• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciiiilll...

Ameliyattan sonra tekrarliyormus dogru mu acaba ve bende zaten cocukluktan kabizlik problemi var ve 1 haftadir ne cekiyorum bu yuzden ...
Tesekkur ederim su iciyorum ama sicak suya oturayim insallah iyi gelir...
cocukluktan gelen kabızlık varsa ve kronıkse evet tekrarlar
kabızlıgı cozmen gerek
benım hazım sorunum hıc yok buyuzden tekrarlamadı 2 sene oldu bı kere bıle sorun yasamadım

daflon + krem(yada fitil ben fitil tercihe diyirum ) kullanmazsan geçmez
kabiz olma zeytinyagi iç, kayisi hosafi iç
bol su iç
acil bi çzoum yok maalesef zamanla gecer , yukardakileri yaparsan 2 gune biraz rahatlarsin
Zeytinyagi simdi ictim birazdan sicak suya oturacam dunden beri kayisi suyu iciyorum bende bir sorun var etki etmiyor bu yasta normal mi ya ben korkuyorum..

birde sicak suya oturursan çok rahatlatir, maalesef wc ye çikmazsanda agri geçmez
çikaersan da çok zorlanacaksin fazla seçenegin yok
sicak su esliginde dene wc olayini

cocukluktan gelen kabızlık varsa ve kronıkse evet tekrarlar
kabızlıgı cozmen gerek
benım hazım sorunum hıc yok buyuzden tekrarlamadı 2 sene oldu bı kere bıle sorun yasamadım
Evet canim tesekkur ederim zeytinyagina cocukluktan beri bagisiklik kazandim artik normal su gibi iciyorum bazilari zorlanabiliyor o bende yok artik:KK14:

Bende de aynı problem var.
Zar zor yapıyorum,meme ucu gibi şeyler çıktı makatın dışında. 2 gündür de açık kırmızı renkte kan geliyor zorlanınca.
Yarın doktora gideceğim mecbur :KK61:

birde sicak suya oturursan çok rahatlatir, maalesef wc ye çikmazsanda agri geçmez
çikaersan da çok zorlanacaksin fazla seçenegin yok
sicak su esliginde dene wc olayini
2 gun once fazla cok ozur dilerim zorladim sanirsam dun ustune oturamadim bugunde agriyor zeytinyagi yada sicak su ikisinden birinin işe yaramasi lazim artik..

Tesekkur ederim canim insallah iyi gelir ya...
insallah çabuk gecer
dogumlardan sonra oluyor bende hep
dogururken o kdr eziyet çekmiyorum ben valla ..Allah sifa versin
ilacini al mutlaka
daflon ve proctolog olucak
kremi sevmiyorum acitiyor uygularken fitil daha kolay

Bende de aynı problem var.
Zar zor yapıyorum,meme ucu gibi şeyler çıktı makatın dışında. 2 gündür de açık kırmızı renkte kan geliyor zorlanınca.
Yarın doktora gideceğim mecbur :KK61:
Aynen canim ama bendeki meme ucu gibi degil daha yeni ve evet kaniyor ilk basta cok korktum benim teyzem kolon kanseriydi allahtan oyle bisey yok ama cok zorlaniyorum sen nasil hallettin?

insallah çabuk gecer
dogumlardan sonra oluyor bende hep
dogururken o kdr eziyet çekmiyorum ben valla ..Allah sifa versin
ilacini al mutlaka
daflon ve proctolog olucak
kremi sevmiyorum acitiyor uygularken fitil daha kolay
Tamam canim evet bende dogumlarda sonra olur diye biliyorum annemde oyle ama benimki kabizlik yuzunden ve bu cocukluktan beri oyle cook tesekkur ederim:KK200:

Aynen canim ama bendeki meme ucu gibi degil daha yeni ve evet kaniyor ilk basta cok korktum benim teyzem kolon kanseriydi allahtan oyle bisey yok ama cok zorlaniyorum sen nasil hallettin?
Ben de kolon kanseri belirtilerine bakmistim bi panikle.
Merhem kullanıyorum 'procto-glyvenol' adında bu kaşıntıya ve çatlaklara iyi geliyor.
Kanama 2 gündür oluyor,yarın kanama için gidicem doktora bakalım.
Kaşık kaşık zeytinyağı içiyorum :KK51:

Ben de kolon kanseri belirtilerine bakmistim bi panikle.
Merhem kullanıyorum 'procto-glyvenol' adında bu kaşıntıya ve çatlaklara iyi geliyor.
Kanama 2 gündür oluyor,yarın kanama için gidicem doktora bakalım.
Kaşık kaşık zeytinyağı içiyorum :KK51:
Aynen bende zeytinyagi ictim ama yine aglayarak tuvaletten ciktim hastane yolu gorundu ilac kullanmamistim bir o kalmisti...

Kizlar peki aktarlarda satilan urunler mi yoksa ilac mi daha cabuk iyi gelir??

Back