çok duman altı oluruz öyleKendimize fanus yaptıralım, sokağa çıktığımızda fanuslarımızın içine girer çekeriz sigaraları
Kapalı alan tamam, okul, hastane bahçeleri, çocuk parkları tamam ama denize karşı açık çay bahçelerinde yasaklarlarsa isyan ederim
Evde de salonda odalarda içmiyorum, hava kötüyse veya çıkmaya üşendiysem mutfakta içerim, birde terasta, mutfaktan çıkmayayım en iyisi
Rakı mısevemedim o mereti yahu kokusu çok ağır geliyor, içkiyle pek aram yoktur ama 40 yılın başı çoook canım çekerse bir bardak soğuk biraya hayır demem, bir bardakla bile kıkır kıkır gülecek hale geliyorum, hesap et ne süper içiciyim
Yaşasınnn!!!!!!!
Kendimize fanus yaptıralım, sokağa çıktığımızda fanuslarımızın içine girer çekeriz sigaraları
Kapalı alan tamam, okul, hastane bahçeleri, çocuk parkları tamam ama denize karşı açık çay bahçelerinde yasaklarlarsa isyan ederim
Evde de salonda odalarda içmiyorum, hava kötüyse veya çıkmaya üşendiysem mutfakta içerim, birde terasta, mutfaktan çıkmayayım en iyisi
Rakı mısevemedim o mereti yahu kokusu çok ağır geliyor, içkiyle pek aram yoktur ama 40 yılın başı çoook canım çekerse bir bardak soğuk biraya hayır demem, bir bardakla bile kıkır kıkır gülecek hale geliyorum, hesap et ne süper içiciyim
Benim eşim maşallah 14 sene oldu bırakalı (şimdi gerçekten tiksiniyor)..inşallah sizlerde bırakırsınızcanına susadın herhal cancagazim biz burda can cekisiyoruz. Sen sevinçten havalara uçuyorsun ? Kutlama ne zaman ??
Şaka bir yana bıraksak da güzel olur hani
091'
çok duman altı oluruz öyleboğuluruz içerken
şu an çok şaşkınım mune abla sen de mi içiyordun
ben de hep mutfakta içiyorum valla bazen de salla gitsin deyip her yere taşıyabiliyorum küllüğü tabigenelde kafam güzelkene
havalandırma yaptırırız fanuslara.
Sende mi içiyorsun derken:44: ne yaptım kiay herkes biliyor sanıyordum, içiyorum çok feci sigara ve çay tiryakisiyimdir, kötü bir alışkanlık ama ne yapayım bu da benim kötü alışkanlıklığım
Yok ben mutfak dışına taşımam, kızım hoşlanmıyor sigara kokusundan, içiyorum diye onu rahatsız etmeye hakkım yok, bana gelen misafirlerde çoğunlukla yatılı gelir, çocukları olan var, sigara kokusundan rahatsız olan var, salon, odalar kokmasın rahatsız olmasınlar diye mutfağı gaz odası yaptım, içmek isteyen mutfağa geliyor.
havalandırma yaptırırız fanuslara.
Sende mi içiyorsun derken:44: ne yaptım kiay herkes biliyor sanıyordum, içiyorum çok feci sigara ve çay tiryakisiyimdir, kötü bir alışkanlık ama ne yapayım bu da benim kötü alışkanlıklığım
Yok ben mutfak dışına taşımam, kızım hoşlanmıyor sigara kokusundan, içiyorum diye onu rahatsız etmeye hakkım yok, bana gelen misafirlerde çoğunlukla yatılı gelir, çocukları olan var, sigara kokusundan rahatsız olan var, salon, odalar kokmasın rahatsız olmasınlar diye mutfağı gaz odası yaptım, içmek isteyen mutfağa geliyor.
Mune ben de bilmiyordum sigara içtiğini
Haddim değil ama az çok yakınlığımızın verdiği cesaretle söyluroum
Senden beklemiyordum yani beklemiyordum kelimesi biraz ağır ama nasıl diyim şaşırdım işte yav
Bende kendimden beklemiyordum ama içiyorum :)))
Ama bak söylüyorum, kötü bir alışkanlık, kimseye tavsiye etmiyorum, hatta bırakanları destekliyorum da, hem cebe hem sağlığa zarar.
ama dışarı çıkar dumanhavalandırma yaptırırız fanuslara.
sinir olucaksın şimdi ama hiç o tip yok bana da öyle diyolar aa just yakıştıramadımsanki tipini gördüm de
konduramadım mune ablama
ben yalnız yaşadığımçünfıstığın da ağzı var dili yok zaten arada mendebur mendebur bakıyor ama olsun bana her yer serbesssss
ama dışarı çıkar dumano da yasaktır bence.
açık havamıza bıle müdahale olacak ya..
sanki onların havası; Allah'ın ki...Eki Görüntüle 1174782
:))) tipimi nerden biliyorsun, benim suratı gören yak birtane der zaten
Biraz sert bakarım da
Ay nerden nereye getirdim konuyuçay bahçelerine dokunmasınlar
niye içmiyorsun, sigaran mı kalmadıben 9saattir içmiyorum kızım ciğerlerim kaşınıyor sanki
ben 9saattir içmiyorum kızım ciğerlerim kaşınıyor sanki
niye içmiyorsun, sigaran mı kalmadı
ayy bak şu anda canımı çektirdinn
o nasıl bir azaltma kızyoo kendimce azaltmaya çabalıyorum işte
2 paket tam, 1 de çeyrek var
hadi hep beraber yaramazlık yapalım
o nasıl bir azaltma kızbenım bıldıgım ne sıklıkta içiyorsan
ona göre ayarlarsınbence sen bugun içme
9 saat içmemişsin zaten
senınkı azaltma degıl, bırakmaya kadar gıtmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?