@maviespumante aklınızda ki soru işareti için paylaşıyorum ;
Semra hanımın ismini okuyunca konuya yorum yapmak istedim ve bu güne kadar bu konuda hiç yazmadım.
Şubat ayında önce Allah'ın izni sonra hocamız Bülent Bey ve EKİBİ'nin vasıtası ile oğlumuzu kucağımıza aldık ve dünde 5. ayını kutladık.
Kadınlar Kulübü'nün sahibi olmama rağmen hiç bir pozitif ayrım gözetilmedi. Tabii ki ikili diyaloglarım, sohbetlerim oldu ama bekleme odasında ne bir adım öne gittim ne bir adım geriye. Bu konuda hassasiyetimi beni tanıyanlar bilir Bankaya gittiğimde bile kurumsal temsilci gişe işlemleri için size önden numara verelim dediklerinde neden diye sorgulayan bir mahlukum. Bu durumdan da hiç gocunmam.
Bülent hoca gelmedi, görmedim diye hiçbir zaman aklımda soru işareti kalmadı. Zira ben çok gözlem yaparım, hocanın masasında ki dosyaların fotoğrafını çekip(fotoyu bulursam yayınlarım) bunlar neden burada diye sorduğumda Bülent hocanın muayene sonrasında tek tek dosyaları inceleyip hazırlandığını öğrendim. Bu bile bana yetti, yukarıda yazdığım gibi benim için Bülent hoca görmüş görmemiş çokta önemli değildi. Bir Ayşe hoca dünya tatlısı, Özge hoca(kendisi erkektir ismi Özge) keza öyle, yukarıda adını görünce yazma ihtiyacı duyduğum Semra hemşire hele hakkı ödenmez. Öyle zor bir süreçten geçtik ki detayları eşim biraz vakit bulursa paylaşacak.
Sabah 10:00'da ki randevuya 11:00'da hatta çoğu kez 12:00'da girdim. Hiç te rahatsız olmadım bekledim. Sizce içeride sohbet yapılıyor da randevular kayıyor? Ya da dur ben şunu bekleteyim de sinirlensin diye mi düşünüyorlar? Ya da bazıları yazmış fazla randevu mu? Kusura bakmayın ama randevu defterinde ki randevu saatleri alanın dışına kimse çıkamaz. Yani araya randevu alayımda hasta hastadır mantığı ile yaklaşanlar tamamen yanlıyor. Bunun sebebi kişisel gözlemim ; işgüzar saatinde randevuya gelmeyen hastalar, acil operasyon gerektiren durumlar.
yani
@maviespumante aklınızda hiç soru işareti kalmasın, Rabbim sizlerin yardımcınız olsun, Bülent hoca ve EKİBİNE tek söyleyeceğim başarılar,hepsine çok teşekkürler... Eşim bu konuda tüm süreci daha detaylı yazacaktır.
Mesajın Devamı :
Tüp Bebek Merkezleri - Acıbadem Maslak Prof.Dr. Bülent Tıraş ile Tüp bebek tedavisi 2022 / 2023