- 9 Ekim 2015
- 200
- 178
- 36
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsinTelefon trafiğinden buraya ancak yazıyorum:
Pozitif
Ama değerim düşük biraz 68,8 ☺
Pazar’a kadar iğne üstü oturmaya devam
Sizin kaçıncı deneme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsinTelefon trafiğinden buraya ancak yazıyorum:
Pozitif
Ama değerim düşük biraz 68,8 ☺
Pazar’a kadar iğne üstü oturmaya devam
Hayırlı olsun bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun hissediyorum bu bebek oldu Allah ın izniyleBuraya yazdığımda henüz doktorum Günseli hn aramamıştı ve beni yere çarpmamıştı tabi şimdi baktım da baya bi coşkuluymuşum
Akşam aradı sağolsun doktorum mini kutlama yemeğimizin üzerine Yıldırım gibi düştü , 100’ün altında değerlerde temkinli oluruz düşme riski var Pazar günkü test önemli hayırlısı olsun dedi. E tabi moraller yerle yeksan
Hayırlısı bakalım Pazar’ı bekleyeceğiz inşallah yükselir
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Sizin kaçıncı deneme?
Hayırlı olsun bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun hissediyorum bu bebek oldu Allah ın izniyle
Havuz yöntemi yapmışlar heralde ne güzel rabbim sana bağışlasın...Teşekkür ederim amin inşallah
İlk transferim
Ama transfer edilen embriyo 3. Opu’dan.. ilk ikide pgt’den sağlıklı dönmemişti.
Havuz yöntemi yapmışlar heralde ne güzel rabbim sana bağışlasın...
Canım merhaba, ne yaptın ne durumda bugün hcgAmin teşekkür ederim
Yok havuz yapmadılar. 1-2 ay arayla birbirinden bağımsız 3 opu oldu. Her opu sonrası embriyolarım genetiğe gitti ama ilk iki opu’da sağlıklı bir embriyo bulamadık. Dolayısıyla transfer olamadım. 3. opu’da bulduk sağlıklıyı, bu yüzden ilk transferi ancak 3.opu’dan sonra olabildim.
Canım merhaba, ne yaptın ne durumda bugün hcg
Pozitif düşünüyoruzz İki gün sonra tekrar yüksek değer gelecek hissediyorum ben, güzel olacakkk bu süreç çokk İnşallah❤129,5 çıktı
İkiye katlamamış
Ama en azından düşmemiş ☺
Herhalde 2 gün sonra tekrar test isterler henüz dönmediler hastaneden.
Pozitif düşünüyoruzz İki gün sonra tekrar yüksek değer gelecek hissediyorum ben, güzel olacakkk bu süreç çokk İnşallah❤❤❤
Gayet güzel bence129,5 çıktı
İkiye katlamamış
Hiç endişe etmeyin en az iki katı lazım hemen hemen iki katı zaten herkeste hcg değeri aynı oranda ilerlemiyor lütfen stres yapmayın sakın sakin olun ve Allah’a Bırakın hayırlısı ile bir sonraki değer daha da artmış olacak129,5 çıktı
İkiye katlamamış
Hiç endişe etmeyin en az iki katı lazım hemen hemen iki katı zaten herkeste hcg değeri aynı oranda ilerlemiyor lütfen stres yapmayın sakın sakin olun ve Allah’a Bırakın hayırlısı ile bir sonraki değer daha da artmış olacak
Bakın onlarda aynını demiş korkmayın sakınTeşekkür ederim
Hastaneden aradılar, onlar da iyi artmış iki katına yakın dediler. “Test tekrarını 3-4 gün sonra yapıp çıkan değeri bize gönderin ultrason muayene randevunuzu verelim” dediler.
Evet bizimde naturel transfer sürecimiz başladı cumartesi kontrolüm vardı umut hoca ile hesapladık sanırım tam yılbaşı gününe denk gelecek transfer :) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAmin
Çok teşekkür ederim darısı başınıza
Sizin transfere de az kaldı değil mi? İnşallah pozitifi görürsünüz siz de ❤
Nedir o yaptırdığınız acababende cuma günü neupogeni yaptırdım. inanılmaz bir şişlik var karnımda perşembe günü transfer olucak inşallah.
gebelik aşısı mı serumu deniyor o .Nedir o yaptırdığınız acaba