Slm misch ben 3 ay oldu izmiz yok bende.sacimi kesmedi drum kesi de yapmadi.mercimek kadar bir yerden girip yapılmış ameliyat.dün arkadaslarima gösterecektim hepberaber aradik bulamadik izleri.hickimse bilgi vermiyor resmini gostermiyor malesef.ben alt yuz germe icin gun aldim yakinda olacagim insallah
Bisey sorcam misch senin başınin üstünde kaşıntı oldumu.benim cok var da :))
Ben alin germede oldum cok güzel oldu alnim ve kaslarim cok diri duruyor ama kasinti feci devam ediyor.cok memnunum buaradabenim başımın üstü kesilmedi:) alın germe yapılmadı..yanlarda tatlı tatlı hafif kaşınmalar oluyordu ama, şakakta..
Cene ucu da yaptırdım endo ile birlikte.dr um alt yuz gerneyi yapmak istemedi erken diyor ama ben israr ediyorum.kırışıklık yok ama ben cok gergin olsun istiyorumbenim de kesilmedi saçım..kimsenin kesilmedi zaten bildiğim olanlardan..sakaktan kesi yapılıp oradan yana ve yukarı doğru da ayrıca germe işlemi yapıldı bende..ikisini bir arada olsan daha iyi değil miydi canım..3 ay erken gibi geldi ama dr un daha iyi bilir tabi..kaç yaşındasın bu arada..ha bir de ben endodan 3 ay sonra burun oldum ve burnumun iyileşmesi çok uzun sürdü hala da şişiyor arada..Burnu başka bir doktora olmuştum ve doktorum en son, endo nedeniyle iyileşmenin geç olduğunu söyledi.yüzdeki tüm dolaşım etkileniyor ameliyatlarda..bir arkadaşım sadece üst göz kapağı ameliyatı oldu ama altı daha çok şişti..
Ben alin germede oldum cok güzel oldu alnim ve kaslarim cok diri duruyor ama kasinti feci devam ediyor.cok memnunum buarada
Cene ucu da yaptırdım endo ile birlikte.dr um alt yuz gerneyi yapmak istemedi erken diyor ama ben israr ediyorum.kırışıklık yok ama ben cok gergin olsun istiyorum
Implant yapildi.bende endo burundan ust tarafa etki etti.agiz kenarlarinda burun kenarlarında bir etkisi olmadi.iple askilama hicbir ise yaramiyormus diye duydum.ben yuzum 20li yaslardaki gibi gergin olsun istiyorumçene ucuna implant mı dolgu mu yapıldı?
alt yüz için erken dedi drlar bana da..endoyla biraz fark etti zaten ağız kenarları yukarı çekildi..çene çizgisi bozulmamışsa yapmıyor drlar..ben de iz nedeniyle cesaret edemiyorum..belki senede bir filan iple askılamayı düşünürüm..alt yüz olursan yazarsın değil mi
Implant yapildi.bende endo burundan ust tarafa etki etti.agiz kenarlarinda burun kenarlarında bir etkisi olmadi.iple askilama hicbir ise yaramiyormus diye duydum.ben yuzum 20li yaslardaki gibi gergin olsun istiyorum
bende bi baksam iyi olurdu kimki acaba.bence az degil en iyi etki eden ciddi anlamda genclestiren ameliyat bu .sakakta iz olmadigi surece ben korkmuyorum.endo olanlarda sakaktan kesiyegerek kalmiyor.endo olmayanlarda o kesi mutlak yapılıyor.yani bizdeki kulak kivrimlarinda kalacagi icin gorunmeyecek cnmİzmir'de biri olmuş KK dan, bir arkadaşım okumuş, resimlerini görmüş epey etki etmiş.Az etki etse de yeter modundayım..iz cidden korkutuyor beni..saçımı da kısa kestirdim bir de hiç olmaz zaten.
Ben olmayim o dediginiz .arkadasiniz benim resimleri görmüş olabilir.cunku germe yaptiranlar resim koymuyor.ben koydum o beni görmüştur belki :)))bende bi baksam iyi olurdu kimki acaba.bence az degil en iyi etki eden ciddi anlamda genclestiren ameliyat bu .sakakta iz olmadigi surece ben korkmuyorum.endo olanlarda sakaktan kesiyegerek kalmiyor.endo olmayanlarda o kesi mutlak yapılıyor.yani bizdeki kulak kivrimlarinda kalacagi icin gorunmeyecek cnm
bende bi baksam iyi olurdu kimki acaba.bence az degil en iyi etki eden ciddi anlamda genclestiren ameliyat bu .sakakta iz olmadigi surece ben korkmuyorum.endo olanlarda sakaktan kesiyegerek kalmiyor.endo olmayanlarda o kesi mutlak yapılıyor.yani bizdeki kulak kivrimlarinda kalacagi icin gorunmeyecek cnm
Ben olmayim o dediginiz .arkadasiniz benim resimleri görmüş olabilir.cunku germe yaptiranlar resim koymuyor.ben koydum o beni görmüştur belki :)))
Bisey sorcam misch senin başınin üstünde kaşıntı oldumu.benim cok var da :))
4 ay oldu nezaman biter.bide artik botoksa gerek yok dimi.kalici botoks gibi oldu.bide bombeli bi alnim var çok hoş duruyor.bu ameliyatimda daha da bombe yaptiracagimctlmbk o kaşıntı bendede çok oldu..bir kaç ay sonra geçicek biraz daha sabır :)
Ooo düzelmişiz
Benim yedi aydan sonra geçmişti..ama bunlar kişiden kişiye göre deyişkenlik gösterebilir..yapılan işlemlere görede deyişir..mesala sen bende kesi olmadı diyosun,benim saçlı deri içinde bir iki cm.lik kesiler vardı..bu işlemlerde süreci deyiştirir..4 ay oldu nezaman biter.bide artik botoksa gerek yok dimi.kalici botoks gibi oldu.bide bombeli bi alnim var çok hoş duruyor.bu ameliyatimda daha da bombe yaptiracagim
hahahaha delikolum ağrıyo diye iki satır yazmıyodun bize görünce seni şok oldum
gelirim hayatım ziyarete hafta içi zor ama hafta sonu ancako zamana da iyilşir alemlere akmaya başlarsın