- 13 Mayıs 2015
- 355
- 143
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkur ederim cnm kesinlikle ilk işim o olacak hangi bolume gıdecem poliklinikte?
Sana tek çaresini söyleyim kantaron çayı iç bana dua edeceksin. Afedersin kaç tane tanıdığımda basur vardıysa ki çoğunda 5-6 memeli basurdu hepsini geçirdi. Ağrıdan sızıdan ağlıyorlardı. Merhem sıcak su filan sadece acısını geçiriyordu. Üç dört günde kaybolduğunu göreceksin. En son eşime kullandırdım kanıyordu basuru ve iki üç günde geçti.İyi gunler kizlar
Ben 19 yasindayim ve afedersiniz basur sorunum var 1 haftadir öldurdu beni ne iyi gelir afedersiniz tuvaletede cikamiyorum bugun dahada kotu oldum sabahtan beri sanci cekiyorum son care hastaneye gidecem ama kendim yapabilecegim birsey var mi lutfen yardimci olun?
İyi gunler kizlar
Ben 19 yasindayim ve afedersiniz basur sorunum var 1 haftadir öldurdu beni ne iyi gelir afedersiniz tuvaletede cikamiyorum bugun dahada kotu oldum sabahtan beri sanci cekiyorum son care hastaneye gidecem ama kendim yapabilecegim birsey var mi lutfen yardimci olun?
Tamam canim tesekkur ederimbende ameliyat olmak istemiyorum zaten 1-2 haftadir basladi dogal yontemlerle halletmek istiyorum yuruyus yapiyorum ekmek yemiyorum zaten yulaf ezmesi kabizlik yaparmi acaba 1 haftadir yedigim tek degisik sey bu...Kabızlık sorununu çözmen gerek
Bunun ilacı bol su içmek ve tempolu yürümek
Kara lahana ve bamya inanılmaz rahatlatır barsaklarını
Kayısı maalesef bir işe yaramıyor
Bir dönem bende yaşadım bu sorunu, sebze, su ve hareket ederek aştım, operasyona gerek kalmadı ama barsaklarını hep yumuşak tutman gerek. Bir de beyaz ekmek yeme, çavdar ya da tam tahıllı ekmek iyi geliyor, bu arada uykusuzluğun da kabızlık yaptığını fark ettim, uykuna da dikkat et, doktoru ihmal etme tabi , geçmiş olsun
Tesekkur ederim canim annenede gecmis olsun bilmem mi yasadiklarini...anneminde sorunu vardı günlercede tuvalete cıkamıyordu ameliyat dediler ama olmadı her gece akşamdan ılık suya incir ıslatıyordu yatmadan yeyip içinde beklettiği suyuda içip yatıyordu cok şükür ondan sonra rahatladı ama düzenli bir şekilde 6 ay boyunca devam etti..
Cook saol canim 2 gundur meyveye taktim ishal olmak icin sonucu iyi olur insallahbol bol yoğurt, meyve- özellikle kayısı, şeftali ve sıvı tüket. ben pancarı haşlayıp yiyorum o da çok yardımcı oluyor(haftada 3 gün falan pancar, havuç haşlaması yiyorum). ayrıca rezene çayı iç, hayvansal gıdalardan uzak dur. bir de biraz egzersiz yaparsan iyi gelir.
Saol canim dua etmem mi derdime derman olsundaSana tek çaresini söyleyim kantaron çayı iç bana dua edeceksin. Afedersin kaç tane tanıdığımda basur vardıysa ki çoğunda 5-6 memeli basurdu hepsini geçirdi. Ağrıdan sızıdan ağlıyorlardı. Merhem sıcak su filan sadece acısını geçiriyordu. Üç dört günde kaybolduğunu göreceksin. En son eşime kullandırdım kanıyordu basuru ve iki üç günde geçti.
Tamam canim kadin hastaliklarinada iyi geliyordu sanki bu oyle aklimda kalmisÖzellikle kırmızı kantaronu alacaksın, bulamazsan sarısı da olur. Bir bardak kaynar suya iki dal salla on dk demlensin sonra çıkarıp iç(kaynatma)
Saol canim allah sanada sifa versin bilmezdim ben bu illetin boyle oldugunuCanim ben hamileyim doktorum proctolog diye bir merhem yazdi sabah aksam suruyorum cok iyi geldi. Yine de sen doktora gidip gorun. Gecmis olsun.
İnsallah iyi gelir canim cook saol aktardan bir krem aldim kendileri yapmislar kokusu igrenc ama işe yaradi birde bunu deneyim...Bir de doktor feridunun dogal recetesi var onu da deneyebilirsin.
Hemoroid kremi
1 tatli kasigi Kantoronlu ozon yagi
1 tatli kasigi Aleo vera jeli veya yagi
1 tatli kasigi kakao yagi
1 corba kasigi at kestanesi tozu
Bebe pudrasi kivam vermek icin
Ferahlik icin 1 cy kasigi nane yagi
Agri kesici bir merhem 1 cay kasigi
Sabah akşam aç karnına iç bir bardak. Benim eşim ot çöp suyu asla içmezdi. Şimdi basuru geçti ve azıcık kabız olsa korkudan hemen kantaron içiyor. Çok kanıyordu eşimin.Tamam canim kadin hastaliklarinada iyi geliyordu sanki bu oyle aklimda kalmis
Soguk sut kabiz yapiyordu dimi kac gundur soguk sutle yulaf ezmesi yiyorum heralde o kabiz yapti bilmiyorum ki...Hergün sabahları sıcak süt iç. Bagırsakları sıcak süt yumuşatıyor. Rahat çıkarsınız tuvaletede...Lifli gıdalar tüketin bol bol su için.
Ayy canin bilmem mi benimde kaniyordu ben hatta teyzem kolon kanseriydi oturdum agladim bende oyleyim diye allah korusun ama bu illette cok kotu ya evde bir halimi gorsenSabah akşam aç karnına iç bir bardak. Benim eşim ot çöp suyu asla içmezdi. Şimdi basuru geçti ve azıcık kabız olsa korkudan hemen kantaron içiyor. Çok kanıyordu eşimin.
canimgecmis olsun..en etkili cozum ise fitilKabizlik var 1 haftadir onun yuzunden oldu tuvalete cikamadigimdan sancidan ölduruyor beni ozur dilerim biraz acik yaziyorum...
Soguk sut kabiz yapiyordu dimi kac gundur soguk sutle yulaf ezmesi yiyorum heralde o kabiz yapti bilmiyorum ki...