Biraz araştırdım da..mozaik %35 in altındaysa transferden sonra kendini yenileyebiliyormuş.. ama hala riskli bir genetik oldugu için amniosentez yapmaları gerekiyor emin olmak için...genelde semra hoca Mozaik transfer yapıyormuş..oranlarda hiç fena değil.. E Elexus senin yumurtan oldugu için belki bunu dondurmayı ve tedaviye biraz daha devam etmeyi düşünebilirsiniz. Ama tabi 2.embriyoda sonuç daha iyi gelebilir..hayırlısı olsun.Mozaikte neymişHer geçen gün yeni birşey öğreniyoruz valla
Gerçekten genetiğe giden embriyo için amniosentez bana da mantıksız geldi
2.embriyo güzel bir sürpriz yapar inşallah
Hsg sonucu icin bir sey dediler mi?Ben de bugün hsg çektirdim. Çok şükür sorunsuz geçti
Bayramdan sonra genetiğe göndermek için biz sizi ararız demişlerdi ama ses yok.
Pazartesiye kadar bekleyip ben ararım olmazsa...
Biraz araştırdım da..mozaik %35 in altındaysa transferden sonra kendini yenileyebiliyormuş.. ama hala riskli bir genetik oldugu için amniosentez yapmaları gerekiyor emin olmak için...genelde semra hoca Mozaik transfer yapıyormuş..oranlarda hiç fena değil.. E Elexus senin yumurtan oldugu için belki bunu dondurmayı ve tedaviye biraz daha devam etmeyi düşünebilirsiniz. Ama tabi 2.embriyoda sonuç daha iyi gelebilir..hayırlısı olsun.
Progestanın beta hcg ye etkisi yok bence test gününden 2 gün önce yaptım 0.0 çıktıProgestan kullanıldığı için betahcg yüksek çıkabiliyor diye biliyorum.onu yüzden 12.gün net gibi oluyo..hatta 14.gün artış 2 katıysa daha garanti oluyo
Benimde tüp bebekte tutunma aşamasında tutunmadı ağrıyla sancıyla az bi kanama geldi şikayetlerim bitti kanamadan sonra ve sonuç negatif oldu.İste onu bir tutturabilip rahime yerlesse ve sagliklagelisimi devam etse ve dunyaya gelse
Olabilir benim ilk transferde sadece jel kullanıyordum 0 çıktı..2.sinde iğne kullandım 12.gün 25 çıktı 13.gün 0.5 çıktı.. ozaman test günü düştü bu çocukProgestanın beta hcg ye etkisi yok bence test gününden 2 gün önce yaptım 0.0 çıktı
Çok haklısınız rahme ilk düştüğü andan itibaren vücüt yadırgamıyor ve progesteron hormonunu üretmeye başlıyor rahme tutununca beta hcg hormonu yükseliyor vücüt hala yadırgamıyor. Rabbimin bir hediyesi.. insanoğlu dışardan bi ton ilaçla o düzeneği tutturamıyor.Olabilir benim ilk transferde sadece jel kullanıyordum 0 çıktı..2.sinde iğne kullandım 12.gün 25 çıktı 13.gün 0.5 çıktı.. ozaman test günü düştü bu çocukbana bu seçenek çok mantıklı gelmedi..bir yerde okumuştum progestron hormonuyla ilgili oldugunu..belki başka sebepleri de vardır belki yanlıştır kesin demiyorum..
Ama yine hep aklımda olan normal yolla hamile kalanlar ne iğne ne jel tutanakadar kullanmıyor ben sonra da kullanan duymadım çevremde..acaba biz tüpçülerin bişeyleri eksik ya da yolunda gitmiyor mu ki herşey normalken doğal yolla hamile kalamıyoruz.. ve bukadar iğne jel hormon yok rahim kalınlaştırma..hayret verici bi yandan..Bu süreçler bana normal yolla hamile kalmanın müthiş bir mucize oldugunu düşündürüyor ki aslında mucize diye bakmak olayı benden uzaklaştırıyor da olabilir bilinçaltında enerjisel olarak..gece gece ne düşündüm be
Ben de aynen 40 yas sonrasi biri hamile kalmis dediklerinde hemen radarlari aciyorum
Bizim burada da yakin zamanda hamile haberi alacagiz insallah.. kizlar siraya girdi
Bebe olsun da senden mama , bez onerileri aliriz insallah
senin icin hayırlı uğurlu olsun inş.emeklerden sonra en iyi gün geldi demek.benim de teee 17 ağustos 2017 ydi transfer günüm.pozitif haberini aldım kurban bayramı başlamısti.yazı kısı herseyi çok rahat gecen bir tarih benceBenim transfer günü belli oldu arkadaşlar...21 ağustos..herşey yolunda rahim düzgün ve yerinde..kalınlık 10..tabi bir sürü iğne ilaç jel verdi.ilaçları aldım iğne ve jele bugün başlıyorum..şimdi gebelik iğnesi için bekliyorum 2 litre su içtim sıkışık olmak gerekiyormuş.bilginizeayrıntıları çıkınca yazarım
Ayyyy inşallah benim bebişte tutunur..tabi ngs li oldugundan ve busefer ne gerekiyorsa yaptıgımdan çok umutluyum..kendimi de çok yükseltmek istemiyorum ama isim falan düşünmeye başladım ciddi ciddisenin icin hayırlı uğurlu olsun inş.emeklerden sonra en iyi gün geldi demek.benim de teee 17 ağustos 2017 ydi transfer günüm.pozitif haberini aldım kurban bayramı başlamısti.yazı kısı herseyi çok rahat gecen bir tarih bence
Hayırlısı olsun.doktorumun sözü ile "maç bitmedi devam ediyor "Bizde de gelişme var malesef, malesef diyorum çünkü bugün haber alma ihtimalimizi bilmemize rağmen (Memorial’da Genetik cevapları Cuma’ları çıkıyormuş) aramazlarsa hastaneyi arayıp sormama kararı almıştık, tatilde tadımız kaçmasın diye ama akacak kan damarda durmazmış aradılar
Bir embriyom mozaik çıkmış, 30% dedi galiba genetikçi-40 da olabilir- sonra mozaiği anlatırken o kadar çok yüzde değer verdi ki hepsi birbirine karıştı. Bu embriyoları biz transfer ediyoruz ama gebeliğin 13-14. haftalarında amniosentez yaptırmanız gerekir dedi. E o zaman genetiğe niye gönderiyoruz?
Asıl bomba 2. embriyo, ondan alınan hücrelerde yeterli DNA bulamamışlar, yanlış ifade edebiliyor olabilirim de, değerlendirilebilecek kadar veri yok alınan biyopside. Olaya gel! Kör gözüm parmağına mı ne öyle bi laf var tam bu durumluk.
Biyopsi alınırken mi sorun oldu dedim yok dedi bu 2-3% rastlanabilecek bir durum, embriyoda da sorun olabilir, bilemiyoruz tekrar biyopsi yapıcaz dedi. Hay dedim beni arayan elleriniz dert görmesin tatilimin kalanını yediniz ya afiyet olsun! Demedim tabi ama özetle öyle oldu.
Haftaya Cuma çıkarmış 2. biyopsinin sonucu. Ama biyopsi al, dondur, çöz, yine biyopsi al, yine dondur, yine çöz dayanır mı sağlam kalır mı bilmiyorum ve sanmıyorum
İnsallah insallah bebisin tutunsun ❤ 21 ine birsey de kalmadıAyyyy inşallah benim bebişte tutunur..tabi ngs li oldugundan ve busefer ne gerekiyorsa yaptıgımdan çok umutluyum..kendimi de çok yükseltmek istemiyorum ama isim falan düşünmeye başladım ciddi ciddiallahım herkesin gönlüne göre versin tez zamanda amin
Acibadem bülent traş da tedavin değil miİnsallah insallah bebisin tutunsun ❤ 21 ine birsey de kalmadı
Bence de tedavin güzel gecmis Allah senin ve tüm isteyenlerin gönlüne göre ve tez zamanda versin inş
Bana dediysen evetAcibadem bülent traş da tedavin değil mi
Tutunur! Allahin izniyle olacak.. bence isim de dusunup bebisle ilgili hayal kurmaya baslayabilirsinAyyyy inşallah benim bebişte tutunur..tabi ngs li oldugundan ve busefer ne gerekiyorsa yaptıgımdan çok umutluyum..kendimi de çok yükseltmek istemiyorum ama isim falan düşünmeye başladım ciddi ciddiallahım herkesin gönlüne göre versin tez zamanda amin
Yanlış alıntı yapmisım iyi degilimBana dediysen evet
Yani bir tane embriyo transfer edilecek durumda mı öyle mi anladım bayagı karışık olmuş acaba diğerinden artık biyopsi aldırmasanız mı onu transfer mi ettirseniz bilemedim inşallah güzel sonuçlanır
Sonuçlar kafa karışrıtıcı..şimdi biyopsi alınıp öbür cuma mı cıkacak 2.embriyo sonucu yoksa 2 hafta mı bekleyeceksiniz.
Hiç araştırdın mı mozaik embriyo nun tutma ihtimalini. .
Acaba bir toplama daha mı yapsan..ne desem bilemedim.genetik olunca konu çok bi veri yok elimizde. .hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım..dualar seninle
Biraz araştırdım da..mozaik %35 in altındaysa transferden sonra kendini yenileyebiliyormuş.. ama hala riskli bir genetik oldugu için amniosentez yapmaları gerekiyor emin olmak için...genelde semra hoca Mozaik transfer yapıyormuş..oranlarda hiç fena değil.. E Elexus senin yumurtan oldugu için belki bunu dondurmayı ve tedaviye biraz daha devam etmeyi düşünebilirsiniz. Ama tabi 2.embriyoda sonuç daha iyi gelebilir..hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun.doktorumun sözü ile "maç bitmedi devam ediyor "
Dr.lar 2 sağlıklı embriyo bulmak istiyor.bence 1 kez daha malesef tedavi olman iyi olabilir.tam kecileri kaçırırken de transfer zamanı gelir artık :)
pgt aslında çok rahattır.üzüntüsü oluyor ama transfer sonrası üzüntüsü daha zor.bu nedenle kendini şanslı say iyi tatiller sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?