Açık (klasik ) Yüz Germe Yaptıranlar

Ameliyat oldun mu acaba?

Klasik yuz germe oldunuz mu.kimse foruma girmiyor mu

Merhaba kızlar, bende 4 hafta önce alt yuz germe sadece oldum. yani kullak arka ve onden az kesik var.
Gerceyi söylesem beklediğm sonuc almadım...
Siz herkese resim atmiyor diye fırça atmissiniz ama simdi aynisini siz yapıyorsunuz.sizden resim istedim gönderemem diyorsunuz.siz kendiniz demişsiniz gözünü kapa çek nolcak kim tanicak.6 ay once ameliyattan memnun değilim demissiniz simdi cok memnunum diyorsunuz hangisi dogru.gözlerinizden alt tarafi cekerseniz biz de anlariz sizi kimse tanimaz merak etmeyin.birde kime oldunuz ameliyati ve fiyati nedir

Maalesef bu forumda dogru bir cevap almak cok zor ((((

Maalesef bu forumda dogru bir cevap almak cok zor ((((
Ewt ya neden böyle..bide germe yaptiran ya yok yada cok yaşlı oldukları icin belkide bu tür platformlara girmiyorlar.oysaki germe yaptirmak icin cok yaslanmayi beklemek akil kari degil.henüz yaslilik ifadesi yerlesmeden hafif kırışıklıklar varsa bunlar derinlesmeden yüzün gerdirilmesi çok iyi sonuç veriyor.25-30 yaslarina donuyorsunuz bu parayla pulla alinacak birsey degil aslinda.cok yaslandiginizda yaptirdiginizda ise sadece kirisikliklar biraz açılıyor okadar.yaslilik ifadesi de yerlestigi icin 15 yas genc gosterseniz nolacak artik.vucudunuzda diriligini kaybediyor egilip bükülüyor yüzünüzün genc göstermesi abes bile kalıyor.40-45 yaslarda yüzde sarkmalar basliyor bu yaşlarda endoskopik orta yuz germe ve alt yuz germe yaptirdiginizda abartisiz en fazla 25-30 yaslarina geri donuyorsunuz.cogumuz germe ameliyatlarindan korkuyoruz ama korkulacak bişey olmadığını ameliyat olduktan sonra anliyoruz.ben ameliyattan ciktigimda ameliyata nezaman girecem diye sormuşum.hicbir agri sizim olmadı ve cok kısa bir sürede yüzüm iyilesti hicbir iz yok ve cok genc gösteriyorum ve kimse ameliyat oldugumu anlamıyor .hayatimda yaptigim en isabetli sey bence.genc ve güzel göstermek icin geç kalmayin hayat hizla akip gidiyor...

Ameliyatımın üstünden 10 ay geçti yüzüm iyice oturdu bu arada göz kapağı ameliyatı da oldum.
Sonuçdan çok memnunum. Ameliyat olmak isteyen bayanlara biraz yardımcı olabilmek için ara ara paylaştım. :)

Resimlerinizi ozelden gonderirmisin cnm

Bu ameliyatla kac yas genclestiniz.birde izleriniz nerde ve gectimi

Hemen hemen 10 yaş diyorum ben.. Resim derseniz maalesef paylaşamam.
İzler; Kulak önleri ve arkası, cenemin hemen altın da 3 cm lik kesiler var.

S
Hemen hemen 10 yaş diyorum ben.. Resim derseniz maalesef paylaşamam.
İzler; Kulak önleri ve arkası, cenemin hemen altın da 3 cm lik kesiler var.
saçlarınızi topladiginizda kulak arkasindaki izler görünüyormu?birde cene altından neden kesi yapildi

Bundan önceki paylaşımlarımı okuduysanız orda gıdı için cene dikişi olduğunu okurdunuz.
Ayrıca ben devlet hastanesinde oldum. Oradaki fiyatlar değişmiyor sanırım gidip sorarsanız daha iyi bilgi edinirsiniz.

Izler görünüyor mu diye sormustum o daha önemli benim icin gormediniz sanirim

Cene altındaki izler biraz belli ama diğer izler artık belli değil. Ameliyat olduğumu kimse anlamıyor.
Siz de olmuşsunuz sanırım siz de durum nasıl. :)

Cene altındaki izler biraz belli ama diğer izler artık belli değil. Ameliyat olduğumu kimse anlamıyor.
Be endo oldum hic iz olmuyor.ama alt yuze etki etmiyor endo.bazi doktorlar sakaktan da kesi yapip geriyor onun izi kalir sanırım

Nezaketli merhaba, uzun bir aradan sonra kulak önündeki izler saçını toplayınca fark ediliyor mu?Belli değil izler demişsin gerçi ama tereddüt ettim yine de..Bir de bazı hekimler daha fazla kulağın içine doğru ve kulak şekline göre zikzaklı yapıyor galiba onda iz belli olmuyor bazılari ise daha düz ve uzun bir kesi yapıyor haliyle o daha belli oluyor..

Be endo oldum hic iz olmuyor.ama alt yuze etki etmiyor endo.bazi doktorlar sakaktan da kesi yapip geriyor onun izi kalir sanırım

merhaba ctlmbk, genelde şakaktan kesi yapılıyor endoda sizde olmadı demek ki..saçlı deride olduğu için iz belli olmuyor ..yani ben yerini bulamıyorum örneğin.saçımı toplasam da oradan ayırsam da yok iz..

merhaba ctlmbk, genelde şakaktan kesi yapılıyor endoda sizde olmadı demek ki..saçlı deride olduğu için iz belli olmuyor ..yani ben yerini bulamıyorum örneğin.saçımı toplasam da oradan ayırsam da yok iz..
Slm misch ben 3 ay oldu izmiz yok bende.sacimi kesmedi drum kesi de yapmadi.mercimek kadar bir yerden girip yapılmış ameliyat.dün arkadaslarima gösterecektim hepberaber aradik bulamadik izleri.hickimse bilgi vermiyor resmini gostermiyor malesef.ben alt yuz germe icin gun aldim yakinda olacagim insallah

Bisey sorcam misch senin başınin üstünde kaşıntı oldumu.benim cok var da :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…