Merhaba,
3 yıl önce rahim filmim ile "bizdeki sorun nedir?" arayışı ile çıktığımızda karşımıza çıkan bu adam , o tarihte bizi de aynı laflarla operasyona ikna edip, operasyona girerken, "niye yalnızca histeroskopi yapıyoruz? Sigortan kaşılamıyor mu? Rahmin dışında kistin var, işlem yaparken ne yapacağız? Rahmin delinirse diye!!" beni ağlatmıştı.. Ağlaya ağlaya histereskopiye girip, sözde 1-2 gün sürecek kanama beklerken yaklaşık 40 gün kanamam olmuştu.
O tarihten beri, başka doktorlarla çocuk çalışmalarına devam ediyordum. Yeni bir rahim filmi çektirmemiştim, ihtiyaçta duyulmamıştı.. Yaptırdığım tüp bebek işleminde boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum. Bu sebeple tekrar rahim filmi çektirdiğimde karşılaştığım durum beni şok etti...
Bırakın normal bir doktoru, ben bile öncesi-sonrası farkını apaçık görüyordum!!
Ve bu tabiri ilk defa kendi tüp bebek doktorumuzdan duydum "ACETTO MAĞDURLARI"!!!
Hiç birimizin cahil insanlar olduğunu düşünmüyorum... Hepimiz bir şeklide bir umut peşindeydik.. Bu şekilde umut tacirliği yapan bir adam, benim kendiliğimden gebe kalma şansımı yok etmiş , hatta tüp bebekle bile gebe kalma şansımı düşürecek kadar deforme etmiş beni..
Rica ediyorum kimse bu adama kanmasın!!. İnsanları dindarım diye sömürüyor, sonra dünyanın parasını alıyor.. Para almasını geçtim, paranı aldın adam bari rahme zarar verme!!! Gir bir bak çık!!
Özetle ben de Acetto Mağduruyum ve bu konuda size destek olmak isterim..