Estrofem olabilir tam bilmiyorum.
Bülent Hoca jel değil iğne veriyor diye biliyorum ama o da hastaya göre değişiyordur belki. Benim orada olsaydı iğne olacaktı. Burada ne olacağını bilmiyorum transfer hiç konuşmadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen geçmişte kaldı. Olmaması gerekiyormuş. Bakalım yolumuzda karşımıza neler çıkıcaz. Heyecanla bekliyorum ilerki günleriAslinda cok iyi olarak degerlendiriyorlar.neyse artik gecmis gecmiste kaldi. 5.gun embriyosu daha iyi zaten.
Bu sayı nedir yahuŞu an benim de sağ kolumda 3396815 yazıyo
Reglisi düzenli olanların rahmi normal yolla kalınlaşıyor galiba.bana bunu sordular ve de tedavide her gittiğinde endometrum u da ölçüyolar ya o takiple anlıyolar sanırımYani bazı anlayamadım durumlar var bu işte.. estrofem rahim kalınlaştırmak için veriliyor normalde bizim rahim kendi kendine kalınlaşmıyor mu? Mesela kuzenine vermemişler..bunu neye göre belirliyorlar acaba? Kuzeninin taze transfer mi?
Şeker ben onun yolunu buldum.bende acıbadem uyg dan bakıyordum.memorial da e nabızda ertesi gün çıkıyoBizimkinden östrojenine bakalım diyip kan almışlar bugün. Sadece östrojen mi bilmiyorum tabi. Transfere kadar sürekli bakılır mı onu da bilmem.
Bu arada Acıbademin mobil uygulamasından tedavi sırasında bakılan bütün tahlillerimi görüyordum. Memorial’da bulamadım. Yarın sorayım.
Transferden önce taze transferim olsaydı. Ben crione jel ,antibiyotik ve bağışıklık baskulayıcı vermişlerdiEstrofem olabilir tam bilmiyorum.
Bülent Hoca jel değil iğne veriyor diye biliyorum ama o da hastaya göre değişiyordur belki. Benim orada olsaydı iğne olacaktı. Burada ne olacağını bilmiyorum transfer hiç konuşmadım.
Bu konuyu cok bilmiyorum ama ogrenmek lazim..Reglisi düzenli olanların rahmi normal yolla kalınlaşıyor galiba.bana bunu sordular ve de tedavide her gittiğinde endometrum u da ölçüyolar ya o takiple anlıyolar sanırım
Şeker ben onun yolunu buldum.bende acıbadem uyg dan bakıyordum.memorial da e nabızda ertesi gün çıkıyo
Transferden önce taze transferim olsaydı. Ben crione jel ,antibiyotik ve bağışıklık baskulayıcı vermişlerdi
Bülent hoca iğne verdi. Semra hoca crinone jeli verdi. Opudan sonra transfer ihtimali için embriyoyu baüışıklık reddetmesin diye bi hap verdi semra hoca. Bağışıklık içinmişBulent hoca jel mi kullandirmisti?
Bagisiklik baskilayici nedir?
Simdi iki merkez arasindaki naturel olmayip ilacli transfer icin,Bülent hoca iğne verdi. Semra hoca crinone jeli verdi. Opudan sonra transfer ihtimali için embriyoyu baüışıklık reddetmesin diye bi hap verdi semra hoca. Bağışıklık içinmiş
1. İğne yada jel transferden birkaçgün önce başlıuor.Simdi iki merkez arasindaki naturel olmayip ilacli transfer icin,
Bulent hoca ; ilk adetin 15.gun lucrin depo igne veriyor. Bu da yumurtlamayi baskiliyor .semra hocada bu uygulama yok mu?
Bulent hoca,ikinci adet ile estrofem agizdan alinan ilac veriyor , rahim kalinlastirmak icin. Bunu 14 gun kadar kullanip 15.gun transfer seklinde dedi hemsire bana.
Simdi sira geldi en sevdiginiz bolumesorular
1) IIgne ya da jel hangi asamada kullaniliyor? Ne ise yariyor?
2) transfer sonrasi bagisiklik reddetmesin denilen tablet bulent hoca veriyor mu?
3) gebelik asisi ve transfer sonrasi serum uygulamasi semra hocada var mi?
Simdilk sorular bunlar.tabi cevaplariniza gore sorularim olabilir.hazirlikli olun
-Igne ya da jel uygulamasi her iki merkezde de var o zaman, zamanlamasi transferden bir kac gun once,dogru mu anladim1. İğne yada jel transferden birkaçgün önce başlıuor.
2.semra hoca verdi.
3. Bilmiyorum ama grupta hiç yazmıyolar .uygulasa yazarlar.
4. Benim çarşamba histeroskopide pek ağrım olmadı ama dün ve bugün biraz ağrılarım var. Belimde ağrıyor. Sizlerde de oldu mu.biraz evde iş yapıp. Birde dışarılarda gezdim. Kendimi hasta gibi hissetmedim ama abarttımmı acep.yatmalımıydım
Valla her gidişte bir ünlü ile karşılaştım desem yeridir eşim de çok görüyordu adını bilmediğim bir ünlü gördüm aşagıda diyorduSana da hep unlu denk gelmis1,5 senedir 1 tane bile mi goremedim sansa bak
Belki prp ye gelmistir.menapoza gireceklere filan ertelemek icin de diyorlardi
Aaaa bende de var troid ama biliyorlar heralde gözden kaçırmazlarBide bu estrofemin uzun süreli kullanımının tsh yan etkisi varmış bu hormonu yükseltiyormuş.. başka bi sitede bi arkadasa doktoru tsh yüksekliğinin bundan kaynaklı olduğundan bahsedip tedavisini iptal etmiş