Açık (klasik ) Yüz Germe Yaptıranlar

Bende sadece göz kapaklarım da biraz cekme oluyor oda henuz altı ay oldu.
Bu gibi durumlar da sanırım biraz sabır gerekiyor. Birde aynalarla barışma :)

Bende sadece göz kapaklarım da biraz cekme oluyor oda henuz altı ay oldu.
Bu gibi durumlar da sanırım biraz sabır gerekiyor. Birde aynalarla barışma :)

Haklısın N nezaketli .. Zaman gerektiriyor bu işler.Mimik hareketleriyle yüz doğal haline bir miktar daha yaklaşıyor.

Bazi arkadaşlar açık yüz germe yaptirmak için gün aldığımı okuyunca endoskopik yuz germeden memnun olmadigimi düşünerek özelden sormaktalar.bu sebeple sunu tekrar aciklamak istiyorum.endoskopik yüz germeden çok memnunum ancak sadece yüzün ust kismini genclestiriyor alt kisma etki etmiyor.bunun icin alt yüz germe yaptiracagim.keske dememin sebebi endoskopik yuz germeyi yaptirirken alt yuz germeyi de birlikte yaptirsaydim diyorum.çünkü yüzümün ust tarafi 25li yaslardaki halime döndü.alt taraf ise 35 civarı ondan alt tarafi yaptirmak icin gün aldim.Sayet endoskopik germe yaptirmamis olsaydim o bölgenin gerilmesi icin şakaktan kesi yapilmasi gerekecekti bundan Kurtulmuş oldum kisacasi :))

klasik yüz germe ameliyati olacagim yakinda .deneyimlerimi paylasirim ancak su an endiselerim var
Acik germe ameliyatı oldunuz mu yada nezaman olacaksınız.ben de cok yakinda olacağım.endo oldum memnunum ama endo sadece ust yüzümü genclestirdi.alt yuz germe tam anlamiyla genç görünmek için şart bence.bende endiselenme ve korku yok allaha şükür.biran once tarih gelsin hayirlisiyla diyorum sadece

Bende devlet hastanesinde yaptıracağım nekadar ödediniz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…