- 18 Kasım 2018
- 11
- 1
- 36
- 40
Çok bilgi sahibi deilim ama bencede sanki öyle olabilir.kul yapımı sonuçta hata olabilirMerhaba arkadaslar
Benim gecen sene 1.kalite ngsli tek saglıklı embriyom beş haftalık düşükle sonuclandı
Drum cem celikti bana emriyo saglıklıda olsa düşebilecegini normal oldugunu soyledi. Tıp henuz buna yanıt bulamamıs. Kromozom tahlillerimiz normal. Şimdi 3.deneme için memorial baslamayı dusunuyorum. Nsg yaptırmayacağım bu sefer
Benim size tavsiyem yaşlar ileri ise ve kromozomda sıkıntı varsa embriyo genetik yaptırın. Benim içimde hep embriyoya biyopsi yapıldıgı için zarar gördüğünü için mi düştü suphesi oluştu hep boyle hissettim.
E Elexus sizi takip ediyordum üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inş diğer denemenizde bebeğinize kavusursunuz.
Siz bu son denemeyi acıbadem de mi memorial de mi yaptırdınız iki konuda da yorumunuz var tüm mesajları okuyamadım
Merhaba arkadaslar
Benim gecen sene 1.kalite ngsli tek saglıklı embriyom beş haftalık düşükle sonuclandı
Drum cem celikti bana emriyo saglıklıda olsa düşebilecegini normal oldugunu soyledi. Tıp henuz buna yanıt bulamamıs. Kromozom tahlillerimiz normal. Şimdi 3.deneme için memorial baslamayı dusunuyorum. Nsg yaptırmayacağım bu sefer
Benim size tavsiyem yaşlar ileri ise ve kromozomda sıkıntı varsa embriyo genetik yaptırın. Benim içimde hep embriyoya biyopsi yapıldıgı için zarar gördüğünü için mi düştü suphesi oluştu hep boyle hissettim.
E Elexus sizi takip ediyordum üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inş diğer denemenizde bebeğinize kavusursunuz.
Siz bu son denemeyi acıbadem de mi memorial de mi yaptırdınız iki konuda da yorumunuz var tüm mesajları okuyamadım
Arkadaşlar merhaba 10 tane toplanan yumurtadan sadece 2 tane kaldı ve onlar gitti 5.güne bizde ikisini genetiğe gönderdik ihtimal çok düşük korkuyorum ama hayırlısı ne diyelim dualarınızı eksik etmeyin
Merhaba siz transfer oldunuz herhalde hayırlı sonuçlarlabende cuma günü neupogeni yaptırdım. inanılmaz bir şişlik var karnımda perşembe günü transfer olucak inşallah.
Merhaba bunlar sanırım ama ilk kontroldeMerhaba siz transfer oldunuz herhalde hayırlı sonuçlarla
Ya bu transfer olacağı zaman ilk muayenede hangi testleri istiyorlar acaba
evet oldu transferim .Merhaba siz transfer oldunuz herhalde hayırlı sonuçlarla
Ya bu transfer olacağı zaman ilk muayenede hangi testleri istiyorlar acaba
Hayırlısıyla iyi olur inşalalhkızlar nasılsınız benim beklemeye devam cgh sonucunu bekliyorum Allah büyük hakkımızda hayırlısı
Merhaba, ben de şu an transfer aşamasındayım. Cyclo bitti, lucrinden sonraki 10. günümdeyim adet olmadım hala. Sonraki süreç nasıl gelişti acaba? Adetin gene 2. günü mü çagırdılar, hangi testleri istediler? Bir de Bülent Tıraş 5. gün embriyosu transfer ediyor hep diyorlar ama benimkileri 3. gün dondurdular 3 tane var. Sayı az diye götürürler mi emin olamıyorum hiç. Yardımcı olursanız çok sevinirim.evet oldu transferim .
tiroit testlerini yenileyelim dediler bana transfere gelmeden onları yaptırmıştım ekstra test istemediler.
Yok hormon sordum sadece ben amh istemiyorlar daha doğrusu tedavin en başında istiyorlar ben transfer sürecindeyimMerhaba bunlar sanırım ama ilk kontrolde
Hbs Ag
Anti HCV
HIV
TSH
ST3
ST4
Açlık kan şekeri
HBA1C
25 OH vitamin D
AMH
Adet döneminizin iki veya üçüncü günü FSH E2 LH
Aynıyız canım bende regl bekliyorum bana 2. Veya 3. Günü muayeneye gidin dediler hangi testleri istediklerini bende yukarda sordum ama sanırım rutin hormonları isterlerMerhaba, ben de şu an transfer aşamasındayım. Cyclo bitti, lucrinden sonraki 10. günümdeyim adet olmadım hala. Sonraki süreç nasıl gelişti acaba? Adetin gene 2. günü mü çagırdılar, hangi testleri istediler? Bir de Bülent Tıraş 5. gün embriyosu transfer ediyor hep diyorlar ama benimkileri 3. gün dondurdular 3 tane var. Sayı az diye götürürler mi emin olamıyorum hiç. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hayırlı olsun test günü ne zaman güzel haberler almanızı dilerimevet oldu transferim .
tiroit testlerini yenileyelim dediler bana transfere gelmeden onları yaptırmıştım ekstra test istemediler.
Aaaa hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle ne zaman test günükızlar nasılsınız benim beklemeye devam cgh sonucunu bekliyorum Allah büyük hakkımızda hayırlısı
canım transfer değil daha embriyolar genetiğe gittiAaaa hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle ne zaman test günü
Ben de adet oldum şimdi aradım yarına randevu verdiler, yarın yazarım ayrıntılı ne istiyorlarAynıyız canım bende regl bekliyorum bana 2. Veya 3. Günü muayeneye gidin dediler hangi testleri istediklerini bende yukarda sordum ama sanırım rutin hormonları isterler
Benim de 3. Gün embriyoları dondurulmuş var ama 5. Güne bekleyeceklerini sanmıyorum sayı az olduğundan
Çok daha iyi olun inşallah çiçekler açsın hepimiz için gönlümüze baharlar gelsinTeşekkür ederim ☺
İlk günler çok zordu ama geçiyor, daha iyiyim şimdi ☺
Transfere az kaldı değil mi? ☺
Hcg sonucunu bekliyorum anlamışımcanım transfer değil daha embriyolar genetiğe gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?