Açık (klasik ) Yüz Germe Yaptıranlar

4 ay oldu nezaman biter.bide artik botoksa gerek yok dimi.kalici botoks gibi oldu.bide bombeli bi alnim var çok hoş duruyor.bu ameliyatimda daha da bombe yaptiracagim
boks dolgu bende de iyi oldu ama yaptır bakalım seni de takipteyim

Su içsen yarıyor

Herzaman cesaretli biri oldum.düşünce karar ve icraat arka arkaya bende.birseyi yapacaksan ya tam yapacaksin yada hic yapmayacaksin benim felsefem bu.doktorum bile beni vazgecirmeye çalıştı ama nekadar kararli oldugumu görünce kabul etti ve günü verdi.kusurlari hataları büyütmeden halletmek ,kisacasi bu kisa hayatimizi ertelememek lazim:)))

ararım bugün seni. alemlere ak da az ye.. ben de geziyom ama pek yemiyom

Baktim herkes dusunuyo kimsede bir hareket yok ben harekete geçeyim dedim.ben yine beklemezdim de 6 aydan once anestezi vermem dedi dr um(

Dr umuzun cok sevimli asistanı yarin ameliyat oluyor dualarimiz onunla

Valla son 6 ayda 2 kez amelyat geçirip onca ilacı alınca üstüne antidepresan basınca amaaannn kiloda neymiş oldum taa ki kan değerlerim kötü cıkana kadar ondan sonra istersen diyete girme :)) cok zorlanıyorum hiç kolay değil ama vereceğim o kiloları hem kendim hem kızım obez olup cıkcaz valla yoksa

klasik yüz germe ameliyati olacagim yakinda .deneyimlerimi paylasirim ancak su an endiselerim var

klasik yüz germe ameliyati olacagim yakinda .deneyimlerimi paylasirim ancak su an endiselerim var

T tape tarih belli mi..endişelerin neler?paylaşmak istersen buradayızben şu iple asma olayına takıldım..yeni ipliklerin kalıcılığı uzunmuş..

Şu an saçlarımı topladığım da kimse anlamıyor. Yani izler hiç belli değil.
Yüzüm iyice oturdu ben çok memnunum yanlız kaşıntı ara ara oluyor o kaçınılmaz sanırım
Bir de benim alt yüzümde aşırı sarkma vardı, üst göz kapaklarımı da yaptırdım.
Başka düşünmüyorum. Yani yaşımdan çok genç durmak değildı isteğim.
Çok da takmamak lazım çenelerinizle falan oynat.ayın derim ben nacizane...

çok sevindim N nezaketli ..Yüzünün ifadesinden memnun musun peki? Doğal olmayan görüntü var mı?Gülünce çekme kasılma gibi? Endoskopik orta yüz germe sonrası bende bazı resimlerde ortaya çıkan doğal olmayan ifadeler var ne yazık ki.Yüz yüzeyken kimse bir şey anlamıyor, görüntüm doğal ama bazı resimlerde kötü duruyorum operasyon geçirdiğim anlaşılabilir yani. Her işlemin bir götürüsü de oluyor ne yazık ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…