Sağol canım
Rahim filmim ne olur ne olmaz her an bir doktora gidebilirim diye 2 aydır bagajda geziyor
inşallah sıcaktan yapışmamıştır
O olmazsa bir filmim de Bahçelievler Memorial’dan var zaten. Onun da hikayesi biraz uzun ama yatmadan yazayım hadi heyecanlıyım nasılsa hemen uyuyamam
Mart ayında Bülent Hoca ve Semra Hoca ile birer kere ön görüşme yapacağım ve rahim filmi istediklerini bildiğim için Memorial Bahçelievler’de bir kere rahim filmi çektirmiştim. Fakat ne Semra Hoca beğendi filmi ne Bülent Hoca, ben de dönüp Bahçelievler’e “ne biçim film çekiyorsunuz kendi hastanenizin doktoru bile beğenmiyor” demiştim, onlar da “bu filmde sorun yok” diye ısrar edince “o zaman gönderin Semra Hoca’ya, teyidini kendiniz alın” demiştim. (Sıkı arızayımdır
) Sonra Bülent Hoca ile devam edince mecbur Açık Emar’da çektirdim. O filmin peşini de bıraktım.
Aylar sonra Memorial’a biraz daha yaklaşmama neden olacak birşey oldu; bir gün bir hemşire aradı ve “yarın sizi Günseli hanım (Semra Hoca ile birlikte muayeneme giren dr) arayacak filminizi yorumlayacak” dedi. ben de allah allah dedim “çok zaman oldu ben değilimdir o isim benzerliğidir”
meğer Bahçelievler’den Şişli’ye yeni CD gitmiş yine iyi görünmemiş falan filan en son film halinde çıktısını göndermişler. Ertesi gün Günseli hanım aradı konuştuk sağolsun. Tabi arada 1,5-2 ay gibi bir süre var dönüş hızlı değil
ama yine de beş kuruş almadıkları ve kendi hastaları olmayan birine geç de olsa dönmeleri tedavisi süren aktif hastalarının hiçbir işini savsaklamayacaklarını düşündürttü bana.
Sanırım insanlar negatif sonuç alsalar bile bu tip nedenlerden dolayı memnun kalıyorlar Memorial’dan.
Ben şahsen negatif sonuç aldığım halde Bülent Hoca’dan memnun kalmadığımı söyleyemem. Seviyorum onu
Hatta 2. için randevu da almıştım iptal ettim. Ama malesef Acıbadem ‘in sistemi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. (Randevuyu neden iptal ettiğimi de bir başka “uykudan önce” kuşağında anlatırım o da uzun
) keşke sistemlerini biraz düzeltseler de 2. çocuğu dönüp orda yapsam
Sonuna kadar okuduysanız tebrikler valla bu sabırla çok çocuk yaparsınız siz umuda ve yola devam öpüyorum