Evet bizimde naturel transfer sürecimiz başladı cumartesi kontrolüm vardı umut hoca ile hesapladık sanırım tam yılbaşı gününe denk gelecek transfer :) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Elexus var mı bi gelişme canım
Bende bugun ıdrar testı yaptım ve sonuc tek cızgıaslında bana kalırsa sılık bıle olsa cıkardı bugun 9.gunum ama cıkmadı ınsallah kanda cıkar dıyelım artık yapabılcegım hocbısey yok
Cuma gunu test gunum ama bugun artık cıkae dıye dusundum cıkmadı ınsallah kanda olanı beklıcem artıkTest günün ne zamandı?
İnşallah kanda çıkar, idrar için 9. gün erkendir belki.
Anladım hadi hayırlısı bakalımHastaneden aradılar 19’unda test tekrarı istediler. Şimdilik beklemedeyiz. 19’unda çıkan sonuca göre anlayacağız durumumu.
Hayirrrr amaaDeğerim düştü
Üzgünüm ama şokta değilim belliydi gidişattan.
Hayırlısı olsun
Hayirrrr amaabenimde oyle olmustu şuan inanki agliyorum cok uzuldum vardir bundada bi hayir diyelim saglikli embiriyo o zaman rahimle ilgili bi sıkinti mi acaba ne dediler gorustun mu
Hadi yaaa çok çok çok üzgünüm şuan ne söylesem veya söylesek o boşluğun verdiği acı geçmiyor çok zor sizi anlıyorum ama aynı şeyleri yaşamıştım Allahtan diliyorum ki bu kayıbı unutturacak yeni umutlar nasip etsinDeğerim düştü
Hayırlısı olsun
Ama senin genetik testlerin hepsi yapilmisti mutlaka olmayan bisey var bunun ustune gitmelilerYaaa yapma pişman oldum yazdığıma
Elle tutulur birşey söylemediler valla.
Rahimle ilgili birşey demediler. Gebe kalabiliyorsunuz, sağlıklı embriyonuz da çıkabiliyor bunlar umut falan filan. Olmayanı açıklayamıyorlar ki hiçbir zaman..
Çok üzüldümDeğerim düştü
Hayırlısı olsun
Çok üzüldüm
Demekki sağlıklı değilmiş ondada vardır bi hayır
Dondurulmuşların varmıydı canım ?
Ama senin genetik testlerin hepsi yapilmisti mutlaka olmayan bisey var bunun ustune gitmeliler
Hadi yaaa çok çok çok üzgünüm şuan ne söylesem veya söylesek o boşluğun verdiği acı geçmiyor çok zor sizi anlıyorum ama aynı şeyleri yaşamıştım Allahtan diliyorum ki bu kayıbı unutturacak yeni umutlar nasip etsin
hayırlısı olsun inşallah sizin için...1 tane dondurulmuşum var ama mozaik embriyo, 70% sağlıklı.. Amniyo sentez şart tutunup devam etse bile.
Tekrar tedavi denerim herhalde onu yine bekletirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?