- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 36
Havuz da 1 ay dinlenme süresi var toplamadan sonraki 2. Regl de tekrar iğneler işinize karışmak gibi olmasın ama sanki bir toplama daha yaptırmak daha mı uygun . Gerçi sizde yumurta sayısında problem Yok bizim yumurta sayımızdaki problem varda ne oluyor bu işte sağlıklı yumurta ve sağlıklı embriyo bulmak önemli yoksa sayı çok önemli degil . Sadece sayı elde var düşüncesi ile rahatlama yapar inşallah diğer embriyonuz sağlıkla gelir .Evet 2. biyopsi önümüzdeki Cuma çıkarmış.
1 hafta bekleyeceğiz.
Mozaik embriyoya şöyle bir baktım da sorunlu hücrelerin oranı, hangi genlerde sorun olduğu Vs çok detaylı bir konu. Tutma ve sağlıklı bebek ihtimali varmış ama amniosentez şart. E öyle olduktan sonra genetiğe göndermenin manası kalmıyor. Burada da birkaç örnek okudum durum çok parlak değil mozaiklerde..
Evet tekrar deneyeceğiz ama eşim hormonlardan etkilenmemden korktuğu için ara verelim birkaç ay diyor. Ben de hemen ilk regl ile başlamak istiyorum
Havuzda nasıl oluyordu peşpeşe her ay toplama oluyor mu? Ya da ara veriliyor mu? Ne kadar veriliyor?
Peki diğeri sağlıkla gelince ne yol düşünüyorsunuz tek transfer mi ?