- 19 Şubat 2019
- 215
- 180
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mavikelebek0134
-
Memorial da digil ACETTO sadece laparoskopi ve histereskopi ameliyati 21000 dedi ilaclarla beraber tup bebek tedavi 13000 tl ayri ucret yani ACETTO 33-35000 arasi ucret istiyor ve buna degdiklerini hem basarili olucaz hemde ucuz olucaz yok oyle diyolar (aynen boyle)
Ha senin gucun olmadigini anlayinca hemem baska merkezlerde basarilar gibi ukala bi ifadeyle karsilasiyorsunuz direk mustafa beyin kendi ifadeleri
Selam canım topige bakarken hamilelik takvimini gördüm hayırlı olsun kendiliğinden mi hamile kaldın ... benim kızda 7,5 aylık oldu zor olmuyor mu hem hamilelik hem çocuk bakmak:)Sinkar canım çok sevindim hamiş olmana. Biz senle yıllar evvel histeroskopi konusunda bayaa dertleşmiştik. Arada bakıyordum çünkü kendim kadar tüm bu sıkıntıyı yaşayanların da bir an evvel hamile kalmasını diliyordum. Hamilelik haberleri umut oluyordu. Hamdolsun ben eylül 2017 de aldım kucağıma. Çocuktan bakamıyorum tabi eskisi kadar. Sen de sağlıklı hayırlı bir şekilde kavuşursun inşaallah
Aaaa merhaba canım.Selam canım topige bakarken hamilelik takvimini gördüm hayırlı olsun kendiliğinden mi hamile kaldın ... benim kızda 7,5 aylık oldu zor olmuyor mu hem hamilelik hem çocuk bakmak:)
Çok geçmiş olsun canım sonuçta kızın var ev işi yapmasan bile sırf çocuğa bakmakta senin için zor kendine dikkat et yardımcı var mı? Ben tüp bebek ile hamile kalmama rağmen pes peşe istemiyorum senin kadar cesur değilim yapamam sanirim:)Aaaa merhaba canım.
Maşaallah kızına. Benimki 20aylık oldu. Hemde ne zor oluyor var ya. Olmazsa diye korkup arayı açmayalım dedik . Çok şükür Rabbim verdi evet kendiliğinden oldu ama Geçen haftalarda kanama geçirdim plasenta aşağıda. Erken doğum riskim var. Çok iş yapmamaya gayret ediyorum.
Rabbim tamamına ulaştırsın, herkese nasip etsin kimseye aratmasın inşaallah
Merhabalar uzun zaman önce yazmışsınız görür müsünüz yazdığımı bilmem ama bende bir Acetto mağduruyum mahvolmuş bir rahim var Bülent traşa gidicem sizin tedaviniz ne durumda kendisindeArkadaşlar bende acette histereskopi olma gafletindre bulundum. Ve kendisinden asla ve sonuç alamadım.. Tabiki bir çok hastasıyla kavga ettiği için benimlede kavga etti.. Oradan nasıl ayrıldığımı unutamam.. Bana dediği lafları.. Velhasıl ağlarak Bülent Traşa gittim ve yoluma onunla devam ettim.. Bülent Bey histereskopi ile bozulan rahmimi çok şükür düzeltti ama çok çok zorlandım ilk hali çok iyiydi ve asla operasyona gerek yoktu malesef bozulmuştu dedi.ve önce Rabbimin sonra kendisinin vesilesi ile ikiz kızlarım oldu.. Şunu demek istiyorum ki Mustafa Acetin evet birnciliği var hastalarla kavga etme brinciliği.. Sadece bayanlara özel tüp bebek gruplarını takip etmek hastaları ifşa etmek birinciliği. Kendisi prof. Olamadığı için sürekli prof. ları ve başka drları kötüleme birinciliği. Bana yaşattıklarını ve tavırlarını azarlamasını unutmam söz konusu bile olamaz.. Daha iki hafta önce kendisi yine tüp bebek grubundan bir ifşa paylaşmış..Birde marifet gibi yazmış karşıdaki kişiyi arayıp bunu senmi yazdın deyip ölmüş evladı üzerine yemin ettirmiş ve eğer o kişiyi bulmazsan transferini yapmam demiş o post aşırı tepki alınca kaldırdı.. Benim elim ayağım titredi inanamadım.Zavallı kadıncağız.. Bir dr nasıl böyle şeylerle uğraşır!nasıl bu kadar kötü kalpli olabilir! Canım drum Bülent Traş geldi aklıma.. O asla böyle dedikodu peşinde koşmaz.. Olduda bir şekilde koştu diyelim kalkıpta o hastayı arayıp hakaret etmez aksine gönlünü almak için psikolojisni düzeltmek için elinden geleni yapar asla hakaret etmez.. ayda 100den fazla ameliyat yapıp parmakla sayılı pozitif alıyorsanız o başarımı oluyor? Bülent Hocanın sayfasına bakın en zor hastaların nsıl üstesinden gelmiştir ameliyatsız.. Ve severek takip ettiğim Serdar Koç'ta öyle..Doktor dedikodu peşinde koşmamalı. Hastasını anlamalı..Allah vicdanlı, Allah korkusu olan, parayı ikinci planda tutan doktorlar ile karşılaştırsın.. Ve Allah hepinize anneliği yaşatsın doğru merhametli doktorlar vasıtasıyla.. Sevgiler...
Sakın gitmeyin. Yok yere ameliyat edip paranızı alıyor. Parayı aldığı yetmemiş gibi rahim yapısınıda bozuyor. Sakın olun gitmeyin.Bir kac gun once gittim muayenehanesine...
Internetten cok arastirdim zor vakalarin doktoru oldugunu iyi bir doktor oldugunu anlayabiliyorum...Yalniz durumu iyi olanlar ve birikimi olanlar rahatca gidebilor ona suphe yok.Cunku paran yetismiyosa suratina bile bakmiyolar soyleyim...
Giriste hemen 500 tl muayene ucreti veriyosunuz... ona ok...Bir gorevli tedavi hikayenizi olusturmak icin sizinle gorusuyor fakat anlam veremedigim bir sekilde 2016 da memorial semra kahraman tarafindan yapilmis olan ayrintili laparoskopi ve histereskopi sonucuma kesinlikle bakmadilar
Neyse simdi mustafa bey bakar icerse dedim ...Ayni tavirla bir cope atmadiklari kaldi...Daha onceki operasyonunuz beni ilgilendirmiyor dedi ve yeniden yapacagini soyledi... Arkadaslar tup bebek fiyatlari gayet normal bisi yok 10.000 tl ilaclarla beraber 13-14 bini bulur dediler.Tamam dedik...Eyvallah sıkıntı yok... Ama ameliyatlar 21 000 tl
Merhaba,Merhabalar uzun zaman önce yazmışsınız görür müsünüz yazdığımı bilmem ama bende bir Acetto mağduruyum mahvolmuş bir rahim var Bülent traşa gidicem sizin tedaviniz ne durumda kendisinde
Telefon numaranızı yazar mısınız lütfenMerhaba,
Ben de acetto maduruyum. Lütfen bana ulaşın hukuksal olarak süreci başlatacağım. Birlik olursak daha hızlı sonuç alırız.
Telefon numaranızı yazar mısınız lütfen
Merhaba,
Ben de acetto maduruyum. Lütfen bana ulaşın hukuksal olarak süreci başlatacağım. Birlik olursak daha hızlı sonuç alırız.
çok geçmiş olsun bende mağdurum ve hakkımı asla helal etmiyorum haram olsun her kuruşum banada senin spontan gebeliğin olur dedi rahim darvdedi ameliyat etti akabinde git gel en sonunda eşim tüp bebek istiyoruz dedi bize verdiği cevap şok sizin çocuğunuz olmaz donor alin dedi ve yardımcı okurum dedi ordan çıkışımı dün gibi hatırlıyorum yikilmistim sonrasında başka dr gittim ve bu allahin cezası rahimi bozmuş kalp şekline getirmis rahim çökmüş ve öylede kaldi umarım en ağır cezayı alır beter olsun kimin hayallerini çaldıysaMerhaba,
3 yıl önce rahim filmim ile "bizdeki sorun nedir?" arayışı ile çıktığımızda karşımıza çıkan bu adam , o tarihte bizi de aynı laflarla operasyona ikna edip, operasyona girerken, "niye yalnızca histeroskopi yapıyoruz? Sigortan kaşılamıyor mu? Rahmin dışında kistin var, işlem yaparken ne yapacağız? Rahmin delinirse diye!!" beni ağlatmıştı.. Ağlaya ağlaya histereskopiye girip, sözde 1-2 gün sürecek kanama beklerken yaklaşık 40 gün kanamam olmuştu.
O tarihten beri, başka doktorlarla çocuk çalışmalarına devam ediyordum. Yeni bir rahim filmi çektirmemiştim, ihtiyaçta duyulmamıştı.. Yaptırdığım tüp bebek işleminde boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum. Bu sebeple tekrar rahim filmi çektirdiğimde karşılaştığım durum beni şok etti...
Bırakın normal bir doktoru, ben bile öncesi-sonrası farkını apaçık görüyordum!!
Ve bu tabiri ilk defa kendi tüp bebek doktorumuzdan duydum "ACETTO MAĞDURLARI"!!!
Hiç birimizin cahil insanlar olduğunu düşünmüyorum... Hepimiz bir şeklide bir umut peşindeydik.. Bu şekilde umut tacirliği yapan bir adam, benim kendiliğimden gebe kalma şansımı yok etmiş , hatta tüp bebekle bile gebe kalma şansımı düşürecek kadar deforme etmiş beni..
Rica ediyorum kimse bu adama kanmasın!!. İnsanları dindarım diye sömürüyor, sonra dünyanın parasını alıyor.. Para almasını geçtim, paranı aldın adam bari rahme zarar verme!!! Gir bir bak çık!!
Özetle ben de Acetto Mağduruyum ve bu konuda size destek olmak isterim..
tarihten beri, başka doktorlarla çocuk çalışmalarına devam ediyordum. Yeni bir rahim filmi çektirmemiştim, ihtiyaçta duyulmamıştı.. Yaptırdığım tüp bebek işleminde boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum. Bu sebeple tekrar rahim filmi çektirdiğimde karşılaştığım durum beni şok etti...
çok geçmiş olsun bende mağdurum ve hakkımı asla helal etmiyorum haram olsun her kuruşum banada senin spontan gebeliğin olur dedi rahim darvdedi ameliyat etti akabinde git gel en sonunda eşim tüp bebek istiyoruz dedi bize verdiği cevap şok sizin çocuğunuz olmaz donor alin dedi ve yardımcı okurum dedi ordan çıkışımı dün gibi hatırlıyorum yikilmistim sonrasında başka dr gittim ve bu allahin cezası rahimi bozmuş kalp şekline getirmis rahim çökmüş ve öylede kaldi umarım en ağır cezayı alır beter olsun kimin hayallerini çaldıysa
Şu anda çok şaşkınım gerçekten hiçbir iz kalmamışÇok geçmiş olsun.. Bu adam inşallah en ağır cezayı alır bizim gibi insanlara yaptıklarından dolayı.
Konuyu iki gündür aktif bir şekilde takip etmeye çalışıyorum, Mustafa Acet in sağlık sorunları sebebiyle kliniği kapattığı(!), sosyal medya hesaplarını kapattığını, mevcut tüp bebek hastalarının açıkta kaldığı gibi yeni bir haber var ekşi sözlükte.. bugün yumurta toplama için kendi kliniğime gün eldiğimde bile buradaki hemşireler aynı şeyi söyledi, Mustafa acet e ulaşılamıyormuş,sanırım kaçmış diyorlar.. aslı astarı nedir bilemedim.
evet doğru diyorlar.shov tvye haberlere cıkmış..saçlarını kestirerek hastayım tr'ye dönmeyeceğim diye bir video çekip ortadan kaybolmuş..her seyi kapatmış.kendisine ve çalışanlarına ulaşılamıyor..halbuki bundan 15 gün önce spor yaparken. müzeleri gezerken abd'de yemek yerken videoları vardı...nedense hasta olduğuna bile inanmıyorum...boyle yerleri de iyi takip eder kendisi..okuyorsa bunu da okusun...senden çıkmasa bile 2 karından -resmi ve imam nikahlı- olan 5 çocugundan çıkmayack mı bunlar? hakkımı helal etmiyorum ve hayatımdaki ilk defa beddua ediyorum...allah öteki dünyaya bırakmasın bu dünyada çektirsin sana...Çok geçmiş olsun.. Bu adam inşallah en ağır cezayı alır bizim gibi insanlara yaptıklarından dolayı.
Konuyu iki gündür aktif bir şekilde takip etmeye çalışıyorum, Mustafa Acet in sağlık sorunları sebebiyle kliniği kapattığı(!), sosyal medya hesaplarını kapattığını, mevcut tüp bebek hastalarının açıkta kaldığı gibi yeni bir haber var ekşi sözlükte.. bugün yumurta toplama için kendi kliniğime gün eldiğimde bile buradaki hemşireler aynı şeyi söyledi, Mustafa acet e ulaşılamıyormuş,sanırım kaçmış diyorlar.. aslı astarı nedir bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?