- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
Yani bende bir sonraki adetimi beklermiyim yoksa direk transferi yaparlar mıEvet laboratuvar da önemli bir kere baktırmıştım avicenna diye bir hastanede. Benim fsh 6,28 şubatta baktırmışım. Değişmiş olabilir hızlı değişebiliyor bu hormonlar. Eşimde bi sorun çıkmadı çok şükür bülent hoca eşime andromax bana da gonamax omepaQ10 birde biosteron dhea yazmıştı hala onları kullanıyoruz yumurta toplama işlemine kadar kullanmam gerekiyormuş. Senin dondurulmuş olduğu için mi ilaç veriyorlar yoksa bana da öyle birşey yapılır mı yoksa direk transferim mi olur
Benım eşimin sperm sayısı azdı ama tedavıyle arttı olasılıgımız yukseldi.. fsh ın guzel aslında ahhh bu lanet hormonlar aynen hep farklı cıkıyo insanı delirtiyoEvet laboratuvar da önemli bir kere baktırmıştım avicenna diye bir hastanede. Benim fsh 6,28 şubatta baktırmışım. Değişmiş olabilir hızlı değişebiliyor bu hormonlar. Eşimde bi sorun çıkmadı çok şükür bülent hoca eşime andromax bana da gonamax omepaQ10 birde biosteron dhea yazmıştı hala onları kullanıyoruz yumurta toplama işlemine kadar kullanmam gerekiyormuş. Senin dondurulmuş olduğu için mi ilaç veriyorlar yoksa bana da öyle birşey yapılır mı yoksa direk transferim mi olur
Rahım durumu yeterı kalınlıkta oluyo zaten canım kürtaj falan olunca rahımın kalınlaşması zor oluyo. Benım durumum farklı ben ohss oldum ondan yapamadı bana taze transfer dondurulmuş olacakYani bende bir sonraki adetimi beklermiyim yoksa direk transferi yaparlar mırahimin durumu yeteri kalınlıktaysa
İnşallah olumlu pozitif sonuçlar alırız canımBenım eşimin sperm sayısı azdı ama tedavıyle arttı olasılıgımız yukseldi.. fsh ın guzel aslında ahhh bu lanet hormonlar aynen hep farklı cıkıyo insanı delirtiyobanada aynı takvıyeleri verdı bulent hoca onları verıyo zaten. Dondurulmuş oldgu için ilaç verıyolar rahım hazrlama için. Direk transfer yapar bence sana
Hayrlısı olsunda canımİnşallah olumlu pozitif sonuçlar alırız canımevet ama işte belki şu an benim fsh yükselmiştir test yapsam kesin farklı çıkar sinir bozucu bu hormonlar anladım canım tahmin etmiştim genelde bekletmiyorlar çünkü transfer için bana da öyle geliyor direk yapar bence
Anladım canım seninki farklıymış ben şimdiye kadar hiç gebelik geçirmedim düşük olsun kimyasal olsun hiç olmadı inşallah ilkim olacak pozitif olursa tüp bebekRahım durumu yeterı kalınlıkta oluyo zaten canım kürtaj falan olunca rahımın kalınlaşması zor oluyo. Benım durumum farklı ben ohss oldum ondan yapamadı bana taze transfer dondurulmuş olacak☺
Aynen herşeyin hayırlısıHayrlısı olsunda canım☺
Bende dusuk gecırmedım canımAnladım canım seninki farklıymış ben şimdiye kadar hiç gebelik geçirmedim düşük olsun kimyasal olsun hiç olmadı inşallah ilkim olacak pozitif olursa tüp bebek♥Dondurulmuş transferler de tutuyor inşallah tutacak dua edelim
Anladım canım pko var sende Allah korusunBende dusuk gecırmedım canımbenım fazla yumurtam oldgu için ilaçlar progesteronumu yukseltti o durumda transfer yapmıyolar allah korusun bebek tutarsa annenin hayatı söz konusu oluyo. O yuzden rahım dınlendrme yapıyolar vucut bu aldgmz hormonları dısarı atsın dıye sonra normal rahımle tedavıne başlıyosun☺
Yok canım pkoda yok bendeAnladım canım pko var sende Allah korusunO zaman beklemedesin
Yok canım pkoda yok bendeama bunye olarak biraz fazla tepkı verıyorum ilaçlara. Pkoluların amh 4 üstü oluyor ve bulent hoca pko yok kesınlıkle dedı. Biraz zayifim belkide ondan ilaçlar agır gelıyo
Ama guzel cıktı sukur yumurtalarım kalitelı dendi zaten emb sayımda guzel oldu 7 tane embrıyom oldu dondurulduhmm karışık bi durummuş seninki. Evet o da kötü ya sağlıklı yumurta üretemiyo bu sefer vücut pko olunca. Bülent hoca yok dediyse yoktur biraz kilo almaya çalış bende aksine etine dolgun balık etli
Kaçtı amh senin canım bide yaş. İnşallahAma guzel cıktı sukur yumurtalarım kalitelı dendi zaten emb sayımda guzel oldu 7 tane embrıyom oldu dondurulduİnşallah tutar.. hahah aynen kilo almam lazım
Benım amh 1.16 yasım 30 canım... hepımız anne olacagızKaçtı amh senin canım bide yaş. İnşallahBiraz al belki düzelir ilaçlara olan etkin
İnşallahhBenım amh 1.16 yasım 30 canım... hepımız anne olacagız
Merhaba,evet hoca hsg ye göre değerlendirdi.benim rahmim hafif T formunda ve hafif yapışıklıklar var onun için yapılıcak.size gerekli görmemiştir belki.hiçbir soru işareti bırakmayın danışın tekrar tekrarHisteroskopiyi bulent hoca mı onerdı acaba ultrasonda bişey gorup? Benım rahım filmimde (1.5 sene once cektrmıştım) problem yoktu, bülent hoca baktı rahımımde bir probşem gormedı ultrasonda.. gidince histeroskopi istim diyorum transferden once bulent hocadan
Kaç yumurta toplanmıştı?Ama guzel cıktı sukur yumurtalarım kalitelı dendi zaten emb sayımda guzel oldu 7 tane embrıyom oldu dondurulduİnşallah tutar.. hahah aynen kilo almam lazım
Canım 11 vardı 8 toplandı 7 olgun cıktı hepsi döllendiKaç yumurta toplanmıştı?
Maşallah canım bak işlem yaramışCanım 11 vardı 8 toplandı 7 olgun cıktı hepsi döllendi
Evet canım inşallah sonuclarımızda iyi olacakMaşallah canım bak işlem yaramış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?