- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 42
Teşekkür ederim :) Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Tüp bebek paketi 9.900
İlaçlaç şimdilik 6.000 - 6.500 buldu (tedavim devam ediyor ek ilaç verebilir)
Mikroçip olursa 1800
Şimdilik bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim :) Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Tüp bebek paketi 9.900
İlaçlaç şimdilik 6.000 - 6.500 buldu (tedavim devam ediyor ek ilaç verebilir)
Mikroçip olursa 1800
Şimdilik bu kadar
Hayırlı olsun, güzel sonuçlar olsun inşallah:)Merhabalar,
Bülent hoca da tedaviye başladım. Pazar günü opu oldu. 3 günden beri progestan 50ml iki doz birden vuruluyorum. Ağrısı artık dayanılmaz oldu. Sanırım transferden sonra da devam ettiriyor. Bu iğneden kullanıp daha az ağrı için çözümü bulan var mı, cevap yazarsanız çok sevinirim. Çok acı çekiyorum iğneye başladığımdan bu yana
Amin teşekkür ederim:) yarın transferim olacak işlemlerim devam ediyor yani. Ama yeni hasta kabul ediyorlarmı bilmiyorum, benim dışımda tedavisi devam edenler geliyor kontrole gittiğimde de görüyorum.Hayırlı olsun, güzel sonuçlar olsun inşallah:)
Merkez aynı şekilde işlemlere devam ediyor mu. Bir kısıt vs var mı bilginiz var mı acaba?
Hic endise etmeyin, ilk kutu cyclo bitip, ikinciye basladiginizda bitiyor:))hatta ikinci kutu cyclo bitmeden de erken regl olabilirsiniz..Hoca histereskopi yapıp spiral takalı 25gün oldu ama kanamam hiç kesilmedi. Hemşire normal dedi ama bu kadar kanama olması bana hiç normal gelmiyo
Var mı aynı durumu yaşayanlar daha ne kadar devam edecek bu
Ben görüstüm ve doktorum 1 ay daha kalabilir 1 ay sonra çıkaralım dedi.yani bu ay bir işlem yok.zaten malum durumlarda buna tamamen engel.1 hafta olucak ben konuşalı ama siteye girmediğimden görmedim yazını kusura bakma.hala da ameliyattan sonraki 2.adetimi olamadim 3 gün gecti stres ve spiral degisik bir durum yarattı resmen allah hakkimizda hayırlisini versin.Merhabalar, görüşünce bilgi verebilir misiniz burdan da acaba, merkeze ulaşamadım da , ben de önümüzdeki ay spirali çıkarttırmaya gidecektim normalde
Zaten durumlarımızdan ötür hormonlarımızda bi dengesizlik oluyor, bir de korona tedirginliğiyle denk geldi tedaviler iyice çöktükBen görüstüm ve doktorum 1 ay daha kalabilir 1 ay sonra çıkaralım dedi.yani bu ay bir işlem yok.zaten malum durumlarda buna tamamen engel.1 hafta olucak ben konuşalı ama siteye girmediğimden görmedim yazını kusura bakma.hala da ameliyattan sonraki 2.adetimi olamadim 3 gün gecti stres ve spiral degisik bir durum yarattı resmen allah hakkimizda hayırlisini versin.
Aynenn öyle oldu ya, 2.kutuya başladım belirgin bi azalma, hani sadece lekelenmeye döndü şuanlkk. TeşekkürlerrrHic endise etmeyin, ilk kutu cyclo bitip, ikinciye basladiginizda bitiyor:))hatta ikinci kutu cyclo bitmeden de erken regl olabilirsiniz..
Hepsi normal..
Kızlar merhaba, merkezde son durumlar nasıl transferler falan devam ediyor mu?
Teşekkür ederim, ben de aradım görüştüm dediğin gibiymiş.Süregelen tedaviler devam ediyormuş, transferi sormadım ama işlemler devam ediyor dediler. Genel olarak yeni tedavi almama kararı alınmış ama hastanın aciliyet durumuna göre karar veriyorlarmış acil bir durum varsa başlatabiliyorlarmış.
Merhaba,ben 3.opu için gidiyorum,merkez devam ediyor.Kızlar merhaba, merkezde son durumlar nasıl transferler falan devam ediyor mu?
Teşekkür ederim canım, ben de izin belgesi olayını ayarlayabilirsem transfer hazırlıklarına başlamak için geleceğim inşallah...Merhaba,ben 3.opu için gidiyorum,merkez devam ediyor.
Hayırlısıyla güzel haberler alalımTeşekkür ederim canım, ben de izin belgesi olayını ayarlayabilirsem transfer hazırlıklarına başlamak için geleceğim inşallah...
Embriyoların çok çok sağlıklı sağlıklı olsun buarada☺
Hayırlısıyla güzel haberler alın inşallah,benim için de son toplama olur umarım sonraki aşamaya geçerimTeşekkür ederim canım, ben de izin belgesi olayını ayarlayabilirsem transfer hazırlıklarına başlamak için geleceğim inşallah...
Embriyoların çok çok sağlıklı sağlıklı olsun buarada☺
Teşekkür ederim, ben de aradım görüştüm dediğin gibiymiş.
Sen nasılsın canım , nasıl gidiyor ?
Merhaba , ben de Bülent hocanın hastasıyım 27 nisanda başladık pazar günü opu islemim var inşallah şu zamana kadar bütün muayenelerde Bülent hocam vardı Corona nedeniyle bu aralar yoğun değil bana şanslısın dedi ve ilk görüşmeye gittiğim gün hemşireye yasemini gebe bırakacağız dedi ben sadece muayeneye gitmiştim rezervimin az olduğunu duyunca hemen tüp bebek tedavisine başladım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah ben önce Rabbim'e sonra Bülent hocam'a güveniyorum ❤
Merhaba,ben 3.opu için gidiyorum,merkez devam ediyor.