• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acı bir Şişmanlık Hikayesi...

hadi bakalım canım hayırlısı ben diyete başlayalı 13 gün oldu bugün diyetisyen kontrolüm vardı ve 13 günde 2.300 vermişim çok ii geldi valla bu hafta daha da iyi olacak inşallah

Bu arada sen diyetisyene falan gittin mi canım

Canım harikasın :) darısı başıma , ben şu anda diyetisyene sürekli gitmek için maddi anlamda müsait değilim. Çünkü çalışmıyorum.
Ama geçmişte tanınmış bütün diyetisyenlere gittim ve binlerce lira harcadım. Elbette uzman birinden yardım almak çok önemli ama şu anda böyle bir imkanım yok. Ben mümkün olan en dengeli diyeti yapmaya çalışıcam artık :)

Canım harikasın :) darısı başıma , ben şu anda diyetisyene sürekli gitmek için maddi anlamda müsait değilim. Çünkü çalışmıyorum.
Ama geçmişte tanınmış bütün diyetisyenlere gittim ve binlerce lira harcadım. Elbette uzman birinden yardım almak çok önemli ama şu anda böyle bir imkanım yok. Ben mümkün olan en dengeli diyeti yapmaya çalışıcam artık :)

Canım merhaba nerede oturuyosun benim gittiğin diyetisyene beraber gidebiliriz ben herhafta gidiyorum çoookkk ilgili ve haftalık 20 tl.

Canım merhaba nerede oturuyosun benim gittiğin diyetisyene beraber gidebiliriz ben herhafta gidiyorum çoookkk ilgili ve haftalık 20 tl.

canım ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum. aslında oldukça uygun ama bunu bile karşılıcak durumda değilim. şöyleki tabiki ona vericek param var ama o parayı diyet sırasında lazım olan mutfak masraflarına ayırıyorum. malum eskiden bir makarna ile akşam yemeği yapabilirken şimdi sebze almak zorundayım :)

merhaba:)
sabah tartıldım, aslında her gün tartılmamak lazım, ama dayanamıyorum, bir gün vücudum şişicek ve fazla çıkıcam ve moralim bozulucak ve oh olucak :) neyse
119.4 tü tartının göstergesi. bu durumda günde 300 gr kadar kaybettiğimi söyleyebilirim. umarım böyle devam eder ve tıkanmaz

merhaba:)
sabah tartıldım, aslında her gün tartılmamak lazım, ama dayanamıyorum, bir gün vücudum şişicek ve fazla çıkıcam ve moralim bozulucak ve oh olucak :) neyse
119.4 tü tartının göstergesi. bu durumda günde 300 gr kadar kaybettiğimi söyleyebilirim. umarım böyle devam eder ve tıkanmaz

selam :)

her zaman beklerim tatlım ziyarete ..

ne güzel vermişsin .. her gün tartılma dicem ama biliyorumki dayanamıcaksın.. çünki bende dayanamıyorum..

bu arada kilomuz aynı olmuş, bende 119,3 geldim sabah..

var mısın yarışa :9:

selam :)

her zaman beklerim tatlım ziyarete ..

ne güzel vermişsin .. her gün tartılma dicem ama biliyorumki dayanamıcaksın.. çünki bende dayanamıyorum..

bu arada kilomuz aynı olmuş, bende 119,3 geldim sabah..

var mısın yarışa :9:

cnm birbirimizi bu anlamda takip etmek çok yararlı olur, eski diyet girişimlerimde 112 de tıkanıp kalıyordum, bu sefer çok korkuyorum

cnm birbirimizi bu anlamda takip etmek çok yararlı olur, eski diyet girişimlerimde 112 de tıkanıp kalıyordum, bu sefer çok korkuyorum

Hiç korkma ben senden eminim:nazar: Neden bilmiyorum ama kendimden çok senin vermeni istiyorum :17: Çünkü yazın o kadar güzel ki her okuduğumda yeme miyora bozma miyora diyerek kendimi inandırıyorum verebileceğime :) Ne güzel 120 nin altına düşmüssün bence bu süper :16:

Hiç korkma ben senden eminim:nazar: Neden bilmiyorum ama kendimden çok senin vermeni istiyorum :17: Çünkü yazın o kadar güzel ki her okuduğumda yeme miyora bozma miyora diyerek kendimi inandırıyorum verebileceğime :) Ne güzel 120 nin altına düşmüssün bence bu süper :16:

canımmmmmmm çok teşekkür ederim :) o kadar zor bişey başarıyoruz ki , o yüzden Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın , sizi çok seviyorum :16:

slm canım nasılsın bakalım:))
nasıl gidiyo diyet benim bugün 15 gün oldu diyete başlayalı 2.5 kilo verdim valla baya moral oluyo insana inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz
Bu arada bende anadolu yakasında oturuyorum ;)))

nasıl gidiyo diyet benim bugün 15 gün oldu diyete başlayalı 2.5 kilo verdim valla baya moral oluyo insana inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz

Bende aynı şeyleri yaşadım 87 kiloyla evlendim. Allahaşükür eşim hiç takmaz kilolarımı onuda kendime benzettim zaten :) . Son zamanlarda hareketlerim kısıtlanmaya başladı . Cumartesiden beri yediklerime dikkat ediyorum . Sabah güzelcene kahvaltımı yapıyorum. öğlen ekmeksiz yiyorum akşam çorba . çok rahatladım 6 günde bile . Bu arada 100 kilo olmuşum :( . Moralim çok bozuldu ama verecem inşallah.

canımmm üzülme lütfen bu dünyada ölümden öte herşeye çare var.. kendimize inanmamız lazım durumun müsaitse diyetisyen ve psikolog eşliğinde ufak ufak başlasan olmazmı:46:

canım harikasın :) belki günün birinde kısmet olur bir arayada geliriz, benim 4. günüm henüz 1 kilo verdim ama asıl korktuğum devamının gelmemesi, yoksa gidişattan memnunum :nazar:

Bende aynı şeyleri yaşadım 87 kiloyla evlendim. Allahaşükür eşim hiç takmaz kilolarımı onuda kendime benzettim zaten :) . Son zamanlarda hareketlerim kısıtlanmaya başladı . Cumartesiden beri yediklerime dikkat ediyorum . Sabah güzelcene kahvaltımı yapıyorum. öğlen ekmeksiz yiyorum akşam çorba . çok rahatladım 6 günde bile . Bu arada 100 kilo olmuşum :( . Moralim çok bozuldu ama verecem inşallah.

merhaba, öncelikle sayfama hoşgeldiniz :) eşinizin anlayışlı olması çok güzel bişey ve aslında olması gereken bu, ama sakın eşiniz anlayışlı diye de kendinizi eksik hissetmeyin ona karşı naçizane görüşüm..
Yediklerinize dikkat etmeniz süper! Şöyle düşünün benim 100 kilo olabilmem için rahat 3 aya ihtiyacım var, yani siz çok avantajlı durumdasınız, bu sizi motive etsin çünkü siz daha kötüye gitmeden müdahale ettiniz , başarılar :)

Back