Havuz gercekten yorucu bir surec..:) merkezle iletisim ayri bir dert,evdeki iletisim daha da zor..sevgili kocam hala dogru yerde olmadigimizi dusunuyor
ben bu isin doktor degil aslinda embriyolog ve lab ile alakali oldugnu soyluyorum ama 1,5 senedir ikna olabilmis degil:) 1,5 senedir de her doktor kontrolune gitmeden ve dondugumde degisik sorularla beni benden aliyor..
Sizin icin sehir disindan gelmek sartlar acisindan daha yorucu.nerede yasiyorsunuz?
İlac dozlarina gelince, hepimiz icin farkli dozlar ve ilaclar kullaniliyor.kimi hastaya gonalf verilirken bana merional ve fostimon 2 toz*1 su olarak veriliyor. Siz ilaclarin yan etkisini cok mu yasiyorsunuz? Sizin insulin direnciyle ilgili durumun etkisi belki olabilir,endokrin bu konuda size ne soyledi?
Fiyat konusuna gelince kanayan yara:) ben soyle kucuk bir hesap yaptim,kasimdan beri 50 bin vermisiz..sonu umarim iyi olur..
Siz kendinizi hic uzmeyin.bulundugunuz yerde ya da yakin mesafede iyi bir merkez varsa orayla da gorusun,hem esiniz de aklindaki sorulari sormus olur, cunku onlarin ikna olmasi zor oluyor..