Açık Havada da Sigara İçme Yasağı Geliyor

Vallahi annem dedemin içtiğini söyler hep dedem 76 da ölmüş oradan hesaolwrsak sanki bulamayiz :KK70: neyse en kötü tütün sarar içeriz :)
Ayyyy bizim yurtta da hep erkeklerin at b.u sarıp ictikleri geyigi dönerdi muhabbet cok baska yerlere gidioo :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dimi eski bir şey o çünkü hiç görmedim :KK53:
yok canım daha neler at bokundansigara mı olurmuş :KK9:

Evet su gibi olmuyor,soda tadı ağır basıyor tavsiye ederim iç bak..
Kırmızıyı sevmen bende buruk gelir tadı ondan belkide..
Şirinceden almıştık şarap filan harikaydı tatları,bu kış kıbrıstan gelirken 3 şişe şarap aldım bitirdim hepsini :KK53::KK53:
Tekilayı içmedim ama acı olur tadı demi..

ay deniyeyim o zaman evde de var :KK53: gerçi yeni rakı var ama olsun..

oh afiyet olsun :KK14:

tadı acı ama onun öncesinde tuzunu yeyip üstüne tek seferde dikiyorsun üstüne limonu da emdin miydi oh mis kaktüsten yapılıyormuş zaar :KK53:

tatlı içki severm ben o yüzden en iyisi tatlı rom, mojito falan :KK34:

ay deniyeyim o zaman evde de var :KK53: gerçi yeni rakı var ama olsun..

oh afiyet olsun :KK14:

tadı acı ama onun öncesinde tuzunu yeyip üstüne tek seferde dikiyorsun üstüne limonu da emdin miydi oh mis kaktüsten yapılıyormuş zaar :KK53:

tatlı içki severm ben o yüzden en iyisi tatlı rom, mojito falan :KK34:

Onunla dene olmassa beğenirsin belki ..
Yok almayım onu ,içemem herhalde :KK53:

Neyse hanımım içki muhabbeti yapmayalım şimdi biri çıkıp piii size ramazanda konuştukları şeye bak derse naparız :KK53::KK53:

piiiii size bensiz içki muhabetimi olur ben tekirdağlıyım rakı benden sorulur :KK60::KK60::KK60:

Eve kapattiracaklar kendimi sonunda o olacak...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nerede içicez bu mereti :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: tamam çocukların göreceği yerler olmasını bende istemem de... eee bize de yazık be yaaa.. :KK51:

buluruz biz içecek bir yer :KK14:

zaten hala bazı kapalı mekanlarda içilebiliyor ki :KK53:

Kendimize fanus yaptıralım, sokağa çıktığımızda fanuslarımızın içine girer çekeriz sigaraları:KK60:
Kapalı alan tamam, okul, hastane bahçeleri, çocuk parkları tamam ama denize karşı açık çay bahçelerinde yasaklarlarsa isyan ederim:KK51:
Evde de salonda odalarda içmiyorum, hava kötüyse veya çıkmaya üşendiysem mutfakta içerim, birde terasta, mutfaktan çıkmayayım en iyisi:KK14:

Tekirdağ rakısı ama litfen :KK60::KK60:
Rakı mı:KK37: sevemedim o mereti yahu:KK14: kokusu çok ağır geliyor, içkiyle pek aram yoktur ama 40 yılın başı çoook canım çekerse bir bardak soğuk biraya hayır demem, bir bardakla bile kıkır kıkır gülecek hale geliyorum, hesap et ne süper içiciyim:KK60:

X