- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
Öyle yapıcam mecburenAynen o yüzden sürekli elimde leğenle dolaşıyordum ay kabus resmen. Siz benim gb kendi kendine geçmesini beklemeyin dra gidin bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapıcam mecburenAynen o yüzden sürekli elimde leğenle dolaşıyordum ay kabus resmen. Siz benim gb kendi kendine geçmesini beklemeyin dra gidin bence
Çok teşekkürlerbekarken bende anneme turşu kurarken yardım ederdim.
acı biberleri dogrardim küçük küçük.
sonra iki üç gün yanardi parmaklarim.
bişey yaptığımı hatırlamıyorum.
ama acısını çok iyi hatırlıyorum.çok fenadir.
ağrı kesici kremler felan var.eczaneye bir sorun isterseniz.
geçmiş olsun..
Felaket bi acı oldugunu çevremde kimseye anlatamıyorum :) Teşekkür ederimSalçalik biber temizledigimizde yanmıştı benim de allahım yok böyle bir acı resmen içime işlemisti ve her yolu denedim geçmedi. Elimde buzla yattığımi biliyorum ne dedilerse yaptım geçmedi. Sonra kendiliğinden geçmişti.çok geçmiş olsun=(
Yoğurt ve yanık kremini denedimSirkeli suyu da deneyeceğim
Bilmiyorum ki çok bekletmedim ondan mı fayda etmedi acabaYoğurt birebirdir aslında
Kışlık biber doğrayıp kurutunca ellerini yoğurtlarlar
Ben oturup ağlardim acıdan=) yoğurt denedim,domates denedim,çamaşır suyu denedim, her yolu denedim hiçbiri geçirmedi=)Felaket bi acı oldugunu çevremde kimseye anlatamıyorum :) Teşekkür ederim
Haklısınız ihmal etmeyi düşünmüyprum, normal bi acı değil çünküAlerjiniz olabilir. Benim annem de menemen için domates ve biberi kavanozlar kış mevsiminden hep bayağı 20-30 kavanoz yapar domatesler biberler kilolarca alırız pazardan. Bir gece kalktı elim yanıyor diye hastanelik oldu meğerse biberlerin acılığı elinin derisini tahriş etmiş ama kilolarca biber doğramaktan bahsediyorum 1-2 adet değil yani.
Sizin cildiniz inanılmaz hassasmış üzüm sirkesi dökebilirsiniz elinize yanık acısına iyi gelir. Doktora gitmek istemiyorsanız deneyebilirsiniz yani ama geçiştirmeyin basit bir sorun gibi gözükse de alerjiniz olabilir hiç belli olmuyor böyle şeyler.
Ya idrar olayı hiç mantıklı değil zaten... İğrençBesni veya Antep biberidir o
Ben salça yaparken eldivene rağmen değen yer 3 gün yanar kasinir
Deterjan sabun çok degdirmezsiniz geçer yarina
Sirke idrar falan sakın ha ! Deneme eline sakin asitik şeyler daha çok yakar
Arkadaşlar sizde alemsiniz he önerdikleriz..
Geçsin diye bol sabunla yıkadığım zamanlar için vücudumdan özür diliyorum...Su bile degse cayır cayır yanar
Kasima hiç bişeyde sürme geçer o
Bilmeden olmuş bidaha olursa kesinlikleGeçsin diye bol sabunla yıkadığım zamanlar için vücudumdan özür diliyorum...
Onu yaptım az önce gerçekten biraz rahatlattıZeytinyağı iyi gelir diye duymuştum ama denemedim hiç
GUzel oldugunuz kadar kabasiniz da2 gun sürmez ama sen eline çişini yaparsan geçer merak etme
???ciddi misin2 gun sürmez ama sen eline çişini yaparsan geçer merak etme