Açık (klasik ) Yüz Germe Yaptıranlar

benim de kesilmedi saçım..kimsenin kesilmedi zaten bildiğim olanlardan..sakaktan kesi yapılıp oradan yana ve yukarı doğru da ayrıca germe işlemi yapıldı bende..ikisini bir arada olsan daha iyi değil miydi canım..3 ay erken gibi geldi ama dr un daha iyi bilir tabi..kaç yaşındasın bu arada..ha bir de ben endodan 3 ay sonra burun oldum ve burnumun iyileşmesi çok uzun sürdü hala da şişiyor arada..Burnu başka bir doktora olmuştum ve doktorum en son, endo nedeniyle iyileşmenin geç olduğunu söyledi.yüzdeki tüm dolaşım etkileniyor ameliyatlarda..bir arkadaşım sadece üst göz kapağı ameliyatı oldu ama altı daha çok şişti..

Bisey sorcam misch senin başınin üstünde kaşıntı oldumu.benim cok var da :))

benim başımın üstü kesilmedi:) alın germe yapılmadı..yanlarda tatlı tatlı hafif kaşınmalar oluyordu ama, şakakta..

benim başımın üstü kesilmedi:) alın germe yapılmadı..yanlarda tatlı tatlı hafif kaşınmalar oluyordu ama, şakakta..
Ben alin germede oldum cok güzel oldu alnim ve kaslarim cok diri duruyor ama kasinti feci devam ediyor.cok memnunum buarada

Cene ucu da yaptırdım endo ile birlikte.dr um alt yuz gerneyi yapmak istemedi erken diyor ama ben israr ediyorum.kırışıklık yok ama ben cok gergin olsun istiyorum

Cene ucu da yaptırdım endo ile birlikte.dr um alt yuz gerneyi yapmak istemedi erken diyor ama ben israr ediyorum.kırışıklık yok ama ben cok gergin olsun istiyorum

çene ucuna implant mı dolgu mu yapıldı?
alt yüz için erken dedi drlar bana da..endoyla biraz fark etti zaten ağız kenarları yukarı çekildi..çene çizgisi bozulmamışsa yapmıyor drlar..ben de iz nedeniyle cesaret edemiyorum..belki senede bir filan iple askılamayı düşünürüm..alt yüz olursan yazarsın değil mi

Implant yapildi.bende endo burundan ust tarafa etki etti.agiz kenarlarinda burun kenarlarında bir etkisi olmadi.iple askilama hicbir ise yaramiyormus diye duydum.ben yuzum 20li yaslardaki gibi gergin olsun istiyorum

Burada ceneyi bırak M misch bana bakmaya eve gel gordümmm buluşmuşssunuz jelonun ameliyatıni kutlama he

hahahaha deli kolum ağrıyo diye iki satır yazmıyodun bize görünce seni şok oldum
gelirim hayatım ziyarete hafta içi zor ama hafta sonu ancako zamana da iyilşir alemlere akmaya başlarsın

Implant yapildi.bende endo burundan ust tarafa etki etti.agiz kenarlarinda burun kenarlarında bir etkisi olmadi.iple askilama hicbir ise yaramiyormus diye duydum.ben yuzum 20li yaslardaki gibi gergin olsun istiyorum

İzmir'de biri olmuş KK dan, bir arkadaşım okumuş, resimlerini görmüş epey etki etmiş.Az etki etse de yeter modundayım..iz cidden korkutuyor beni..saçımı da kısa kestirdim bir de hiç olmaz zaten.

İzmir'de biri olmuş KK dan, bir arkadaşım okumuş, resimlerini görmüş epey etki etmiş.Az etki etse de yeter modundayım..iz cidden korkutuyor beni..saçımı da kısa kestirdim bir de hiç olmaz zaten.
bende bi baksam iyi olurdu kimki acaba.bence az degil en iyi etki eden ciddi anlamda genclestiren ameliyat bu .sakakta iz olmadigi surece ben korkmuyorum.endo olanlarda sakaktan kesiyegerek kalmiyor.endo olmayanlarda o kesi mutlak yapılıyor.yani bizdeki kulak kivrimlarinda kalacagi icin gorunmeyecek cnm

Ben olmayim o dediginiz .arkadasiniz benim resimleri görmüş olabilir.cunku germe yaptiranlar resim koymuyor.ben koydum o beni görmüştur belki :)))

ctlmbk cim kavramlar, ameliyatlar feci şekilde karışmış
az etki eder ona da razıyım dediğim işlem iple asma işlemiydi.Yoksa endo da açık germe de derin planlarda yapılan işlemler ve çok etkililer.
şakaktaki kesi saçlı deride kaldığı için iz olmuyor..o yüzden erken yaşta da şakaktan kesi yapılıp çekme/germe işlemi uygulanabiliyor.Hatta bazı doktorlar endoyu bilmediği ya da her hastada tercih etmekleri için sadece şakaktan kesiyle germe yaparlardı eskiden. Endoyla bu üç boyutlu hal almış oldu.
Yüzün altını toparlayan klasik germede iz kulağın önünde kulağın uzunluğu kadar oluyor genelde..bazı doktorlar daha bir içeri doğru alıyorlar ama iz kalıyor.O yüzden önermiyorlar erken yaşlarda.Sonuçta kesi oluşuyor ve oradaki deri göz altı ve üstündeki deri kadar ince değil.O yüzden iz, az ya da çok kalıyor.
İple astırmayı bir denerim belki..

Son düzenleme:
Ben olmayim o dediginiz .arkadasiniz benim resimleri görmüş olabilir.cunku germe yaptiranlar resim koymuyor.ben koydum o beni görmüştur belki :)))

ctlmbk yok yok siz değilsiniz çünkü dediğim gibi arkadaşımın gördüğü iple asma yöntemiyle yapılmıştı, İzmir'de.
Resim koymayanları yadırgamıyorum.Burada öyle şeylere şahit olduk ki..Benim resmimi başkalarına gönderen oldu mesela haberim olmadan.Ve daha neler neler..O yüzden nadiren giriyoruz artık ..

4 ay oldu nezaman biter.bide artik botoksa gerek yok dimi.kalici botoks gibi oldu.bide bombeli bi alnim var çok hoş duruyor.bu ameliyatimda daha da bombe yaptiracagim
Benim yedi aydan sonra geçmişti..ama bunlar kişiden kişiye göre deyişkenlik gösterebilir..yapılan işlemlere görede deyişir..mesala sen bende kesi olmadı diyosun,benim saçlı deri içinde bir iki cm.lik kesiler vardı..bu işlemlerde süreci deyiştirir..
Botoxa gelince bence ameliyat öncesi sorunla çok alakalı..kimisinde çok gevşek olmayan ama kırışık cilt vardır,kimisinde gevşek ama kırışıksız veya az çizgisi olan cilt vardır..bu endo derin çizgilere pek etki etmiyor..çünkü alt kaslar çekiliyor,üst deri gerilmiyor..onun için sonrasında ilerleyen zamanlarda belki botoxa ihtiyaç duyulabilir..yer çekimi devam ediyor malesef..bunlar benim düşüncelerim..dr.deyilim sonuçta yanlış anlaşılmasın lütfen..mesela benim göz çevremde kırışıklıklarım vardı..endo sonrası onlar ince çizgi gibi oldu..yani bende epey işe yaradı.. belki üç beş ay sonra botoxla desteklemek isteyebilirim dr.umda onay verirse..alın bombesi ewt güzel oluyor..aslında açık germeye hiç ihyiyacın yok senin..iyi cesaret..kutluyorum seni..galiba ben cesaret edemezdim..anesteziden artık korkuyorum..sonuçlarını paylşırsın bizimle takipteyim..belki ilerde fikrim deyişebilir..

hahahaha deli kolum ağrıyo diye iki satır yazmıyodun bize görünce seni şok oldum
gelirim hayatım ziyarete hafta içi zor ama hafta sonu ancako zamana da iyilşir alemlere akmaya başlarsın
kız o ilk 3 gündü daha iyiyim şimdi şükür ya dedim herhalde ağrım sızım geçmez kimseye yazamadım :)))

gel gel beklerim bebem yok daha az akacam alemlere valla doktor resti çekti yemeyin diye hemde bir oda dolusu insan varken:)))) dedim yemiyorum su içsem yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…