• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciiiilll...

16 yaşımdan beri çekiyorum bu illeti dönem dönem iyce azıyo bazı geceler uyutmuyo. iki sene önce doktora gittim ameliyat dedi. kanama pek olmuyo kanasa rahatlıcam belki ama aşırı şişiyo ve inanılmaz ağrı yapıyor. sanki biri acılı isotu kıçıma sokmuş gibi, havayi fişekler patlıyo oramda. inanılmaz sancılar. ve gerginlik sinir yapıyo bende. özellikle adet günlerime yakın dahada azıyo,, doktorun verdiği krem hiç fayda etmedi. sadece ağırı kesici dindiriyo sancımı onuda hapın etkisi olur olmadık zamanda gezçince. bana yine hüsran.
dün artık şu patlıcan kürüne başladım. bide aktardan ardıç yağı aldım başladım bakalım inş. şifa getirir. ardıç yağını sevdim yalnız. biraz yakıyo ama ferahlatıyo o bölgeyi

16 yaşımdan beri çekiyorum bu illeti dönem dönem iyce azıyo bazı geceler uyutmuyo. iki sene önce doktora gittim ameliyat dedi. kanama pek olmuyo kanasa rahatlıcam belki ama aşırı şişiyo ve inanılmaz ağrı yapıyor. sanki biri acılı isotu kıçıma sokmuş gibi, havayi fişekler patlıyo oramda. inanılmaz sancılar. ve gerginlik sinir yapıyo bende. özellikle adet günlerime yakın dahada azıyo,, doktorun verdiği krem hiç fayda etmedi. sadece ağırı kesici dindiriyo sancımı onuda hapın etkisi olur olmadık zamanda gezçince. bana yine hüsran.
dün artık şu patlıcan kürüne başladım. bide aktardan ardıç yağı aldım başladım bakalım inş. şifa getirir. ardıç yağını sevdim yalnız. biraz yakıyo ama ferahlatıyo o bölgeyi
aleo vera jeli deneyin saf özünü edinmeye çalışın direk bitkinin özünü bulabilirsiniz

doktor ameliyat dedikten sonra bu acıyı çekmeye gerek yok inanın..
fistül ve apse olmuştu en son.bunca zaman ağrı çektiğime değmezmiş.ameliyat oldum çok şükür çok iyiyim.inanın korktuğunuz gibi değil.

aleo vera jeli deneyin saf özünü edinmeye çalışın direk bitkinin özünü bulabilirsiniz
patlıcan kürü fayda etmedi bi hafta sonra ikikere acile gittm bi gece içinde serumlar iğneler fayda etmedi kabız olmuşum ölcem sandım. lavmanla kendime geldim bide ilaç verdi şimdi iyyim şükür

fistül için kendi doktorumu size önerebilirim, en ufak şikayetiniz bile kalmaz. avrupa cerrahi merkezinde genel cerrah yasir gözü çok iyi bir doktor.

ben makat bölgesi hastalıklarından çok fazla çekmiş bir hastayım hanımlar.
sürekli bu sıkıntıları (fistül) yaşamak psikolojimi o kadar bozmuştu ki internette araştırmadığım yazı ve doktor kalmamıştı.
neyse ki iyi bir genel cerrah tarafından fistül tedavim yapıldı ve henz nüks yaşamadım. avrupa cerrahi fulyada ameliyatsız bir yöntemle tedavi olmuştum, tavsiye ederim

Back