• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciiiilll...

Ayy canin bilmem mi benimde kaniyordu ben hatta teyzem kolon kanseriydi oturdum agladim bende oyleyim diye allah korusun ama bu illette cok kotu ya evde bir halimi gorsen :KK14:
Ayy gerçekten eşim de kendini kanser zannediyordu ilk zamanlar, hatta internetten araştırıyordu. Çok şükür geçti gitti iki üç günde. İnşallah herkese şifa olur. Kim kullandıysa geçmedi diyeni duymadım. Başka hiçbir şey kullanmana gerek kalmaz inşallah Allah ın izniyle geçecektir.

Titanoreine diye bi krem kullandım ben fitilide var inan çok rahatlatıyor. Tabi bu konuda insan doktora gitmekten çekiniyoe

İyi gunler kizlar

Ben 19 yasindayim ve afedersiniz basur sorunum var 1 haftadir öldurdu beni ne iyi gelir afedersiniz tuvaletede cikamiyorum bugun dahada kotu oldum sabahtan beri sanci cekiyorum son care hastaneye gidecem ama kendim yapabilecegim birsey var mi lutfen yardimci olun?
Canim annem senelerce cekti. Patlicani kaynatip biraz suyunu kenara ayir icmek icin. Ve o kaynattigin suyun uzerine oturur gibi yap dayanabiliyosan 15 yada 20 dk oyle dur.

İyi gunler kizlar

Ben 19 yasindayim ve afedersiniz basur sorunum var 1 haftadir öldurdu beni ne iyi gelir afedersiniz tuvaletede cikamiyorum bugun dahada kotu oldum sabahtan beri sanci cekiyorum son care hastaneye gidecem ama kendim yapabilecegim birsey var mi lutfen yardimci olun?
kantoron yagı iç iyi geliyor ve ılık suya otur ..Magnezıne calsine toz var nu iç ii geliyor geçmiş olsun.

Ayy gerçekten eşim de kendini kanser zannediyordu ilk zamanlar, hatta internetten araştırıyordu. Çok şükür geçti gitti iki üç günde. İnşallah herkese şifa olur. Kim kullandıysa geçmedi diyeni duymadım. Başka hiçbir şey kullanmana gerek kalmaz inşallah Allah ın izniyle geçecektir.
Tesekkur ederim canim :KK200:

Titanoreine diye bi krem kullandım ben fitilide var inan çok rahatlatıyor. Tabi bu konuda insan doktora gitmekten çekiniyoe
Kesinlikle birde ben zaten kabizliktan oldugunu biiyorum o yuzden belki kendim hallederim diye dusundum.. fitil daha mi etkili?

Evet öyle derler ama ben gecen gün 3 bardak soguk süt içtim arka arkaya wc e zor yetiştim :)) siz sütü bir süre sıcak için ve boş süt için. yulaf koymayın bakalım.

Zaten kabızlık olayını çözün ki hemoroidiniz daha da azmasın.

musli içeren kahvaltılıklardan alın bari.
Tamam canim tesekkur ederim:KK200: deneyim bari insallah iyi gelir

Ben fitilin daha cok etkisini gördüm çünkü içtede oluyor bu illet

Ben de eskiden çok sıkıntı çekerdim.Tuvalete çıkmanı sağlayacak sancı gelmiyor sanırım.
Onun için en etkilisi sinameki çayıdır ,tavsiye ederim.Aktardan vs bulabilirsin.
Yalnız bunu sık sık kullanma yararlı bakteriler de gidebiliyor.
Geçmiş olsun.

birde aklıma geldi tuvalete çıkamıyorsaniz bekünis bitkisel bir ilaç mutlaka deneyin evimizden eksik olmaz
(ilaç ismi daha önce sitede verilmiş o yüzden yazdım )

Sinameki otunu ve bekunis ilacını bir kaç sefere mahsus alabilirsin. Fazla alırsan bağımlılık yaratır, ayrıca bağırsak mukozan tahriş olabilir ve daha beter bağırsak tembelliği yaşarsın. Bol bol lifli sebze ye ve bol bol su iç. En sağlıklı seçeneklerin bu olur.

Back