- 21 Kasım 2021
- 27
- 38
- 3
- 39
Ağustosta tansfer oldum estrofem kullandım. İnfertilite sebepli de değil üstelik gidiş sebebim.Kızlar merhaba ya bişey soracam Bülent hoca transfer hazırlığımda estrofem başlatıyor mu ?yoksa doğal siklus mu öneriyor lütfen cevap
Siz tekrardan başladınız mı Acıbadem’e ben 4. Tüp bebek olarak bülent hocada yaptırdım 5. Güne 5 tane kalmıştı ngs sonucu 1tane sağlıklı geldi transfer edildi ama malasef boş gebelik oldu bunun için bi açıklama yapamadılar ben de tekrar yaptırmak istiyorum ama ngs ye yollamadan mı yaptırsam diye düşünüyorum embriyolar zarar mı görüyor acaba benzeri aynı şeyleri yaşayan çok 3. Güne çok sayıda embriyo varken 5. Güne birdenbire sayı çok düşüyor.Doğal siklusta transfer yapmıyor Bülent Hoca. Ben hiç duymadım.
Siz tekrardan başladınız mı Acıbadem’e ben 4. Tüp bebek olarak bülent hocada yaptırdım 5. Güne 5 tane kalmıştı ngs sonucu 1tane sağlıklı geldi transfer edildi ama malasef boş gebelik oldu bunun için bi açıklama yapamadılar ben de tekrar yaptırmak istiyorum ama ngs ye yollamadan mı yaptırsam diye düşünüyorum embriyolar zarar mı görüyor acaba benzeri aynı şeyleri yaşayan çok 3. Güne çok sayıda embriyo varken 5. Güne birdenbire sayı çok düşüyor.
Selamlar, transfer olacagim yakinda NGSli 2 embriyom var. Baska bir konu basligi altinda bir arkadas daha ngsli olupta kimyasal yasadigini belirtti. Arastirdim. Amerika'da bir merkez var, hocalarindan biri Dr. Norbert Gleicher. O diyorki istatistiklere gore tup bebek tedavisinde kimyasal gebelikle karsilasma riski naturel olan gebelikten daha azmis. Eger embriyo ngsli ise ve kimyasal gebelik yasandi ise maternal otoimmun durum da mutlaka incelenmeli der.Bu sene tekrar denedik; bu kez prp yaparak ama malesef yine genetiği sağlam embriyo bulamadık.
Ben de sağlıklı bir embriyo ile kimyasal gebelik yaşadım (olabiliyor açıklaması yok) ama ileri yaşım nedeniyle genetik taramasız transfere bir türlü cesaret edemedim. Aslında iki sistemde de herşey (tutmama, düşük, kimyasal vs) olabilir sadece ihtimalleri farklı. Pgt/Ngs’de işlerin yolunda gitme ihtimali daha yüksek.
Merhaba ben de Bülent hocada tedavi görüyorum hatta estrofeme de başladım ilaca başladıktan 20 gün sonra kontrol yazdı transfer gününü belirlemek için. yarın muayene olduğunuzda rahim kalınlığınıza bakılacak ilaç doz ve gün sayısı belli olur ilaçları kullanmayı bitirdiğinizde transfer gününüz belli olur bence içinizi rahat tutun bayram seyran da olsa transfere gelir Bülent hocaMerhabalar herkese. Bu başlığa uzun zamandır yazan olmamış ama umarım tecrübeli biri mesajımı görür ve cevap yazar.
Ben de bir süredir Bülent Hoca ile tedavideyim. 10 gün evvel Lucrin'i yapmıştım. Dün gece regl oldum, yarın 3. gün gibi olmuş oluyor sabah kontrole gideceğim, estrofem vs ile transfer ayına giriyoruz hayırlısıyla. Okuduğum kadarıyla Bülent Hoca transferleri hep 27-28. gün gibi yapıyor. Ama benim 27-28. günlerim kurban bayramının 1. ve 2. gününe denk geliyor.
Nasıl olacak ne yapılacak çok merak ediyorum. 27-28 günden önce veya sonra transfer yapılanınız var mı aranızda Bülent Hoca'da? veya tatile denk gelmesi gibi bir durum yaşayan?
Ay çok teşekkürler, içimi rahatlattınız ama yani Bülent Hoca da insan, hiç tatile filan gitmiyor mu acabaMerhaba ben de Bülent hocada tedavi görüyorum hatta estrofeme de başladım ilaca başladıktan 20 gün sonra kontrol yazdı transfer gününü belirlemek için. yarın muayene olduğunuzda rahim kalınlığınıza bakılacak ilaç doz ve gün sayısı belli olur ilaçları kullanmayı bitirdiğinizde transfer gününüz belli olur bence içinizi rahat tutun bayram seyran da olsa transfere gelir Bülent hoca
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim umarım siz de güzel haberler alırsınızAy çok teşekkürler, içimi rahatlattınız ama yani Bülent Hoca da insan, hiç tatile filan gitmiyor mu acaba
Nasıl olacak, bayrama denk gelince iptal olursa diye içim içimi yiyor 1 haftadır, hatta belki de bu yüzden reglim gecikip tam da denk gelecek şekilde geldi
bana da 20 gün sonraya kontrol verseler, işte 5 gün sonrası tam bayram oluyor...
umarım bir aksilik çıkmaz.
sizde de herşey yolunda gider ve hayırlısıyla pozitifi görürsünüz İnşallah
2 histeroskopi oldum ben de ikisini de Bülent hoca yaptı ameliyatta ben de görmedimBenim Bulent Hoca ile hic birebir diyalogum olamadi bu zamana kadarKontrollerimi ve opuyu Yigit Hoca yapmisti. Sonra histereskopiyi Bulent Hoca yapti ama ben hic gormedim bayilmadan once yoktu, ayildigimda odadaydim herhalde transferde tanisabilecegim kendisiyle. Benim hemsirem de Semra Hanim. Aslinda bu kafamdaki soruyu ona da sordum “Hocanin oldugu zamanlara biz transfer planlamasini yapiyoruz, endiselenmeyin” diye cevap verdi ama bu cevap benim soru isaretlerimi gidermeye yetmedi malesef
Umarim yarin soruma daha tatmin edici bir cevap alirim gittigimde
Sizin kac gun kaldi 20. gune, estrofeme ne zaman basladiniz?
merhaba yiğit hocanın soyadı ne acabaTransferimi bülent hoca yaptı ama ben yiğit hocanın hastası idim. Aşırı aşırı memnun kaldım. Özellikle yiğit hocamdan, zaten o orda oldugu için tercih etmiştim ama prosedür gereği transferi bülent hoca yapıyormuş.
2 kez gördüm kendisini, çok tanımıyorum tek söyleyebileceğim... Yiğit hoca sen nasıl güzel bir insansın..
2 saat miii neden ki :)Tedavi olarak memnunum riske atmadan ilerliyor Bülent hoca Eylül ayından beri gidip geliyorum her gittiğinizde 2 saat bekleme gibi bir sinire sabıra sahipseniz gidin derim
2 saat süre yoğunluktan dolayı hangi hocayı seçerseniz seçin devlet hastanesi dahiliye yoğunluğunda2 saat miii neden ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?