Eveeeet benden haberler şöyle, 25 dk bekledim 45 dk görüştüm.
Günseli hanım ile başladık sonradan Semra Hoca katılıyor ya, baktım gelmedi, ben zaten anlatacaklarımı anlatıp cevapları almıştım. Zaten görüşsem de ilaç dozu vs henüz konuşulmayacağı için kendisi ile görüşme hakkım kaldıysa yumurtalar takip edilirken kullanırım diye hiç sormadım bile kendisini, çıktım geldim
Nerden başlasam, NGs ‘den gelen 0 sonuç için, eşim ve benim genetik testlerin sorunsuz olduğunu gördükten sonra şans dedi Günseli hanım. Burada da bunun garantisi yok dedi
zar atmak gibi dedi, yumurtan çok dolayısıyla şansın da çok, imkanlar el verdiğince bulana kadar denebilir dedi.
“Genel olarak yaştan dolayı tablo çok iyi diyemem, ne kadar 25 gibi görünseniz de 41 yaşın olumsuzlukları bunlar malesef” dedi
tamam dedim başlayalım nereye imza atıyoruz
Sonra dozlara geçtik. Özellikle Humo için sizin gibi bir hastada neden gerek gördüler acaba dedi. Biz burada fizyolojik başlıyoruz (ne demekse?), gerekirse biz de dozları yükseltiyoruz ama 18 yumurta toplamak için değil, daha az yumurtası olan ve ilk dozlara pek tepki vermeyen hastalarda dozları yükseltiyoruz dedi. Bize göre sizde bu dozlara gerek yok, biz çok yumurta değil sağlıklı yumurta elde etme üzerine tedavi programı yapıyoruz, yüksek doz da yumurta kalitesini bozabiliyor dedi.
Sonracıma benim MTHFR 677 miydi ne homozigotluğum için, önemli değil dedi, kan sulandırıcı iğneyi sordum, onu faktör bilmemkaç ve leiden de veriyoruz size vermeyiz, ama siz düzenli ve sürekli folik asit kullanmalısınız dedi. Coraspin kullanıyorum dedim onu keselim opu’da kanamaya neden olabilir dedi.
Muayeneye geçtik, benim bu ay yumurtam yoktu dedim, kim demiş ben burda çatlamış yumurtayı görüyorum dedi, bana da gösterdi. 12. Günde küçükmüşse görememiş olabilirler dedi. Rezerv iyi ama sanki rahim kalınlığı sınırda dedi. Onu da ilk kez duyuyorum şimdiye kadar hiç söylenmemişti.
Rahim filmlerime baktı sıkıntı yok.
Eşimden kendi bünyelerinde incelenmek üzere sperm testi istediler ve oranın andrologu ile görüşmemizi önerdiler (düşük hız ve morfoloji için) ama Andrologları Murad bey ‘den telefonda randevu alamadım çok yoğunmuş o kısmı nasıl çözücez bilmiyorum yarın gittiğimde soracağım.
Böyle işte, burası biraz daha gerçekçi gibi geldi bana yine (25 yaş benzetmesi hariç
) İlkinde de aynı hisse kapılmıştım.
Herhalde o yüzden Bülent Hoca’nın pozitif “hallederiiizzz” hali beni etkileyip orada başlamıştım. Özledim onuuu
ama gitmicem kararımı değiştirmek istemiyorum
İlk regl ile başlamayı düşünüyoruz bir mani çıkmazsa. Hayırlısı bakalım.
Sizlerde ne var ne yok?