• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciiiilll...

Sıcak suya otur yada duş başlığını dayanabildigin sıcaklıkta onbeş dk falan tut. Her buyuk abdesttwn sonra yasa gunde dort beş kez.Çok kötü birşey bende doğumdan sonra fissur olmuştu. Allahm o acı neydi yaa. Kabızlık olmamaya dikkat et. Doktora gitmelisin illa açacak değilsin sorununu anlat verdiği ilaçla gecmezse o zaman gösterirsin. Utanılacak birşey değil. Zeytinyağı ve pamukda işe yarar. Çook geçmiş olsun.

Baharatı acıyı hemen kes bol su iç wc de ıkınma eczaneden krem al fitil kullanma kuşburnu marmelatı ye ve çiğ patatesi kesip koyabilirsin ben bagsurdan 3 gunde kurtuldum umarım kurtulursun

İyi gunler kizlar

Ben 19 yasindayim ve afedersiniz basur sorunum var 1 haftadir öldurdu beni ne iyi gelir afedersiniz tuvaletede cikamiyorum bugun dahada kotu oldum sabahtan beri sanci cekiyorum son care hastaneye gidecem ama kendim yapabilecegim birsey var mi lutfen yardimci olun?
Ilık süt iç rahatlatir

Zeytinyağını kabız için hep öneriyolar ama ben bi faydasını görememiştim.. en son canımın puding çekmesi vesilesiyle puding yiyince düzelmişti galiba:KK53:

Birinin soylemesine gerek kalmadi cunku makatimda boyle et beni gibi bisey cikti ve ölduruyor beni...
Malesef her öyle olan basur olmuyor başka aynı şikayeti veren hastalıklarda var .Seni çok iyi anlıyorum kesinlikle doktora gitmen geç kalmamani öneriyorum .Allah kimseye çektirmek o agriyi yaşayan bilir.

Zeytinyağını kabız için hep öneriyolar ama ben bi faydasını görememiştim.. en son canımın puding çekmesi vesilesiyle puding yiyince düzelmişti galiba:KK53:
Sabah bende zeytınyagı ictim ama bendede mide bulantısından başka bişey yapmadı ama cocukkende bu sekilde kabızlıktan kurtuluyordum bu sefer işe yaramadı...

Baharatı acıyı hemen kes bol su iç wc de ıkınma eczaneden krem al fitil kullanma kuşburnu marmelatı ye ve çiğ patatesi kesip koyabilirsin ben bagsurdan 3 gunde kurtuldum umarım kurtulursun
Aktardan krem aldım o rahatlattı biraz annem ilaç kullanınca bagırsak tembelliği yapar dedi kremde aktardan aldık...

Sıcak suya otur yada duş başlığını dayanabildigin sıcaklıkta onbeş dk falan tut. Her buyuk abdesttwn sonra yasa gunde dort beş kez.Çok kötü birşey bende doğumdan sonra fissur olmuştu. Allahm o acı neydi yaa. Kabızlık olmamaya dikkat et. Doktora gitmelisin illa açacak değilsin sorununu anlat verdiği ilaçla gecmezse o zaman gösterirsin. Utanılacak birşey değil. Zeytinyağı ve pamukda işe yarar. Çook geçmiş olsun.
Şu an iyiyim şukur ama ağladım tuvalette ya o acı çook kötü ...

Malesef her öyle olan basur olmuyor başka aynı şikayeti veren hastalıklarda var .Seni çok iyi anlıyorum kesinlikle doktora gitmen geç kalmamani öneriyorum .Allah kimseye çektirmek o agriyi yaşayan bilir.
Amin canım kesinlikle gidecem işte ben bugunluk kurtulmak için bişeyler istedim çook kotuydum ya allah kimseye vermesin..

Eğer ara ara devam eden ataklarınız varsa atlatmak için beslenmenizi düzenlemelisiniz önce.
Bol su içmek,
Acı-baharat tamamen hayatınızdan çıkarın.
Kuru kayısı yemek kabızlık için çok iyi oluyor. Bir de kayısılı olan meyve çayı içiyorum bulamadığım zaman tavsiye ederim.
Bunları uygulamanıza rağmen şikayetleriniz devam ediyorsa,( kanama,ağrı vs) dr.a görünüp tedavi olmanızı öneririm. İlla ameliyat olmaya gerek yok duruma göre ilaç tedavisi de ağrınızı hafifletir. Geçmiş olsun.:KK66:

Eğer ara ara devam eden ataklarınız varsa atlatmak için beslenmenizi düzenlemelisiniz önce.
Bol su içmek,
Acı-baharat tamamen hayatınızdan çıkarın.
Kuru kayısı yemek kabızlık için çok iyi oluyor. Bir de kayısılı olan meyve çayı içiyorum bulamadığım zaman tavsiye ederim.
Bunları uygulamanıza rağmen şikayetleriniz devam ediyorsa,( kanama,ağrı vs) dr.a görünüp tedavi olmanızı öneririm. İlla ameliyat olmaya gerek yok duruma göre ilaç tedavisi de ağrınızı hafifletir. Geçmiş olsun.:KK66:
Cook teşekkur ederim:KK200: zaten diyet uyguluyorum ve dengeli beslenmeye dikkat ediyorum ama bu kabızlık beni mahvetti sabahtan beri kayısının herturlusunden faydalandım yedim içtim çok şukur iyi gibiyim:KK14:

Cook teşekkur ederim:KK200: zaten diyet uyguluyorum ve dengeli beslenmeye dikkat ediyorum ama bu kabızlık beni mahvetti sabahtan beri kayısının herturlusunden faydalandım yedim içtim çok şukur iyi gibiyim:KK14:

Kabızlık sorununu çözmen gerek
Bunun ilacı bol su içmek ve tempolu yürümek
Kara lahana ve bamya inanılmaz rahatlatır barsaklarını
Kayısı maalesef bir işe yaramıyor
Bir dönem bende yaşadım bu sorunu, sebze, su ve hareket ederek aştım, operasyona gerek kalmadı ama barsaklarını hep yumuşak tutman gerek. Bir de beyaz ekmek yeme, çavdar ya da tam tahıllı ekmek iyi geliyor, bu arada uykusuzluğun da kabızlık yaptığını fark ettim, uykuna da dikkat et, doktoru ihmal etme tabi , geçmiş olsun

Back