- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
Konuya dalmış gibi oldumİyi bayramlar, umarim @ yazalaz in dilekleri gercek olur
Magazin haberleriSeren serengil transfer sonucu pozitif Cok sevindim.
Kadin kesinlikle ngs/ pgt yaptirmadan direk ayni siklusda transfer yapmis anlasilan.
28 temmuz opu yapilmissa 5.gun embriyosu transfer olmus ve Gebelik testi pozitif cikmis..
Hadi hamile kaldı diyelim. Kadın Tatile çıkmış sürekli geziyor onun yasında biri için çok yüksek düşük tehlikesi var gemi yolculuğu uçak yolculuğu hersey var. Yediğini içtiğini gezdiğini herseyini paylaşıyor. Yiyip içtiklerine baktımda kola gibi şeyler. Kadın düşük yaparsa sonra dicek onun bunun yüzünden. Ayy oturmuş sereni takip ediyorum acaba neler yapıyor
Doktorunu buldum sereninHadi hamile kaldı diyelim. Kadın Tatile çıkmış sürekli geziyor onun yasında biri için çok yüksek düşük tehlikesi var gemi yolculuğu uçak yolculuğu hersey var. Yediğini içtiğini gezdiğini herseyini paylaşıyor. Yiyip içtiklerine baktımda kola gibi şeyler. Kadın düşük yaparsa sonra dicek onun bunun yüzünden. Ayy oturmuş sereni takip ediyorum acaba neler yapıyor
Valla süpersinDoktorunu buldum sereninDr. Firdevs..Kıbrıs'ta. .donasyon falan da yapıyo..sereninki donasyon olma ihtimali çok yüksek olabilir..yine yaptım yapacağımı stolk
Instegramda mı Seren Serengil.aslında hiç vaktim yok ama biraz bakabilirim.yüksek tansiyonu varmıs 1.5 ay tekerlekli sandalyeyle gezecek mişHadi hamile kaldı diyelim. Kadın Tatile çıkmış sürekli geziyor onun yasında biri için çok yüksek düşük tehlikesi var gemi yolculuğu uçak yolculuğu hersey var. Yediğini içtiğini gezdiğini herseyini paylaşıyor. Yiyip içtiklerine baktımda kola gibi şeyler. Kadın düşük yaparsa sonra dicek onun bunun yüzünden. Ayy oturmuş sereni takip ediyorum acaba neler yapıyor
eger bulduysan tebrik ederim.bende o amaçla internete biraz baktım hep aynı haber.Doktorunu buldum sereninDr. Firdevs..Kıbrıs'ta. .donasyon falan da yapıyo..sereninki donasyon olma ihtimali çok yüksek olabilir..yine yaptım yapacağımı stolk
48 yas kendi yumurtasi ile cok iddiali
Valla süpersinşimdi ben biraz donasyon nedir nasıldır bi araştırayım eninde sonunda anlayacaz
Bence hiç araştırmayın..bilmeyelim ihtiyaç kalmasınValla süpersinşimdi ben biraz donasyon nedir nasıldır bi araştırayım eninde sonunda anlayacaz
Aslında hiç bişi yapmadım hikayesine doktoruyla konusmasını koymuş firdevs diye kaydetmiş..ben de tüp bebek Dr firdevs yazdım lank diye kıbrıs Dr firdevs çıktı..48 yaşında olduguna göre donasyon vs olma ihtimali vardır dedim o olduguna kanaat getirdimAaa firdevs mi?? O zaman kesin donasyon,kendisini tanirim , bana da 40 yasindayken gorustugumde direk donasyon demis kisidir@yazalaz super valla nasil arastirma oyle
Zaten kizim olacak demesinden anlasildi simdi oturdu her seyAslında hiç bişi yapmadım hikayesine doktoruyla konusmasını koymuş firdevs diye kaydetmiş..ben de tüp bebek Dr firdevs yazdım lank diye kıbrıs Dr firdevs çıktı..48 yaşında olduguna göre donasyon vs olma ihtimali vardır dedim o olduguna kanaat getirdimama opu falan yazmıştı bilekliğine di mi ben yine de kendi yumurtası oldugunu sanmıyorum.hissim öyle. Diğer türlüsü ise ne güzel her türlü güzel..Sağlıkla doğsun güzel bebişler nasıl olursa olsun
Taslar oturdu:)) bendeki firdevs hnmin numarasi ve whatsapp profil fotosu ve seren serengilin insta storyde paylastigi ayni. Bukonuda acikliga kavustu cok sukurAslında hiç bişi yapmadım hikayesine doktoruyla konusmasını koymuş firdevs diye kaydetmiş..ben de tüp bebek Dr firdevs yazdım lank diye kıbrıs Dr firdevs çıktı..48 yaşında olduguna göre donasyon vs olma ihtimali vardır dedim o olduguna kanaat getirdimama opu falan yazmıştı bilekliğine di mi ben yine de kendi yumurtası oldugunu sanmıyorum.hissim öyle. Diğer türlüsü ise ne güzel her türlü güzel..Sağlıkla doğsun güzel bebişler nasıl olursa olsun
Çok şükürTaslar oturdu:)) bendeki firdevs hnmin numarasi ve whatsapp profil fotosu ve seren serengilin insta storyde paylastigi ayni. Bukonuda acikliga kavustu cok sukur
Aaa firdevs mi?? O zaman kesin donasyon,kendisini tanirim , bana da 40 yasindayken gorustugumde direk donasyon demis kisidir@yazalaz super valla nasil arastirma oyle
Zaten kizim olacak demesinden anlasildi simdi oturdu her sey
Kesin donasyon opu bilekligi de kibris da her is yapiliyor takmislardir bi bileklik:)) cinsiyeti de zaten belirliyorsun.
Saglikla gelsin bebegi..tabi donasyon olunca kadin acikca cikip yaptim diyemez..
Kızlar bende annemin 44 yaşında olmuşum . Olabiliyor . Kısmetse48 yas kendi yumurtasi ile cok iddialiBana da ilginc geldi ama kendi cevremden bizzat 48 yasinda bir kadinin spontan gebelik elde ettigini gordugum icin mucizelere inaniyorum rezervi varsa olabilir ama genetik filan yapmadan direk transfer olmus gibi
Yaa evet bende şaşırdım betahcgsi düşük değer. Yeni hamile ama kızım olcak diyo. Kafam karışmıştıZaten kizim olacak demesinden anlasildi simdi oturdu her sey
Kesin donasyon opu bilekligi de kibris da her is yapiliyor takmislardir bi bileklik:)) cinsiyeti de zaten belirliyorsun.
Saglikla gelsin bebegi..tabi donasyon olunca kadin acikca cikip yaptim diyemez..
Tatilin tadini cikar, fsh degerine gore donasyon olup olmayacagini soyluyor, ben de oyle olmustu. Senin icin gerek yok zatenAy ben ordayım şimdi. Bi uğrasam mı
Tatilin tadini cikar, fsh degerine gore donasyon olup olmayacagini soyluyor, ben de oyle olmustu. Senin icin gerek yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?