- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 113
- 41
Oluyo yumurtlama olunmayan ay. Benimde öyle olmuştuBenim de 2.opuya az kaldı.bu ay belki kendiliğinden olur diye yumurta takip kiti aldım ama yakalayamadım.ya erken yumurtlama oldu ya da daha olmadı☺acaba yumurtlamadım mı hiç? Oluyo mu acaba hiç yımurtlanmayan aylar?
İnşallahhhInsallah dua edin bana lutfen
İnşallahh birbirimize uğur getirelimHaklisiniz valla beklemek zor:) ama biraz daha sabret ..biz ikiz haberi bekliyoruz sizden..
Olmaz siz hic olumsuz dusunmeyin,biraz dinlenin,biraz kalkin,biraz oturun..
Guzel haberler icin az kaldi ,bekliyoruz
Buzdan bebeklerimiz güçlüler onlar da sağlıcakla dönecekler inşallahBirçok doktor normal hayata dönmeyi öneriyormuş zaten takma kafaya. Düz ayakkabı giy bari çok yorma bünyeyiBirşey olmayacak Allah’ın izniyle alacağız güzel haberi inşallah
Valla ben birşey yapmıyorum embriyolarım dondurulalı 10 gün falan olmuştur herhalde, ngs ‘den 20-22 günde geliyormuş sonuç. Beklemedeyiz inşallah sağlıklı dönen olur diye bakalım hayırlısı
Buzdan bebeklerimiz güçlüler onlar da sağlıcakla dönecekler inşallah
Hım yani güvenmeyelim o testlere di mi?ben de ne zaman yapsam hiç tutturamadı gününü..neyse bu ay da geçmiş oldu..dedim belki bi mucize olurSanmıyorum ya
Ben tüp bebeğe başlamadan önce bir kere yumurta takibi yaptırmıştım, dr 2 günden biri dediği halde o iki gün iki farklı test ile teyid etmeye çalıştım ama net birşey göremedim, biri çok silikti diğerinde de çizginin yarısı yoktu, ertesi gün de aynıdoktora sordum “gözüne mi inanıyorsun teste mi” dedi bozdu beni sonra ben yine de test yapmaya devam ettim, çizgiler iyice saçmaladı halbuki yumurtam çatlamıştı hala bi çift çizgi bi yarım çizgi. Eeeeh dedim bıraktım
Hım yani güvenmeyelim o testlere di mi?ben de ne zaman yapsam hiç tutturamadı gününü..neyse bu ay da geçmiş oldu..dedim belki bi mucize olur
Bilmiyorum ki o testlerle takip edip hamile kalanlar da varmış. Biz becerememiş olabilir miyiz?Bilemedim.
Keşke olsa
Cok guzel valla sizden haber bekliyordum,nasil gecti diye.merak etmeyin o 1 tanesi 3.gunu gorur..siz hic endise etmeyin..Gunaydin dun 1 yumurtayla opu oldu bugun aradilar döllenmis dua edin lutfen 3. Gunu gorelim ve dondurulalim
Insallah canim heyecan panik korku herseyi yasiyorum karma karisigim inan kiCok guzel valla sizden haber bekliyordum,nasil gecti diye.merak etmeyin o 1 tanesi 3.gunu gorur..siz hic endise etmeyin..
İnşallah tutunacak hayata. Kısmetse olacaktır. İçinizi ferah tutun. Dualarım sizinleGunaydin dun 1 yumurtayla opu oldu bugun aradilar döllenmis dua edin lutfen 3. Gunu gorelim ve dondurulalim
Insallah tesekkur ederim bizde sizden guzel haberi bekliyoruz hayirlisiylaİnşallah tutunacak hayata. Kısmetse olacaktır. İçinizi ferah tutun. Dualarım sizinle
İnşallah. Hiç bir belirtim yok. Beklemek çok zorInsallah tesekkur ederim bizde sizden guzel haberi bekliyoruz hayirlisiyla
Insallah canim heyecan panik korku herseyi yasiyorum karma karisigim inan ki
[/QUOTE
Cok zor beklemek ama kaldi 2 gun oyle dusunun:)
Ikiz beklentisindeyiz... kac gun sonra test yapacaksiniz?İnşallah. Hiç bir belirtim yok. Beklemek çok zor
Gunaydin dun 1 yumurtayla opu oldu bugun aradilar döllenmis dua edin lutfen 3. Gunu gorelim ve dondurulalim
Ucuncu opu icin tedavi basladi. Sol 4 ,sag 2.benim icin bu sayi hayaldi,gercek oldu:))
Tedavi suresinde folikullerin durumunu yasayip gorecegiz.umarim hepsi buyur,toplanir,dollenir ve ngs icin biyopsi yapilacak hale gelirler,ngsye giderler,saglikli gelirler vs vs.yolumuz uzun ama sonu guzelolur insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?