Açık Havada da Sigara İçme Yasağı Geliyor

neeyy yapma etme bacım yaa 2paket ne demeeekk

yok bacım aldım öyle evde duruyor yani 9 saattir içmiyorum günde 1 paket kadarcık o da son 3 aydır
ama azaltıcam biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ondan arttı böyle

gaza getiriyorsun bak beni
benim hiç belli olmuyor önceden günde 4-5ti son dönem baya baya arttı günde 1 paket gidiyor işte malum sıkıntıdan :/
valla ne insanlarız hee; sevınırız içeriz, üzülürüz içeriz, yemekten sonra, bunalır içeriz, kahve çayla birlikte içeriz
iyi günde kötü günde..

valla ne insanlarız hee; sevınırız içeriz, üzülürüz içeriz, yemekten sonra, bunalır içeriz, kahve çayla birlikte içeriz
iyi günde kötü günde..

hakkaten ya kutlama için yas için keder için
en çok yarın bir gün anne olmak istesem nasıl bırakıcam 9 ay hamilelik + 6 ay emzirmeden 1.5 yıl hiç bilemiyorum

yok bacım aldım öyle evde duruyor yani 9 saattir içmiyorum günde 1 paket kadarcık o da son 3 aydır
ama azaltıcam biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ondan arttı böyle

haa anladım ben de günde 2 paket içiyosun sandım
ben alerji hastası olduğum için dumanında bile duramıyrm içmem zaten yasaklandı çocukkenearkadaşlar içerdi lisede falan ailemde hemen hemen herkes içer ama hiç merak etmedim .. ben canım sıkkınken ya da işte bunalınca falan browni kek yiyorum
o da benım bağımlılığım çok canım sıkkınsa tek lokmada yıyorum değilse parça parça günde bire düşürmüştüm ben de ama bu ara bıraktım

ahahaha çok tatlısın canım ya tek bağımlılığın browni olsun o ne güzel bağımlılık öyle :) vişnelisini yerimmm

o durumda olunca bırakılır bence

el mahkum amma çok zor çok

:))) tipimi nerden biliyorsun, benim suratı gören yak birtane der zaten
Biraz sert bakarım da

Ay nerden nereye getirdim konuyu çay bahçelerine dokunmasınlar

Mune tip deyince seni nasıl birine benzettiğimi aradım bulamadım ama anşatmak istiyorum müsadenle :)

uzun boylu zayıf sportif vucutlu teni kumral saçları omuzlarda gözluklu biraz sert biraz yumuşak bakışlı ama otoriter bi hava bırakan kuralcı ama içten içe yumuşak huylu biri :)

ahahaha çok tatlısın canım ya tek bağımlılığın browni olsun o ne güzel bağımlılık öyle :) vişnelisini yerimmm

ilginç bişekılde zihnimi açıyo napiim çikolata ve yumurtayı çok yersem alerji yapıyo onlar da o yuzden bağımlılıktan sayıyorum
sen sigarayı azaltırsan vişneli alternatif olsun o zaman tavsiye edilir

Son düzenleme:

oh sonra davul gibi olurum artık

Müdürüm tekirdağ içecen onun tadı daha farklı,içinede soda katacaksın 1 duble götüreceksin ohhh mis valla soğuk birada nasıl içilmez yanındada leblebi olacak 3 bira götürürüm yani

Sigara dumanından çok etkilenen ve rahatsız olan biri olarak bu habere çok sevindim.
Sigara içen kişiler, dumanın içmeyenleri nasıl rahatsız ettiğini gerçekten anlayamazlar; nefes almakta güçlük, saç ve kıyafetlere sinen koku...
Sigara içme özgürlüğü evet var ama içmeyen kişilerin sağlığını da olumsuz etkilemeye kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum.
Umarım en kısa zamanda bu yasak gelir.
Sigara içen kişiler için de dışarıda kabin, oda tarzı şeyler yapılsın

Sevindim, önümde biri yürürken sigara içiyorsa bile rahatsız oluyordum. Amerika da ki gibi sigara içme noktaları olsa daha iyi olabilir bence.

Sigara kokusu içen insanlar anlamasa da içmeyenler için çok kötü mide bulandırıcı bir şey.Açık alanda yan masada çok içilince saçıma bile siniyor yüzüme üfleniyor sanki.Gıcık biri değilimdir kimseye öfff pöfff leş gibi koktu falan yapmam.Yanımda insanlar sigarayı rahat içer.Ama ne yalan söyleyeyim iyi olmuş biraz da.Çünkü ben içenlere gerçekten üzülüyorum yazık sağlığınıza vücudunuza cildinize saçınıza paranıza.Her açıdan zarar ve güzel bir şey de değil.Belki daha az içerler ya da evlerinden çıkmazlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bi ara yine dışarda içme yasağı gelmişti ama kimse uygulamamıştı
o zamanlar sigara içtiğim halde,gayet yerinde buldum bu yasağı
kimse o kokuyu çekmek ,o havayı solumak zorunda değil
tam dibimize gelip içiyorlar dışarda,rahatsızlık duyuyorum ama söyleyemiyorum
kadının biri önümde sigarayi içe içe gidiyordu
rüzgarla birlikte ateşli kül gözümün içine girdi
neyseki bişey olmadı,insanlar çok dikkatsiz ve duyarsız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…