yoo kendimce azaltmaya çabalıyorum işte
2 paket tam, 1 de çeyrek var
neeyyyapma etme bacım yaa 2paket ne demeeekk
valla ne insanlarız hee; sevınırız içeriz, üzülürüz içeriz, yemekten sonra, bunalır içeriz, kahve çayla birlikte içerizgaza getiriyorsun bak beni
benim hiç belli olmuyor önceden günde 4-5ti son dönem baya baya arttı günde 1 paket gidiyor işte malum sıkıntıdan :/
valla ne insanlarız hee; sevınırız içeriz, üzülürüz içeriz, yemekten sonra, bunalır içeriz, kahve çayla birlikte içeriz
iyi günde kötü günde..
yok bacım aldım öyle evde duruyor yani 9 saattir içmiyorum günde 1 paket kadarcık o da son 3 aydır
ama azaltıcam biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ondan arttı böyle
o durumda olunca bırakılır bencehakkaten ya kutlama için yas için keder için
en çok yarın bir gün anne olmak istesem nasıl bırakıcam 9 ay hamilelik + 6 ay emzirmeden 1.5 yıl hiç bilemiyorum
haa anladım ben de günde 2 paket içiyosun sandım
ben alerji hastası olduğum için dumanında bile duramıyrm içmem zaten yasaklandı çocukkenearkadaşlar içerdi lisede falan ailemde hemen hemen herkes içer ama hiç merak etmedim .. ben canım sıkkınken ya da işte bunalınca falan browni kek yiyorum
o da benım bağımlılığım çok canım sıkkınsa tek lokmada yıyorum değilse parça parçagünde bire düşürmüştüm ben de ama bu ara bıraktım
o durumda olunca bırakılır bence
:))) tipimi nerden biliyorsun, benim suratı gören yak birtane der zaten
Biraz sert bakarım da
Ay nerden nereye getirdim konuyuçay bahçelerine dokunmasınlar
ahahaha çok tatlısın canım ya tek bağımlılığın browni olsun o ne güzel bağımlılık öyle :) vişnelisini yerimmm
ilginç bişekılde zihnimi açıyo napiimçikolata ve yumurtayı çok yersem alerji yapıyo onlar da o yuzden bağımlılıktan sayıyorum
sen sigarayı azaltırsan vişneli alternatif olsun o zaman tavsiye edilir
yoo kendimce azaltmaya çabalıyorum işte
2 paket tam, 1 de çeyrek var
Allahim Allahim cigerler can cekisiyor
Bak ya ne güzel insanlar daha fazla can cekismesin diye ugrasiyolar. Sizde canim hic kiymet bilmiyosunuz :)))))yani evde var demek istedim ayo kadar içmiyorum ama yine de çekişiyor doğruya doğru
Bak ya ne güzel insanlar daha fazla can cekismesin diye ugrasiyolar. Sizde canim hic kiymet bilmiyosunuz :)))))
insanın kendine zarar vermesi çok aptalca bir şey kimseye tavsiye etmem ama alışkanlık işte..
Kendimize fanus yaptıralım, sokağa çıktığımızda fanuslarımızın içine girer çekeriz sigaraları
Kapalı alan tamam, okul, hastane bahçeleri, çocuk parkları tamam ama denize karşı açık çay bahçelerinde yasaklarlarsa isyan ederim
Evde de salonda odalarda içmiyorum, hava kötüyse veya çıkmaya üşendiysem mutfakta içerim, birde terasta, mutfaktan çıkmayayım en iyisi
Rakı mısevemedim o mereti yahu kokusu çok ağır geliyor, içkiyle pek aram yoktur ama 40 yılın başı çoook canım çekerse bir bardak soğuk biraya hayır demem, bir bardakla bile kıkır kıkır gülecek hale geliyorum, hesap et ne süper içiciyim