- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normali heralde kendi haline mi bırakıyolar döllenmesini için hiç bilemiyorum valla bu konuyu.Ya değiştirmek istedim nicki de vazgeçtim .belkide yapılamıyorya çok sevindim oran iyi diyorsunuz. Yine lal oldum. Embriyolağa neler soracağımı unuttum. Sonra dr a yazdım. Bizim sperm testinde ileri hareket ve sayıda azlık çıktığı için hoca normal döllenme yapmayız mikroenjeksiyon yaparız denişti.(bende içinden düşünüyorum e bana acıbadamde sadece mikroenjeksiyon yapılıyo denmişti. Demekki normalide varmış diye farkettim)neyse dr a yazdım. Ne yapıldı diye mikroenjeksiyon yapılmış tek bildiğim bu
Hadi belli olsun. Heyecanlı sürecini takip edelim. Sigaraya gelince hem kendine yazık.hemde güzel bir meleğe ulaşmak için değer öyle düşün. Eşim kullanıyo biliyorum çok zor ama değer bence. Kendine başka bir odak bulmalı.allah yardımcın olsun ne iğneler ne hüsranlar yaşıyoruz. Ne acılar yaşıyoruz bu uğurda .yeri geliyo narkoz alıyorız.operasyon oluyoruz Sigarayı bırakmak ne ki bu çektiklerimizin yanında bence halledersinNormali heralde kendi haline mi bırakıyolar döllenmesini için hiç bilemiyorum valla bu konuyu.
Evet öyle oluyo şunu şunu sorucam diyosun sonra öylece kalıyosun güzel haberlerini bekliyoruz
Ben de cumayı bekliyorum bakalım transfer günü aşagı yukarı belli olacak mı..tabi bir de sigarayla savaşma günlerim bu aralar. Artık kendimi hazırlasam iyi olacak.zor günler sigara açısından bakalım..
Bence de başarıcamHadi belli olsun. Heyecanlı sürecini takip edelim. Sigaraya gelince hem kendine yazık.hemde güzel bir meleğe ulaşmak için değer öyle düşün. Eşim kullanıyo biliyorum çok zor ama değer bence. Kendine başka bir odak bulmalı.allah yardımcın olsun ne iğneler ne hüsranlar yaşıyoruz. Ne acılar yaşıyoruz bu uğurda .yeri geliyo narkoz alıyorız.operasyon oluyoruz Sigarayı bırakmak ne ki bu çektiklerimizin yanında bence halledersin
tuğba mı ismin . Aynen çok güzel nick . Bencede sağlıklı bebişimiz olsundaAman ne yaparlarsa yapsinlar bize saglikli bebeyi versinler
Ben sizleri dusunerek en kolay rumuzu kullandim,yazarken zorlanmayin
Normali heralde kendi haline mi bırakıyolar döllenmesini için hiç bilemiyorum valla bu konuyu.
Evet öyle oluyo şunu şunu sorucam diyosun sonra öylece kalıyosun güzel haberlerini bekliyoruz
Ben de cumayı bekliyorum bakalım transfer günü aşagı yukarı belli olacak mı..tabi bir de sigarayla savaşma günlerim bu aralar. Artık kendimi hazırlasam iyi olacak.zor günler sigara açısından bakalım..
Hemen anladintuğba mı ismin . Aynen çok güzel nick . Bencede sağlıklı bebişimiz olsunda
Hiç bilmiyorum. Eşimden sperm alırken dondurulcak demişler . Ama hoca demişti ki 3 tane kalırsa dondurup histereskopi. 1 tane kalırsa taze transfer. Herşey minnaklara bağlıHemen anladin
Benim icin de en kolay ve en unutmayacagim rumuz:))
Olacak hayirlisiyla..senin simdi 3.gun sonrasi transfer planlamasi var mi yoksa baska sekilde mi ilerleyecek?
Canım sana neden histeteskopi önerildi. Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle .inşallah görünenlerin hepsi olgunlaşır.Benden durum guncellemesi, histereskopi konusunda bir kac doktor fikri almistim,sonuc operasyon olunsun hepsinin fikri.adet bitimini takip eden 10 gun icinde oluyormus.ben de adeti bekledim.bu ayki adeti oldum ama adet gibi degil sadece 1-2 saat icinde sadece 1 ped ile gecen bir adet oldu,2.ci gun bir sey yok.ben de tabi bu korkuyla direk Bulent hocaya:))
Bakti Rezerv dusuyor artik biliyorsun,ben de sordum su anda kac tane var,2-3 tane goruluyor dedi ve histereskopi diye girdigim kapidan elimde receteyle ciktim4.opu seruveni baslamistir.dua edin bu arkadaslar buyusun ,dollensin ve 3.gunu gorsun..
Agustos ayi adetiyle histereskopi yapip ekim gibi transfer yaparim 3.gun embriyolarindan insallah.
Benim spontan gebelik olmustu gecen sene,8.haftafa gelisimi durunca kurtaj yapildi .kurtajdan miras yapisiklik kaldiCanım sana neden histeteskopi önerildi. Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle .inşallah görünenlerin hepsi olgunlaşır.
İnşallah döllenirler merakla umutla bekliyorum.Benim spontan gebelik olmustu gecen sene,8.haftafa gelisimi durunca kurtaj yapildi .kurtajdan miras yapisiklik kaldi
Prp sonrasi opuda hic dollenme olmayinca biraz korkuyorum ama Bismillah deyip basladim,bu sefer az olsun dollensin kenara onlari da atalim,cunku bir kac ay sonra yumurtaya hasret olacagiz belki
Olucak olucak hepsi olgun. Ya bu işler belli olmaz ben annemin 45 yaşında olmuşum. Ama tabi dk başı ultrasona giremediğimiz için değerlendirmek lazım bu görünen yumurtalarınızı.Benim spontan gebelik olmustu gecen sene,8.haftafa gelisimi durunca kurtaj yapildi .kurtajdan miras yapisiklik kaldi
Prp sonrasi opuda hic dollenme olmayinca biraz korkuyorum ama Bismillah deyip basladim,bu sefer az olsun dollensin kenara onlari da atalim,cunku bir kac ay sonra yumurtaya hasret olacagiz belki
Aynen ben deİnşallah döllenirler merakla umutla bekliyorum.
Sona kalan yumurtalar bunlar tembel olabilirmis, o yuzden ilac dozaj merional ve fostimon 300 oldu,humo aynen devam..Olucak olucak hepsi olgun. Ya bu işler belli olmaz ben annemin 45 yaşında olmuşum. Ama tabi dk başı ultrasona giremediğimiz için değerlendirmek lazım bu görünen yumurtalarınızı.
Kolaylıklar diliyorum canım umarım herşey yolunda gitsinBenden durum guncellemesi, histereskopi konusunda bir kac doktor fikri almistim,sonuc operasyon olunsun hepsinin fikri.adet bitimini takip eden 10 gun icinde oluyormus.ben de adeti bekledim.bu ayki adeti oldum ama adet gibi degil sadece 1-2 saat icinde sadece 1 ped ile gecen bir adet oldu,2.ci gun bir sey yok.ben de tabi bu korkuyla direk Bulent hocaya:))
Bakti Rezerv dusuyor artik biliyorsun,ben de sordum su anda kac tane var,2-3 tane goruluyor dedi ve histereskopi diye girdigim kapidan elimde receteyle ciktim4.opu seruveni baslamistir.dua edin bu arkadaslar buyusun ,dollensin ve 3.gunu gorsun..
Agustos ayi adetiyle histereskopi yapip ekim gibi transfer yaparim 3.gun embriyolarindan insallah.
Bu arada 2.opu da bülent bey bana 3 yumurta var demişti Üzülmüştüm 3 diyince heray değişiyor demişti.10 toplandı..belki senin de öyle olurSona kalan yumurtalar bunlar tembel olabilirmis, o yuzden ilac dozaj merional ve fostimon 300 oldu,humo aynen devam..
Bakalim ne olacaklar gorecegiz..
Meleklerin kulaginaBu arada 2.opu da bülent bey bana 3 yumurta var demişti Üzülmüştüm 3 diyince heray değişiyor demişti.10 toplandı..belki senin de öyle olur