Acı bir Şişmanlık Hikayesi...

şu günlerde her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacım var , beni yalnız bırakmayın:)

Merhaba arkadaşlar,
bugün oldukça moralsizim. Aslında sağlam gerekçelerim yok belki ama kendimi ümitsiz hissediyorum.
Dün adetim bitmişti ve sabah aç karna tartıldığımda 116.8 i gördüm. İnanılmaz sevindim. Akşam salata çorba ve yoğurtlu sarmısaklı havuç yedim. Sabah aç karna tartıldım ve kilom 118.1 di. İnanılmaz üzüldüm. Evet biliyorum böyle şeylere hazırlıklı olmak lazım. Ama geçmişte hep te bu noktalarda diyeti bırakmıştım. Şimdi tabiki bırakmayı düşünmüyorum ama sanki ne kadar da diyet yapsam kilo veremicem gibi hissediyorum. Duygusal olarakda kendimi çok yalnız hissediyorum. Fazla olumsuzum kısacası :)
Yorum ve desteklerinizi bekliyorum, hepinizi çok seviyorum

Bunlar çok normal ben 2-3 kilo fazla çıktığımı bilirim canım. Ama pes etmemek lazim.bu kilolari hemen veremicez biliyosun.ama vermek icinde oturup üzülmek yerine yediklerimize dikkat edicez sporumuzu yapıcaz. Herkesin bi kirilma noktasi oluyo.ama fazla çıktım diye sakin diyeti birakma olurmu. Bak daha önce pes ettim diyosun artık pes etmek yok.bi kac gü oln sonra daha fazla vericeksin emin ol yılmak yok.haftalik tartılmaya çalış hergün tartilinca moral bozukluğu olabiliyo

ablacım aslında yediklerin çok kalorili şeyler değilmiş niye öyle oldu ki :/ hiç kendini umutsuz hissetme kimler kilo vermiş ip gibi olmuş bizler mi olamayacağız

ahanda bu da moral fotosu

çokk teşekkür ederim :))) kesin olarak pazartesi başlayacağım buraya gelişmeler yazarım :)) ve tabi ki her gün burayı kontrol ederim olmazsa olmazz deformasyon derken benim vücudumda kilodan dolayı çook çatlak var özellikle göbek bölgemde sizde var mı :2::2:
ben de öpüyorum

yapabileceğini biliyorsun, bunun gayet farkındasın!!!
ben de yıllarca şişman bir insandım. şişman çocuk, şişman ergen, şişman gelin, şişman kadın...
bir gün dur dedim buna gözümde büyütmeden. kilo sağlığımı aldı benden. insüline bağımlı diyabet hastasıyım.
böbreklerim kötü durumda, ufak tefek başka sorunlarım da var. hamile kalmadan önce 6-7 ay falan sanırım 1 sene bile sürmemiştir
90 kilodan 65 kilolara falan düştüm. sadece abur cuburu kestim önceleri. sonra spor yapmaya başladım.
üstelik zayıflamam diyet yapmam o kadar korkunç zor olmalıyken.
48 bedenden 38 beden pantolanlara sığmanın ne demek olduğunu anlatamam sana
hiç 38 beden pantolan giymemiş bir insan için hayatının en büyük başarısı.
en son herhalde ilkokul sondayken garson boy 38 beden falan giymiştim.
sonra kendime güvenim geldi. eşim ailem bile inanamadı bu değişime.
kaldı ki beni üzecek tek kelime etmezlerdi. annem sadece yemesen kızım şekerin nolcak sonra derdi.
inadına yerdim ben de. kimden acısını çıkarıyorsam.
şimdi hamileyim ve kilo alıyorum. 7 ayı tamamladım 9 kiloyla ve içim gidiyor kilo aldıkça ama biliyorum yine verebilirim
geçenlerde eski yeni yıl ve yeni yıl resimlerime baktım ve gördüğüm eski şişman kadını hiç beğenmedim.
eşime bir kez daha saygı duydum beni kalpten sevdiği için. hiç mi dostum yokmuş, kimse kızım sen napıyosun dememiş, öyle insan içine nasıl çıkmışım diyorum. hayatımın 27 yılını şişman geçirdikten sonra artık niyetim yok kilo almaya
doğumdan sonra slim fit dar kotlarımı çekip tiril tiril gömleklerimi giyeceğim.
sana bunları neden anlatıyorum, nispet olsun diye değil, bunun imkansız olduğu fikrini at kafandan diye.
kendine yapabileceğin en güzel şey zayıflamak ve bir kere onun keyfine varınca insan o kadar emek verince
vazgeçemiyor sağlıklı yaşamaktan.
hemen bugün başlayabilirsin ve eminim ki başarabilirsin

Son düzenleme:
Seni cok iyi anliyorum bence kendini daha fazla yipratma grrekirse kredi cek ve tup mide ameliyatı ol.bosver diyeti filan insanda psikoloji denen bisey kalmiyo.yanliz hastaneleri iyi arastir hatta telefonla ara foktorlardan bizzat fiyat al bu iste cok buyuk paralar donuyo bi doktor vr cok ünlü o mide balonunu 13000e takarken ben 2000e taktirdim yine ayni doktor tüp mide ameliyatını 25000e yaparken ben 5000e yapan cokta iyi doktorlar buldum arkadadlik siteleri yerine bunları araştır ve ameliyat ol.

evet mümkün oldukça haftalık tartılmayı alışkanlık haline getirmeliyim :) mesajınız için çok teşekkür ederim

bende çatlak sarkma ne ararsan var :) çatlakları dert etme ben en çok sarkmaktan korkuyorum ama onunda bi yolunu buluruz inşallah :) iyi haberlerini bekliyorum unutma!

Mesajınız için ve desteğiniz için çok teşekkür ederim :) sizi ve yorumlarınızı her zaman beklerim :)

Hikayemi okuduğunuz için teşekkür ederim ama sanırım beni çok da iyi anlayamamışsınız. Bana yardımcı olmaya çalıştığınızı biliyorum ve farklı görüşlerede her zaman açığım ama ne ameliyat olucak gücüm nede böyle bir niyetim var. Umarım ileridede buna muhtaç olmam.
Ben ve benim gibi arkadaşlarım burada zor olan birşeyi başarmaya çalışıyoruz ve sizin diyeti boşver ameliyat ol gibi bir fikirle gelmeniz pek de yardımcı olmuyor. Diyetimle ilgili öneri , fikir , eleştiri ve en çok da desteğinize her zaman ihtiyacım var ama bana diyeti bırak ameliyat ol gibi bir yaklaşımla gelicekseniz hiç gelmeyin daha iyi. Cüretimi bağışlayın ama bu moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor.
Ve son olarak ben zamanımı arkadaşlık sitelerinde geçirmiyorum. Herkes gibi sosyal ağları kullanıyorum. Hikayemde bahsettiğim hikayeler flört sitelerinden edindiğim arkadaşlıklar üzerine değildi,bilmenizi isterim...
Saygılar

Mesajınız için ve desteğiniz için çok teşekkür ederim :) sizi ve yorumlarınızı her zaman beklerim :)

Rica ederim. Keyifle takip edeceğim sizi ve başarı hikayenizi. Ameliyat fikri bence de en son ihtimal olmali. Hatta en son bile olmamalı. Bu kilolari ameliyatla almıyor bu insanlar sonuçta. Doğal süreçte de verilebilir. Bir sürü güzel örneği var üstelik. Sarkma kismina gelince ben sarkmadim ama gevsedigimi hissettim. Oysa sismanken ne sikiydi etim. Catlaklara mani olamadim ama ne yaptiysam olsun o da nazar boncuğu işin. Spor konusuna gelirsek ben 2 ay salona gittim ve sıkıla sıkıla. Çünkü en kilolu bendim çoğu seyi yapmakta zorlanıyordum. Eve eliptik bisiklet aldim rahatladim. Hem daha konforlu oldu benim için hem de kontrol bende oldu. Sabredin biraz karşılığıni alacaksiniz. Her gun tartilmayin her hafta kilo vermek zorunda da degilsiniz. Saglikli beslenin de tartıya gec yansısın sorun degil. Kendinizi boyle en azindan motive edin.

Canım ilk zamanlar bunu yaşaman normal.Vücut sürekli yağ depolamaya alıştığından yakmaya direnecektir önceleri.Aldığın kalori yaktığından az olduğu için bünye kıtlık zamanı diye savunmaya geçer.Zaten belli bir kilodan sonra insülin direnci herkeste olur.Olduğun kilonun yüzde onunu verene kadar dişini sık.Sonrası daha kolay olacak.Yürüyüş yapmaya çalış.Zaten diyete başlayarak en zor olanı yaptın.Şimdi de sabır ve yürüyüş zamanı.Takibindeyim bende :)

Canım nasıl gidiyo leslie sansone soye bi bayan var..internet te aratirsan bulursunn.leslie ile 3 mil falan diye yazarsan çıkar.evde yapilacak hareketleri gösteriyo kendini fazla zorlamadan yapabilirsin ordaki hareketleri hem keyifli oluyo ama kendini fazla zorlamadan yap.hem kilo vermeye yardımcı oluyo hemde sıkılaştırıyo.belki biliyosundur ama faydası olacağını düşündüğüm icin söylemeden geçemedim

desteğiniz için nasıl teşekkür etsem bilmiyorum en çok ihtiyacım olan şey o , eksik olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…