Benim transferim 2.gün embriyosuydu. Anne karnı laboratuvar ortamından daha iyi diyerek transfer yaptılar 2 tane. Tutmadı. Ama ben zaten tutmayacağını tahmin ettikleri için bu kadar erken koştur koştur transfer yaptıklarını düşünüyorum. Orada hiç muhatap bulamıyordum. Sorularıma cevap alamıyordum. Sadece neden olmadı dememem için hadi bi transfer yapalım moduna getirdiler.Evet benim embriyolog da sizin gibi düşünüyor.
Kaldı ki şimdi aklıma geldi, Memorial transfer yapmazsa 20% parayı iade ediyor. Yani gerçekten gebelik ihtimali görseler transferi yaparlar neden para iadesi falan yapsınlar.
Ben henüz transferi deneyimleyemediğim için az da olsa şans şanstır diye düşünüyorum ama tabi mantıklı olan bu değil kimse önermediğine göre
3. gün transferine yine de hala çok inanıyorum, rahimde 5’e gitmede dışarıda olacağından daha başarılı olacağı inancındayım, ama döllendikten sonra bölünmede gelişmekte zorlanan geriden gelen değil 3. günde olması gerekenin en iyisi olan 3. gün embriyonun transferine. Hala da aklım bu tedavi yönteminde ama dediğiniz gibi “en sağlıklısı hangisi ise o olsun” dediğimizde ngs’ye dönüyoruz mecburen.
İnanın transfer sonucunu olumsuz almak hiç transfer olmamaktan daha zor
Çünkü ne kadar olsa kendine bi 10 gün kadar hamile gözüyle bakıyorsun ve olmayınca hayal kırıklığı daha büyük oluyor. 2.denemede hiç döllenmedi dediklerinde o kadar üzülmemiştim.