Ben yarın size neler istediklerini yazarım.liste verdiler bana..extra bişey yok rutin kan testleri.. tsh T3 T4 3 aylık şeker ortalaması d vitamini b vitamini glukoz hatırladıgım..ama ben demir tam kan sayımı hepsini yaptırıcam detaylıKesinlikle transfer oncesi kan degelerine bakmak lazim! Ama hangi degerler onemli bilmeliyiz. D vitamini ,T3,T4 bunlar ilk aklima gelenler ama baska neler olabilir..
Aaaa öyle bi uygulama mı var bu bilgi bizden saklandı yalnız şimdiye kadarBizimkinden östrojenine bakalım diyip kan almışlar bugün. Sadece östrojen mi bilmiyorum tabi. Transfere kadar sürekli bakılır mı onu da bilmem.
Bu arada Acıbademin mobil uygulamasından tedavi sırasında bakılan bütün tahlillerimi görüyordum. Memorial’da bulamadım. Yarın sorayım.
bağuşıklık için tablet bana verdiler daha önce. Prognaf diye bir ilaçtı sabah akşam birer tane kullanmam üzere verdiler canım.Simdi iki merkez arasindaki naturel olmayip ilacli transfer icin,
Bulent hoca ; ilk adetin 15.gun lucrin depo igne veriyor. Bu da yumurtlamayi baskiliyor .semra hocada bu uygulama yok mu?
Bulent hoca,ikinci adet ile estrofem agizdan alinan ilac veriyor , rahim kalinlastirmak icin. Bunu 14 gun kadar kullanip 15.gun transfer seklinde dedi hemsire bana.
Simdi sira geldi en sevdiginiz bolumesorular
1) IIgne ya da jel hangi asamada kullaniliyor? Ne ise yariyor?
2) transfer sonrasi bagisiklik reddetmesin denilen tablet bulent hoca veriyor mu?
3) gebelik asisi ve transfer sonrasi serum uygulamasi semra hocada var mi?
Simdilk sorular bunlar.tabi cevaplariniza gore sorularim olabilir.hazirlikli olun
Şeker ben onun yolunu buldum.bende acıbadem uyg dan bakıyordum.memorial da e nabızda ertesi gün çıkıyo
Ostrojen e2 degeri degil midir?@elexus
E2 benim bildigim folikulun ici dolu bos olup olmadigi konusunda fikir veren deger diye biliyorum ama transfer oncesi nasil
Belirleyici oluyor.
Ben mobil uygulamadan hiç bir şey göremiyorum hata veriyor. Ben de heralde tüp bebek merkezindeki tahlilleri yüklemiyorlar diye düşünmüştümBizimkinden östrojenine bakalım diyip kan almışlar bugün. Sadece östrojen mi bilmiyorum tabi. Transfere kadar sürekli bakılır mı onu da bilmem.
Bu arada Acıbademin mobil uygulamasından tedavi sırasında bakılan bütün tahlillerimi görüyordum. Memorial’da bulamadım. Yarın sorayım.
Aaaa öyle bi uygulama mı var bu bilgi bizden saklandı yalnız şimdiye kadar
Ben de ne acıbadem mobil uygulamada ne de e nabızda kayıt var. Randevularım bile gözükmüyor çok ilginç. Kayıt edilmeyen hasta mı oldum acabaŞeker ben onun yolunu buldum.bende acıbadem uyg dan bakıyordum.memorial da e nabızda ertesi gün çıkıyo
Ben mobil uygulamadan hiç bir şey göremiyorum hata veriyor. Ben de heralde tüp bebek merkezindeki tahlilleri yüklemiyorlar diye düşünmüştüm
Ben de ne acıbadem mobil uygulamada ne de e nabızda kayıt var. Randevularım bile gözükmüyor çok ilginç. Kayıt edilmeyen hasta mı oldum acaba
Çağrı merkezi il görüşüp aktifleştiririnBen mobil uygulamadan hiç bir şey göremiyorum hata veriyor. Ben de heralde tüp bebek merkezindeki tahlilleri yüklemiyorlar diye düşünmüştüm
E nabız memorialın sonuçlarını göstetiyır sgk anlaşmadı var ya . Sanırm ondan.Ben de ne acıbadem mobil uygulamada ne de e nabızda kayıt var. Randevularım bile gözükmüyor çok ilginç. Kayıt edilmeyen hasta mı oldum acaba
Çağrı merkezi il görüşüp aktifleştiririn
Evet kan testleri istediler yenilicem.. yarın yaptırıcam sonuçları hemşireme yollucam eksik bişi varsa takviye verceklermiş
E nabız memorialın sonuçlarını göstetiyır sgk anlaşmadı var ya . Sanırm ondan.
Beni onlar aradı. Aktifleştirdi. Arayana kadar pasifti uygulamaAA öyle birşey mi gerekiyormuş. Ben yapmamıştım.
kime ne iyi gelecegini bastan bilemiyorlar tabi. O asamada da ilac kullanimi var , ama etki edecek olan bilinmez..Ben daha önce transfer yaptırmıştım estrofem bende progesteron yükselttiği için o ay transfer iptal edilmişti . Bir dahaki ay bant vardı onları kullanmıştım çok daha iyi etki göstermişti rahim kalınlığında ve tsh lh e2 ve progesteron bakıyorlar genelde transfer sürecinde ama hoca nelere dikkat eder bilemem
Semra hoca da tablet veriyormus,belki aynisidir:B
bağuşıklık için tablet bana verdiler daha önce. Prognaf diye bir ilaçtı sabah akşam birer tane kullanmam üzere verdiler canım.
kime ne iyi gelecegini bastan bilemiyorlar tabi. O asamada da ilac kullanimi var , ama etki edecek olan bilinmez..
[/QUOTE
E 2 ve progesteron rahim kalinlastirma tedavisi basladigi zaman mi olculuyor? Ne kadar araliklarla bakiliyor?
Sen lucrin kullandin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?