- 30 Ağustos 2014
- 10
- 7
- 54
Teşekkürler, henüz bu hafta doktorla görüşeceğim, doktorum Ozan Bitik olacak bir aksilik olmazsa. Onun önce ve sonra fotoğraflarını çok beğendim, çok doğal gençleştirme sağlamış. Açıkçası benim isteklerim doğrultusunda gibi gözüküyor.
Göz çevremle ilgili hiç bir değişiklik istemediğim için endoskopik yöntem bana göre değil galiba, kaşlarım zaten doğal olarak kalkık, daha fazla kalkık olmaları beni ciddi rahatsız eder (bu yüzden de bu yaşıma kadar hiç botoks yaptırmadım)
Dediğiniz gibi Nişantaşı'nda gördüklerim şiş yanaklı , aşırı botokslu ,çekik kaşlı uyumsuz yüzler, insan onları görünce estetikten vazgeçesi geliyor:)
Sizlerle süreci paylaşırım tabii ki, son an korkumdan vazgeçmezsem
Kendisiyle detaylı görüşünce bilgileri paylaşırım ama açıkçası iz beni o kadar endişelendirmiyor, anladığım kadarıyla skarları azaltmanın tedavileri var. Birde bolca saçım olduğu için nedense beni en az endişelendiren iz durumu. En çok sinir hasarından korktuğum için kullanacağı yöntemde bu tarz riski en az olan yöntem/teknikleri isteyeceğim. Okuduğum kadarıyla Deep plane vs. SMAS lift'ten bahsediliyor ve Deep plane lift'te kas altını manipule ettiği için sinir hasarı riski daha yüksek olabiliyor. Kemik hizasında yapılan sanırım subperiosteal midface lift, ki genelde endoskopik yöntemle yapılıyor bu yüzden dokularda en fazla şişkinlik onda oluyor.
Doktor seçimi çok önemli anladığım kadarıylaKendisiyle detaylı görüşünce bilgileri paylaşırım ama açıkçası iz beni o kadar endişelendirmiyor, anladığım kadarıyla skarları azaltmanın tedavileri var. Birde bolca saçım olduğu için nedense beni en az endişelendiren iz durumu. En çok sinir hasarından korktuğum için kullanacağı yöntemde bu tarz riski en az olan yöntem/teknikleri isteyeceğim. Okuduğum kadarıyla Deep plane vs. SMAS lift'ten bahsediliyor ve Deep plane lift'te kas altını manipule ettiği için sinir hasarı riski daha yüksek olabiliyor. Kemik hizasında yapılan sanırım subperiosteal midface lift, ki genelde endoskopik yöntemle yapılıyor bu yüzden dokularda en fazla şişkinlik onda oluyor.
15.günüm "arnica krem" kasları rahatlatıcı dedi doktorum ve iyi geldi.
Maskemi artık devamlı takmıyorum. Bugün başımı örtmeden "kamuflaşsız" dışarı çıktım ve mutluyum.
Daha yanaklarım ve boynum şiş ama aşırı değil.
Merhaba kızlar, bende 4 hafta önce alt yuz germe sadece oldum. yani kullak arka ve onden az kesik var.
Gerceyi söylesem beklediğm sonuc almadım...
Ben sonuçtan memnunum şişliklerim artık yok denecek kadar az. His kaybım hala var o bir seneyi bulur demişti dr.
Benim cene altından da girildiği için ordada dikiş izim var...
Dikiş yerlerimde ara ara dayanılmaz kaşıntılar oluyor :) ama sonuçtan çok çok memnunum.
Geç cevap yazdım özür dilerim.
haklısın..ama o ukala insanalrı azarlayan dr lar özelde de var:) herkes kendini Dr House sanıyor..kamudaki cevherleri nereden nasıl bulabiliriz onun yolunu arıyorum bir yandan..tabi bizimki dert değil keyfe keder işler..albüm yapmayı ya da resim eklemeyi düşünürsen haber verir misin..
hele biri var hem seni hem beni bozmuş ukala adı lazım değil:))) her yerde var bunlar devlet özel ayırmamak lazım.