Acı biber sorunsalı...

Ayy ben de yasadım onu gecen ay. Sanki biber dogramamıssın da sobaya daldırmıssın gibi yanıyor 2-3 gün.
Hastaneye de gidemedim, vazeline buluyordum ellerimi ben biraz rahatlatıyordu.
Sakın zorunlu olmadıkca yıkama, suya değdikçe yangısı artıyor cunku.

O elinle genetal bölgeni yıkama fena yanar

Canım benim başıma geldi aynı şey ramazanda. elim yanıyor acıdan gözlerimden sel halinde yaşlar geliyor birde yanarken yerinde duramıyor insan oradan oraya koşturuyor. neyse çok şey denedim 1 gecede evim eczane gibidir benim eşimde bende eczane teknisyeniyiz Allahtan. Neyse bende etki eden tek şey silverdin plus diye bir yanık kremi var içinde ağrı kesici başka bir madde daha var 2 saat içinde geçirdi ama pat diye geçirmedi sabah 7 yi buldu uyumam bence hemen denemelisin. çok geçmiş olsun.

Bir demlik çay yap önce iç onu sonra dibinde kalan kefine ellerini koy sür ellerine iyice yedir biraz bekle öyle sonra yıka hiç bir şey kalmaz

Sürekli ellerini yıkayıp limon kolonyasi sürebilirsin. Bende buzluk için sarımsak soydugumda yanmayi geçtim, hep derisini yuzmustu. Miktar fazla olunca hassas ciltlerde böyle etkiler gösteriyor malesef

Benim 1 hafta kadar sürmüştü ama ben sadece 1 taneye değil 1 kilo acı bibere maruz kalmıştım. O süre çok ağlamıştım çünkü elim sanki kaynar su dökülmüş gibi yanıyordu. Baktım geçmiyor doktora gittim bir süre daha süreceğini söyledi ve benim.alerjim varmış ben bilmiyormuşum deterjan alerjimde var üstelik bunu da öğrendim 10 yildir evi temizlerken ve yemek yaparken eldiven kullanıyorum. Geçmiş olsun doktora gidin ihmal etmeyin.

yine böyle bir konu açılmıştı zamanında..doktor bir bayan önermişti.aklımda kaldığı kadarıyla ellerini bolca vazelinleyip sonra tamamen çıkana kadar arka arkaya sabunla yıkamısını söylemişti..bir deneyin isterseniz..aklınızda olsun bir daha eldiven takmadan dokunmayın bibere..cildiniz çok hassas demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…