- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Ne?2 gun sürmez ama sen eline çişini yaparsan geçer merak etme
Teşekkürler ...İlk defa duyuyorum geçmiş olsun
Tenim hassas biraz acaba ondan mı diyorum ama felaket bi acı. Ki acı eşiğim yüksektir. Yarın da geçmezse gideceğim artık doktoravalla 2 gün geçmeyen acı biber görmedim belki bi alerjin falan vardır doktora git derim
Yoğurt ve yanık kremini denedimsirkeli suda beklet elini, ya da yoğurt, ya da direk yanık kremi (silverdin vs)
Aynı şey başıma gelmişti, iki günden fazla ellerim bileklerime kadar alev alev yandı, buzlu su hazırlayıp elimi içinde bekletiyordum, sonra yavaş yavaş geçti ama krem mrem hiçbirşey fayda etmedi, geçmiş olsunYoğurt ve yanık kremini denedimSirkeli suyu da deneyeceğim
Çok teşekkürlerİki gün sürmemesi gerekiyor normal şartlarda...
Alerji ihtimalini düşünün derim.
Onun dışında soğuk sütte bekletmek iyi geliyor diye biliyorum..
Elim sudayken inanılmaz mutluyum ama çıkardıktan 5 dakika sonra tekrar başlıyorAynı şey başıma gelmişti, iki günden fazla ellerim bileklerime kadar alev alev yandı, buzlu su hazırlayıp elimi içinde bekletiyordum, sonra yavaş yavaş geçti ama krem mrem hiçbirşey fayda etmedi, geçmiş olsun
Sorunun cevabı burdasirkeli suda beklet elini, ya da yoğurt, ya da direk yanık kremi (silverdin vs)
Yoğurt ve yanık kremini denedimSirkeli suyu da deneyeceğim
Aynen o yüzden sürekli elimde leğenle dolaşıyordum ay kabus resmen. Siz benim gb kendi kendine geçmesini beklemeyin dra gidin benceElim sudayken inanılmaz mutluyum ama çıkardıktan 5 dakika sonra tekrar başlıyor
Bilgi için teşekkürler aklımda bulunsunbenim acayip hassastır elim acıya,
ve o halde acının dibi biberleri temizler ezme falan yaparım,
sonra da leğene sirkeli suyu koyar elimi basar otururum.
hem cilde de iyi geliyor :)
geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?