- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 36
Hadi bakalım hayırlısı ile benimde bıgün yarın eli kulağında bekliyorum sizden haberBen de adet oldum şimdi aradım yarına randevu verdiler, yarın yazarım ayrıntılı ne istiyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım hayırlısı ile benimde bıgün yarın eli kulağında bekliyorum sizden haberBen de adet oldum şimdi aradım yarına randevu verdiler, yarın yazarım ayrıntılı ne istiyorlar
Çıktım şimdi, hiçbir tahlil istemediler. 14. gün tahlil istiyorlarmış şu anda sadece estrofem tabletHadi bakalım hayırlısı ile benimde bıgün yarın eli kulağında bekliyorum sizden haber
Çok daha iyi olun inşallah çiçekler açsın hepimiz için gönlümüze baharlar gelsin
Evet az kaldı karışık duygular
3 . gün benimde kalite değiller ama . 7 hücreli . hatta Bülent bey transferde zar zor yetiştirdiğimiz 2 embriyoyu transfer ediyoruz dedi.Hayırlı olsun test günü ne zaman güzel haberler almanızı dilerim
Kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer ettiler
Benim de biri 7 hücreli. Diğer ikisi de 6 ile 10. Kaliteli değiller mi dediler 7 için?3 . gün benimde kalite değiller ama . 7 hücreli . hatta Bülent bey transferde zar zor yetiştirdiğimiz 2 embriyoyu transfer ediyoruz dedi.
sıkıntımız da bu kaliteli embriyo elde edemiyoruz bu 3. merkez hep iyi yerlerde denedim fakat toplamadan sonra döllenme ve ilerlemede sorun yaşıyoruz.
İyi sevindim tahlil olmamasına hadi hayırlı olsun hemen hemen beraber gidiyor olacağız süreçte inşallah güzel sonuçlar alırızÇıktım şimdi, hiçbir tahlil istemediler. 14. gün tahlil istiyorlarmış şu anda sadece estrofem tablet
Amin hepimiz içinİnşallah hepimiz için
Herşey güzel olacak merak etmeyin güzel heyecanlar bunlar. İnşallah sonu da güzel olur ❤
Bence hiç kaç hücreli olduklarına takılmayın bu nasip işi ben neler duydum gördüm Allah ol dedikten sonra3 . gün benimde kalite değiller ama . 7 hücreli . hatta Bülent bey transferde zar zor yetiştirdiğimiz 2 embriyoyu transfer ediyoruz dedi.
sıkıntımız da bu kaliteli embriyo elde edemiyoruz bu 3. merkez hep iyi yerlerde denedim fakat toplamadan sonra döllenme ve ilerlemede sorun yaşıyoruz.
Benimde 8 7 6 hücreli ikisi için iyi dedi embriyolog 6 hücreli için orta kalite demişti konuştuğumuzda hatta ben çok mu kötü dedim hayır hayır dedi kötü değil dedi 6 ile 10 hücreli arasında bekleriz 3. Gün embriyoları için demişti gelişimi devam ediyor demiştiBenim de biri 7 hücreli. Diğer ikisi de 6 ile 10. Kaliteli değiller mi dediler 7 için?
İnşallah canım <3İyi sevindim tahlil olmamasına hadi hayırlı olsun hemen hemen beraber gidiyor olacağız süreçte inşallah güzel sonuçlar alırız
Aynen bana da aynısını söylemişti ondan şaşırdım ben de, hatta ben fragmantasyon oranlarını sordum ona da yüzde 5 demişlerdi.Benimde 8 7 6 hücreli ikisi için iyi dedi embriyolog 6 hücreli için orta kalite demişti konuştuğumuzda hatta ben çok mu kötü dedim hayır hayır dedi kötü değil dedi 6 ile 10 hücreli arasında bekleriz 3. Gün embriyoları için demişti gelişimi devam ediyor demişti
orta dediler gebelik vadedebiliyormuş zaten o nedenle transfer ediyorlarmış.10 hücre çok iyi bence nasip bu işler arkadaşların dedikleri doğru ama hep kalitesiz embriyolarla hamile kalamayınca da pek olumlu düşünemiyorumBenim de biri 7 hücreli. Diğer ikisi de 6 ile 10. Kaliteli değiller mi dediler 7 için?
Üzülmeyin dediğiniz gibi şans bu işler zaten bu yaşta bu kadar embriyo oluşması da ayrı bi şans.... inşallah çok güzel olacak her şey içinizi ferah tutunorta dediler gebelik vadedebiliyormuş zaten o nedenle transfer ediyorlarmış.10 hücre çok iyi bence nasip bu işler arkadaşların dedikleri doğru ama hep kalitesiz embriyolarla hamile kalamayınca da pek olumlu düşünemiyorum
Siz şuan sonuç bekliyorsunuz hiç olumsuz düşünmeyin Allah yazmışsa o olacak zaten umudunuzu kaybetmeyinorta dediler gebelik vadedebiliyormuş zaten o nedenle transfer ediyorlarmış.10 hücre çok iyi bence nasip bu işler arkadaşların dedikleri doğru ama hep kalitesiz embriyolarla hamile kalamayınca da pek olumlu düşünemiyorum
Merhaba benimde rahmim t seklimde kimi doktor ameloay ol kimisi olma diyor siz ne yaptiniz durumunuz nedir ne planliyorsunuzKızlar hsg çektirdim, solda postop tubal olüzyon ve dar t formlu utarin yazıyor raporumda. Aslında geçen yıl histereskopiyle başka bir doktorda rahim şekil bozukluğu giderilmişti ama gene sıkıntı demekki.. sizce bunlar gene bir hayalkırıklığı yaşatır mı bana, bülent hoca ne der acaba moralim çok bozuldu gerçekten..
Merhaba.. Transfer öncesi histereskopi dedi doktor. Yaklaşık 2 adet dönemi kadar rahimde jel mi sprialmi bişi koycaklarmş şeklini düzeltmek için, sonra tekrar hsg , koşullar uygunsa transfer.. doktora güvenmekten başka çare yok gibi.. ben daha yumurta biriktirme aşamasndayım gerçi, yolumuz epey uzun..Merhaba benimde rahmim t seklimde kimi doktor ameloay ol kimisi olma diyor siz ne yaptiniz durumunuz nedir ne planliyorsunuz
dün test yaptım negatif maalesef acıbadem defteri de kapandı benim için .Üzülmeyin dediğiniz gibi şans bu işler zaten bu yaşta bu kadar embriyo oluşması da ayrı bi şans.... inşallah çok güzel olacak her şey içinizi ferah tutun
Ya üzülmeyin lütfen Allah büyük kaçıncı denemeniz bu acıbademde bende cgh yaptırdım onu bekliyorumdün test yaptım negatif maalesef acıbadem defteri de kapandı benim için .
Canım hayırlı sonuçların gelsin bende ngs göndermiştim.ayni şey dimi chG ileYa üzülmeyin lütfen Allah büyük kaçıncı denemeniz bu acıbademde bende cgh yaptırdım onu bekliyorum
TRANSFER olarak sayarsam 5 kez ,toplama olarak 7 deneme oldu.Ya üzülmeyin lütfen Allah büyük kaçıncı denemeniz bu acıbademde bende cgh yaptırdım onu bekliyorum