- 3 Nisan 2014
- 36.161
- 147.502
- 798
- Konu Sahibi gunebakan_
Zaten genel anestezi olmadan baskıyı illaki hissediyorsun Noop, ben nefes alamadığımı çok net hatırlıyorum, çocuk yukarı mı kaçtı, çıkaracağız diye yanlışlıkla akciğerimi tutup onu mu çekmeye çalıştılar, resmen bi organlarım ağzıma kadar geldi sandım tıkandım. Soğukluğu hissediyorsun zaten o da var gazlı bezle kırmızı zimbirtidan sürüyorlar, keserlerken acımadı ama çocuğu çıkardıktan sonra sızım sızım vurmaya başladı iç taraflardan ağrılar. Oğlanı yanağıma getirdiler yavreeem ağlamağ derken zaten dikime toplamaya mı geçtiler "Ben tuhaf oluyom" dedim, doktor işareti çaktı, sonrası yok bende
Doğuma girmeden konuştuktu yani sağ olsunlar çok kontrolüydüler. Hiç korkmaya gerek yok (Tüm bu anlattıklarıma rağmen korkmayın) Doktorlarınızla iletişimde olduğunuz sürece ve doktorunuz da iyiyse (Doktorun iyisi de önemli, kimi Nemrut oluyor) onlar zaten durumu ele alıyorlar her noktadan.
ahaha o gazlı bezle sürdükleri zımbırtının kokusu beni benden aldıydı zaten. iğrenç bir yanık kokusu dağladılar sandım dikiş atmak yerine:))