boks dolgu bende de iyi oldu ama yaptır bakalım seni de takipteyim4 ay oldu nezaman biter.bide artik botoksa gerek yok dimi.kalici botoks gibi oldu.bide bombeli bi alnim var çok hoş duruyor.bu ameliyatimda daha da bombe yaptiracagim
Su içsen yarıyorkız o ilk 3 gündü daha iyiyim şimdi şükür ya dedim herhalde ağrım sızım geçmez kimseye yazamadım :)))
gel gel beklerim bebemyok daha az akacam alemlere valla doktor resti çekti yemeyin diye hemde bir oda dolusu insan varken:)))) dedim yemiyorum su içsem yarıyor
hahhahhaha deliiiii ay bizim tayffa sardı yine diyeteSu içsen yarıyor
Herzaman cesaretli biri oldum.düşünce karar ve icraat arka arkaya bende.birseyi yapacaksan ya tam yapacaksin yada hic yapmayacaksin benim felsefem bu.doktorum bile beni vazgecirmeye çalıştı ama nekadar kararli oldugumu görünce kabul etti ve günü verdi.kusurlari hataları büyütmeden halletmek ,kisacasi bu kisa hayatimizi ertelememek lazim:)))Benim yedi aydan sonra geçmişti..ama bunlar kişiden kişiye göre deyişkenlik gösterebilir..yapılan işlemlere görede deyişir..mesala sen bende kesi olmadı diyosun,benim saçlı deri içinde bir iki cm.lik kesiler vardı..bu işlemlerde süreci deyiştirir..
Botoxa gelince bence ameliyat öncesi sorunla çok alakalı..kimisinde çok gevşek olmayan ama kırışık cilt vardır,kimisinde gevşek ama kırışıksız veya az çizgisi olan cilt vardır..bu endo derin çizgilere pek etki etmiyor..çünkü alt kaslar çekiliyor,üst deri gerilmiyor..onun için sonrasında ilerleyen zamanlarda belki botoxa ihtiyaç duyulabilir..yer çekimi devam ediyor malesef..bunlar benim düşüncelerim..dr.deyilim sonuçta yanlış anlaşılmasın lütfen..mesela benim göz çevremde kırışıklıklarım vardı..endo sonrası onlar ince çizgi gibi oldu..yani bende epey işe yaradı.. belki üç beş ay sonra botoxla desteklemek isteyebilirim dr.umda onay verirse..alın bombesi ewt güzel oluyor..aslında açık germeye hiç ihyiyacın yok senin..iyi cesaret..kutluyorum seni..galiba ben cesaret edemezdim..anesteziden artık korkuyorum..sonuçlarını paylşırsın bizimle takipteyim..belki ilerde fikrim deyişebilir..
kız o ilk 3 gündü daha iyiyim şimdi şükür ya dedim herhalde ağrım sızım geçmez kimseye yazamadım :)))
gel gel beklerim bebemyok daha az akacam alemlere valla doktor resti çekti yemeyin diye hemde bir oda dolusu insan varken:)))) dedim yemiyorum su içsem yarıyor
hahhahah gördüm seni be kaç kez alemde he yemiyorsun ama pis içiyorsun hahhahah tamam kuzum ara öptüm senii sağol herşey içinararım bugün seni. alemlere ak da az ye.. ben de geziyom ama pek yemiyom
hahhahah gördüm seni be kaç kez alemde he yemiyorsun ama pis içiyorsun hahhahah tamam kuzum ara öptüm senii sağol herşey için
Dr umuzun cok sevimli asistanı yarin ameliyat oluyor dualarimiz onunla
Aaaaa ne oluyor ya yüzmüDr umuzun cok sevimli asistanı yarin ameliyat oluyor dualarimiz onunla
Ahhahah taniyon taniyondoktorunuz kim?tanıyor muyum acaba..
Ana ayyy saglıkla atlatsın inş güzel asistanKarın ve meme şimdilik
Valla son 6 ayda 2 kez amelyat geçirip onca ilacı alınca üstüne antidepresan basınca amaaannn kiloda neymiş oldum taa ki kan değerlerim kötü cıkana kadar ondan sonra istersen diyete girme :)) cok zorlanıyorum hiç kolay değil ama vereceğim o kiloları hem kendim hem kızım obez olup cıkcaz valla yoksahahhahhaha deliiiii ay bizim tayffa sardı yine diyetetboz konuştum şimdi düzelim onun diyetisyene de başlayacağım ameliyatlar çözüm değil bizim cabalar şart gezmleri azalttım artık :))) suyu da hahhahah
klasik yüz germe ameliyati olacagim yakinda .deneyimlerimi paylasirim ancak su an endiselerim varArkadaşlar merhaba,
Endoskopik Yüz Germe konu başlığı altında çok değerli paylaşımlar yapıldı, hala da aktif olarak devam ediyor paylaşımlar.Ancak bazılarımızın klasik yüz germeye ihtiyacı var ve bu konuda deneyimini paylaşan henüz olmadı.
Bu başlık, bu ameliyatı olmak isteyenlerin veya olanların bilgi ve deneyimlerini aktarması, bu zorlu süreçte birbirlerine destek olmaları amacıyla oluşturulmuştur.Katılımlarınızı bekler sağlıklı ve güzel günler dilerim..
Şu an saçlarımı topladığım da kimse anlamıyor. Yani izler hiç belli değil.Nezaketli merhaba, uzun bir aradan sonrakulak önündeki izler saçını toplayınca fark ediliyor mu?Belli değil izler demişsin gerçi ama tereddüt ettim yine de..Bir de bazı hekimler daha fazla kulağın içine doğru ve kulak şekline göre zikzaklı yapıyor galiba onda iz belli olmuyor bazılari ise daha düz ve uzun bir kesi yapıyor haliyle o daha belli oluyor..
Şu an saçlarımı topladığım da kimse anlamıyor. Yani izler hiç belli değil.
Yüzüm iyice oturdu ben çok memnunum yanlız kaşıntı ara ara oluyor o kaçınılmaz sanırım
Bir de benim alt yüzümde aşırı sarkma vardı, üst göz kapaklarımı da yaptırdım.
Başka düşünmüyorum. Yani yaşımdan çok genç durmak değildı isteğim.
Çok da takmamak lazım çenelerinizle falan oynat.ayın derim ben nacizane...