30mda evlendim hemen bebiş istedik kontroller vs, çikolata kistim vardı ama deneyin birsüre dedi doktorumuz. 8ay sonra olmayınca laparoskopik kist amelyatı oldum. Amelyattan 1 yıl sonra Ankara Novaart da tüp bebek denedik, 5.gün kanamam başladı, değerim 50 çıktı fakat kanama devam etti, kimyasal gebelik ve sonuç negatif.. 6ay sonra tekrar 2.yi denedik yine 6.gün kanamam başladı zaten o da negatif... daha sonra kocaeli de Eray Çalışkan a gittik, eşimle genetik testler vs istedi sıkntı çıkmadı, histereskopi önerdi, histereskopide yapışıklık tekrar kistler vs sıkıntılı bir amelyat geçirdiğimi ve tek tüpümü almak duumnda kaldığını söyledi. 3ay prowoman kullandm. 3.denememizi yaptık, serum da bağlandı transfer günü fakat o da 5.gün kanamamla beraber negatif sonuçlandı.. doktor vitamine devam etmemi, eşime de promank almasını ve doğal sürecinde bir süre devam etmemizi tavsiye etti. Bir sonraki aşamada pgt önerdi, endometriozisten yumurtalıklarmın ve yumurtaların negatif etkilendiğini belirtti. 1yıl geçti ben prowomana devam ediyorum, eşim promank ya. Ayrıca arısütü bal polen kullanıyoruz, elimden geldiğince uğraşıyorm süzenli beslenmeye. 4.deneme için Bülent hoca aklımda dediğim gibi, işte maddiytı tam toparlayalm inşallah bi ön görüşmeye gideceğiz...
Hikayem böyle işte canlar, öyle böyle 5 yılı devirdik çocuk diye, yoruldk yıprandık ama dediğim gibi umudumu kesmiyorum, nefes alıyorsak umut var:)