Acetto klinik - Dr. Mustafa ACET

memorialde 21 bin civarı tutuyomş canım daha önce olanalardan ögrendim bende yeterki ellerine düşmeyelim sömürüyorlarmalesef

Hakkinda yazilan yuzlerce kotu yoruma ragmen Mustafa acete arkadaslarimin tavsiyesi uzerine hsg mi gonderdim, rahim cok.kotu hemen gelsin demis. Randevu icin aradim. Asistani tam 7 ay sonrasina randevu verdi. Bende 7 ay sonra burada olamayacagimi soyleyip 3 ay icinde eger iptal olan bir muayenesi olursa, beni onun yerine araya skistirmasini rica ettim, cok saygisiz bir sekilde, biz boyle calisiyoruz, araya sikiatiramiyoruz, butun randevularimiz dolu, siz bilirsiniz yazip beni engelledi whatsappatn saka degil gercek, ben cok sasirdim. Daha randevu kisminda bu ladar saygisiz davranan insanlara milyarlar asla dokmem. Gidip memnun kalan varsa memnuniyeti kendiainin olsun gercekten, ama ben birebir bunu.yasadigim.icin asla gitmem. Asistaninin yazdigi sozlerin ekran.fotoaunu mustafa beye de gonderdim ama cvp bile vermedi. hastasina kiymet veren insanlara gidin.. onu ticari bir metaa olarak goren, randevu iptal olunca engelleyen insanlara degil.

Selam canım topige bakarken hamilelik takvimini gördüm hayırlı olsun kendiliğinden mi hamile kaldın ... benim kızda 7,5 aylık oldu zor olmuyor mu hem hamilelik hem çocuk bakmak:)

Selam canım topige bakarken hamilelik takvimini gördüm hayırlı olsun kendiliğinden mi hamile kaldın ... benim kızda 7,5 aylık oldu zor olmuyor mu hem hamilelik hem çocuk bakmak:)
Aaaa merhaba canım.
Maşaallah kızına. Benimki 20aylık oldu. Hemde ne zor oluyor var ya. Olmazsa diye korkup arayı açmayalım dedik . Çok şükür Rabbim verdi evet kendiliğinden oldu ama Geçen haftalarda kanama geçirdim plasenta aşağıda. Erken doğum riskim var. Çok iş yapmamaya gayret ediyorum.
Rabbim tamamına ulaştırsın, herkese nasip etsin kimseye aratmasın inşaallah

Çok geçmiş olsun canım sonuçta kızın var ev işi yapmasan bile sırf çocuğa bakmakta senin için zor kendine dikkat et yardımcı var mı? Ben tüp bebek ile hamile kalmama rağmen pes peşe istemiyorum senin kadar cesur değilim yapamam sanirim:)

Merhabalar uzun zaman önce yazmışsınız görür müsünüz yazdığımı bilmem ama bende bir Acetto mağduruyum mahvolmuş bir rahim var Bülent traşa gidicem sizin tedaviniz ne durumda kendisinde

Sakın gitmeyin. Yok yere ameliyat edip paranızı alıyor. Parayı aldığı yetmemiş gibi rahim yapısınıda bozuyor. Sakın olun gitmeyin.

Merhabalar uzun zaman önce yazmışsınız görür müsünüz yazdığımı bilmem ama bende bir Acetto mağduruyum mahvolmuş bir rahim var Bülent traşa gidicem sizin tedaviniz ne durumda kendisinde
Merhaba,

Ben de acetto maduruyum. Lütfen bana ulaşın hukuksal olarak süreci başlatacağım. Birlik olursak daha hızlı sonuç alırız.

Merhaba,

Ben de acetto maduruyum. Lütfen bana ulaşın hukuksal olarak süreci başlatacağım. Birlik olursak daha hızlı sonuç alırız.

Merhaba,

3 yıl önce rahim filmim ile "bizdeki sorun nedir?" arayışı ile çıktığımızda karşımıza çıkan bu adam , o tarihte bizi de aynı laflarla operasyona ikna edip, operasyona girerken, "niye yalnızca histeroskopi yapıyoruz? Sigortan kaşılamıyor mu? Rahmin dışında kistin var, işlem yaparken ne yapacağız? Rahmin delinirse diye!!" beni ağlatmıştı.. Ağlaya ağlaya histereskopiye girip, sözde 1-2 gün sürecek kanama beklerken yaklaşık 40 gün kanamam olmuştu.

O tarihten beri, başka doktorlarla çocuk çalışmalarına devam ediyordum. Yeni bir rahim filmi çektirmemiştim, ihtiyaçta duyulmamıştı.. Yaptırdığım tüp bebek işleminde boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum. Bu sebeple tekrar rahim filmi çektirdiğimde karşılaştığım durum beni şok etti...

Bırakın normal bir doktoru, ben bile öncesi-sonrası farkını apaçık görüyordum!!

Ve bu tabiri ilk defa kendi tüp bebek doktorumuzdan duydum "ACETTO MAĞDURLARI"!!!

Hiç birimizin cahil insanlar olduğunu düşünmüyorum... Hepimiz bir şeklide bir umut peşindeydik.. Bu şekilde umut tacirliği yapan bir adam, benim kendiliğimden gebe kalma şansımı yok etmiş , hatta tüp bebekle bile gebe kalma şansımı düşürecek kadar deforme etmiş beni..

Rica ediyorum kimse bu adama kanmasın!!. İnsanları dindarım diye sömürüyor, sonra dünyanın parasını alıyor.. Para almasını geçtim, paranı aldın adam bari rahme zarar verme!!! Gir bir bak çık!!

Özetle ben de Acetto Mağduruyum ve bu konuda size destek olmak isterim..

çok geçmiş olsun bende mağdurum ve hakkımı asla helal etmiyorum haram olsun her kuruşum banada senin spontan gebeliğin olur dedi rahim darvdedi ameliyat etti akabinde git gel en sonunda eşim tüp bebek istiyoruz dedi bize verdiği cevap şok sizin çocuğunuz olmaz donor alin dedi ve yardımcı okurum dedi ordan çıkışımı dün gibi hatırlıyorum yikilmistim sonrasında başka dr gittim ve bu allahin cezası rahimi bozmuş kalp şekline getirmis rahim çökmüş ve öylede kaldi umarım en ağır cezayı alır beter olsun kimin hayallerini çaldıysa

Çok geçmiş olsun.. Bu adam inşallah en ağır cezayı alır bizim gibi insanlara yaptıklarından dolayı.
Konuyu iki gündür aktif bir şekilde takip etmeye çalışıyorum, Mustafa Acet in sağlık sorunları sebebiyle kliniği kapattığı(!), sosyal medya hesaplarını kapattığını, mevcut tüp bebek hastalarının açıkta kaldığı gibi yeni bir haber var ekşi sözlükte.. bugün yumurta toplama için kendi kliniğime gün eldiğimde bile buradaki hemşireler aynı şeyi söyledi, Mustafa acet e ulaşılamıyormuş,sanırım kaçmış diyorlar.. aslı astarı nedir bilemedim.

Şu anda çok şaşkınım gerçekten hiçbir iz kalmamış o kadar hastası embriyolar vs ne olacak? Üzücü bir durum. Acaba mahkeme işleri filan mı çıktı başına ve her şeyi bırakıp gidiyor? Son zamanlarda çok şikayet duyuyorduk çünkü ....

Show tv ana haberlerde cıkmıs arkadaslar.
Youtube’a yazınca cıkıyor. Link bırakamıyorum belki yasaktır diye.
Yazıklar olsun bu adama ve bunun gibilerine.

insanlardan kaçıyor ama allah 'ın adaletinden kaçılmaz zaten bu kadar aldığı beddualarla dönemez dönsede ikinyakasi bir araya gelmez beter olsun

Sanırım kanser show haberde dün gördüm bende sağlık sorunu demiş başinda da saç kalmamış milleti.magdur etmesi çok ayıp işlemlerini bitir sonra naparsan yap klinik komple mi.kapanmis ki

evet doğru diyorlar.shov tvye haberlere cıkmış..saçlarını kestirerek hastayım tr'ye dönmeyeceğim diye bir video çekip ortadan kaybolmuş..her seyi kapatmış.kendisine ve çalışanlarına ulaşılamıyor..halbuki bundan 15 gün önce spor yaparken. müzeleri gezerken abd'de yemek yerken videoları vardı...nedense hasta olduğuna bile inanmıyorum...boyle yerleri de iyi takip eder kendisi..okuyorsa bunu da okusun...senden çıkmasa bile 2 karından -resmi ve imam nikahlı- olan 5 çocugundan çıkmayack mı bunlar? hakkımı helal etmiyorum ve hayatımdaki ilk defa beddua ediyorum...allah öteki dünyaya bırakmasın bu dünyada çektirsin sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…