Acı biber sorunsalı...

Çok teşekkürler

Salçalik biber temizledigimizde yanmıştı benim de allahım yok böyle bir acı resmen içime işlemisti ve her yolu denedim geçmedi. Elimde buzla yattığımi biliyorum ne dedilerse yaptım geçmedi. Sonra kendiliğinden geçmişti.çok geçmiş olsun=(

Felaket bi acı oldugunu çevremde kimseye anlatamıyorum :) Teşekkür ederim

Aslinda eldivenle çalışılmalı ama ben eldivenle çalıştığım halde bir defa yanmıştı
Tek ise yarayan bol bol buzlu suda tutup arada çamaşır suyuyla bulaşık yikamak oldu

Alerjiniz olabilir. Benim annem de menemen için domates ve biberi kavanozlar kış mevsiminden hep bayağı 20-30 kavanoz yapar domatesler biberler kilolarca alırız pazardan. Bir gece kalktı elim yanıyor diye hastanelik oldu meğerse biberlerin acılığı elinin derisini tahriş etmiş ama kilolarca biber doğramaktan bahsediyorum 1-2 adet değil yani.

Sizin cildiniz inanılmaz hassasmış üzüm sirkesi dökebilirsiniz elinize yanık acısına iyi gelir. Doktora gitmek istemiyorsanız deneyebilirsiniz yani ama geçiştirmeyin basit bir sorun gibi gözükse de alerjiniz olabilir hiç belli olmuyor böyle şeyler.

Besni veya Antep biberidir o
Ben salça yaparken eldivene rağmen değen yer 3 gün yanar kasinir
Deterjan sabun çok degdirmezsiniz geçer yarina

Sirke idrar falan sakın ha ! Deneme eline sakin asitik şeyler daha çok yakar
Arkadaşlar sizde alemsiniz he önerdikleriz..

Haklısınız ihmal etmeyi düşünmüyprum, normal bi acı değil çünkü

Ya idrar olayı hiç mantıklı değil zaten... İğrenç

Geçsin diye bol sabunla yıkadığım zamanlar için vücudumdan özür diliyorum...
Bilmeden olmuş bidaha olursa kesinlikle
Ben alıştım her sene salcami kendim yaparım 3 çuval biberle haşır neşir olmaktan ..

Zeytinyağı veya kantoron yağı sür geçer. Çok pis yanıyor gerçekten geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…