çok şükür bu konuda anlaşıldı.
sizden kaçmadı tebrik ederim bulmanıza.eee betahcg si kaç ve firdevs aslında o kadar tutulan bir dr değil donasyonda dur bakalım ne olacak ! hayırlısı olsun herkesin bebeği gelsin.
Ooo kimleri görüyorum hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür bu konuda anlaşıldı.
sizden kaçmadı tebrik ederim bulmanıza.eee betahcg si kaç ve firdevs aslında o kadar tutulan bir dr değil donasyonda dur bakalım ne olacak ! hayırlısı olsun herkesin bebeği gelsin.
Ben 13 ünde regli olmalıydım. Hala olmadım. Histeroskopi yüzünden herhalde@Ykthkmhn sende durum ne? Benim kuzen transferi oldu geçtiğimiz Cumartesi. Peşpeşe benzer gitmiştiniz seninki de yaklaşıyor değil mi?
28 mi neydiBeta hcg değeri mi paylaştı
Sen saglikli sonucu alacaksin, hic kendini olumsuz dusuncelere sokma, ben oyle hissediyorum...Aklındaki doktor kim? Ben de şimdi sağlıklıyı bulamazsam ne yaparım bilmem. Memorial’da devam mı ederimmm gider miyim kalır mıyımmm. Geçen gün bir arkadaşım Lemi İbrahimoğlu diye bir isim önerdi ama baktım daha çok riskli gebeliklerde uzmanmış. Ama malesef ünlülerin doktoru ünlü doktorları ünsüzlerle ne kadar ilgilenir bilemedim
Hemsireye sordun mu?Ben 13 ünde regli olmalıydım. Hala olmadım. Histeroskopi yüzünden herhalde
Herkese merhaba geçmiş bayramınız mübarek olsun
Bu ay bir mucize yaşadım doğal yolla gebelik ...
Fakat kimyasal gebelik oldu daha hastaneye bilgi vermedim gerçi versem ne olacak bilmiyorum
Ben 13 ünde regli olmalıydım. Hala olmadım. Histeroskopi yüzünden herhalde
Yumurta sağlıklı döllenmediği için tutunamıyormuş hcg değeri pozitif görünürken birden düşmeye başlıyor daha sonra regl işte .İste su spontan gebelikte bebeyi bir tarafindan yakaliyoruz da kaciyor sonra sipa
Allahin mucizeleri hep olabilir, tekrar neden olmasin
Kimyasal gebelikte surec nasil oluyor?
Moral bozmak yok,bir anda degisebiliyor
Evet sordum gecikme olurmuşHemsireye sordun mu?
Ona gore naturel transfer planlamasi diyordun.
Benimde geçen sene olmuştu. Dr döllenme oluyor ama rahme yerleşmiyor. Bunu birçok kişi yaşarmış. Regli düzensizliği sanarmış. Farkına varmadan regliyle atarmış. Genelde de sağlıklı olmadığı için vücur kabul etmezmiş.İste su spontan gebelikte bebeyi bir tarafindan yakaliyoruz da kaciyor sonra sipa
Allahin mucizeleri hep olabilir, tekrar neden olmasin
Kimyasal gebelikte surec nasil oluyor?
Moral bozmak yok,bir anda degisebiliyor
Benim de adete 6 gün kala olmuştu demiştim adete 6 gün kaldı adet günüm yaklaştı diye lucrin yapıldığı için adetin baskılandığını rahim kalınlığının uygun olduğu güne göre ayarlandığını söylemişlerdi adet falan yok onu unut dedilerLucrin’in öyle bir etkisini okumuştum. Transfer konularında kör cahilim.
Daha önce Bülent Hoca’da transfer olan birileri varsa yazar mısınız lütfennnn
Nasıl oluyor bu protokol kaçıncı gün transfer ne oluyor ne bitiyor vs
İste onu bir tutturabilip rahime yerlesse ve sagliklagelisimi devam etse ve dunyaya gelseBenimde geçen sene olmuştu. Dr döllenme oluyor ama rahme yerleşmiyor. Bunu birçok kişi yaşarmış. Regli düzensizliği sanarmış. Farkına varmadan regliyle atarmış. Genelde de sağlıklı olmadığı için vücur kabul etmezmiş.
KEvet sordum gecikme olurmuş
Yumurta sağlıklı döllenmediği için tutunamıyormuş hcg değeri pozitif görünürken birden düşmeye başlıyor daha sonra regl işte .
Öyle muhakkak cidden mucizeydi bunu yaşamak bile
Yalnız 28 iyi bir değer değil28 mi neydi
hosbulduk :)) tesekkürler.bu 5 günlük tatilde son sayfaları okudum.eğlenceli kızların hepsi burada yazdıklarınız hoştu.sonra seren serengil tabi ki dikkatimi çekti.çünkü tüm hamileler 40 yaşımdan beri dikkatimi çeker, haberi görürsem takip ederim.Ooo kimleri görüyorum hoşgeldin
Erken yaptirdigini yazmisti,6 gun once icin deger nasil?Yalnız 28 iyi bir değer değil
Ben de aynen 40 yas sonrasi biri hamile kalmis dediklerinde hemen radarlari aciyorumhosbulduk :)) tesekkürler.bu 5 günlük tatilde son sayfaları okudum.eğlenceli kızların hepsi burada yazdıklarınız hoştu.sonra seren serengil tabi ki dikkatimi çekti.çünkü tüm hamileler 40 yaşımdan beri dikkatimi çeker, haberi görürsem takip ederim.
sende çok sevecen ve espritüel bir arkadaşımsın çok şanslıyız.
sizlerinde en kısa zamanda anne olacağınıza inanıyorum.bir de siz çocuk büyütün ve gününüzü görün eee yavrum eee yavrum hiç bitmiyor
İnanalim tekrar olabilir, belki sans, kader, kismet uclusu bizimle olur
İnşallah en kısa zamanda olur hepimiz için uğraşlarımız olumlu sonuçlanır inşallah
Zor bir imtihan geçen bir yerde okudum ‘peygamber ağlatmış bir imtihandır kimse hafife almasın ‘diye
Rabbim sağlıkla en doğru zamanda inşallah göndersin mucizelerimizi