Prp’den ne kadar sonra opu oldunuz acaba?
Normalde 2 ay sonra kontrolüm vardı adetlerim düzenli değildi cyloya başladım ikinci adetimde eşim covid oldu gidemedik 3. ayda oldum 12 Eylül de prp oldum 27 Kasım da regly oldum ve 30unda başlaımPrp’den ne kadar sonra opu oldunuz acaba?
Merhaba gecmis olsun ayni surecten 3 kere gecmis biri olarak Rabbim.kimsyee yasatmasin derim....Çözülürken bozulma sorunu % 5 ihtimal ama rastlanabiliyor dedi ama çözümü ile ilgili birşey demed. Bağışıklık için farklı bi serumdan bahsetti, 3 kere alınıyormş ve tanesi 8000 miş:/
Transfer sonrası belirsizlik olayına kesinlikle katılıyorum, yani ben ilk kez pozitif sonuç gördüm, ilk kez kese vs gibi olaylarn heyecanını yaşadım, şimdi de düşürmeye çalışmak için bu kadar uğraşmak gücüme gidiyor
Daha bu süreç bitecek, yine bekleyeceğiz, sonra tekrar en başa dönmek , kafamda o kadar çok yer kaplıyor ki şu olaylar
biz de aynı haberi eşimin sperm tedavisi için bekliyoruzMerhaba Arkadaşlar, Bülent Tıraş yumurta reservi az hastalar için kök hücre tedavisine başlamış diye duydum, bilgisi olan var mı acaba ?
Evet kök hücre için gittim ben ancak önce prp yapalım tam olarak başarı oranı mevcut değil elimizde ve daha pahalı bir tedavi dedi kendisi. Prp yi başka bir merkezde yaptığım için tekrar orda deneyelim dedik. 52 hastaya kök hücre yapılmış. Ama başarıdan bahsetmedi. Prp yaptırdım bekliyorum. Başarılı olmazsa bakalım nasıl bir yol izlenecek. Eğer yaptırırsam haber veririmMerhaba Arkadaşlar, Bülent Tıraş yumurta reservi az hastalar için kök hücre tedavisine başlamış diye duydum, bilgisi olan var mı acaba ?
Evet Bülent beye gittim. Bu yılın ücretlerini bilmiyorum, ben sadece transfer yaptırdım bu ay, o da toplam ilaçlar filan 9 buçuk civarı tuttu. Ama sonuç negatif malesefCanım rabbim gönlündekini kolaylıkla versin inşaAllah. Bülent tıraşa mı gittin ücret tüp bebek de nedir
Bozma moralini rabbim ol der olur,Evet Bülent beye gittim. Bu yılın ücretlerini bilmiyorum, ben sadece transfer yaptırdım bu ay, o da toplam ilaçlar filan 9 buçuk civarı tuttu. Ama sonuç negatif malesef
Bizim de tansu hoca da tesa oldu geçen hafta. Sizde sonuç var mı?Geçmiş olsun benmiriam malesef bizler erkek faktör olunca çok daha zor. Eşinizin tesesini tansu bey mi yapmıştı? İlk teseniz mi? Öncesinde herhangi bir tedavi uyguladı mı tansu bey? Biraz çok sordum kusura bakmayın
Kızlar merhaba ya bişey soracam Bülent hoca transfer hazırlığımda estrofem başlatıyor mu ?yoksa doğal siklus mu öneriyor lütfen cevap
Estrofem kullanıyorsun adet tarihinde transfer yapıyorKızlar merhaba ya bişey soracam Bülent hoca transfer hazırlığımda estrofem başlatıyor mu ?yoksa doğal siklus mu öneriyor lütfen cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?