- 6 Haziran 2018
- 3
- 3
- 36
- Konu Sahibi Mavikelebek0134
canım öncelıkle hamileliğin hayırlı olsun bizim burdakı amacımız Mustafa Hocayı karalamak değil herkes tecrübesini aktarıyor, senin birçok düşüğün olmuş, büyük ihtimalle rahimdekı sıkıntıdan kaynaklanıyor olabılır ve histeroskopi sana vesile olmuş, bizim asıl anlamadığımız tüm hastalarına histeroskopi yapması ben sebebsiz infertilet nedeniyle 4 sene hamile kalamadım , klomen aşılama hepsini denedim malesef olmadı en son mustafa hocaya gittim bana histeroskopi dedim o gün hemen amelıyat oldum ilk kontrole gittiğimde herşey normal 4 ay içerisinde hamile kalırsın dedi ama 2 sene beklememe rağmen hiç gebelık gerçekleşmedi... En son tek çarem tüp bebekti Şişli Memoril semra kahramana gittim , rahim filmini gösterdim histeroskopi olmamı gererksiz buldu ve tüp bebeğiç tavisye etti Allaha şükür 2. tüp bebek denememle hamile kalabıldım ... Ayrıca 9 tane 1. kalitede dondurulmuş embriyom var... Tekrar denersen kesınlıkle tek adresım Semra Kahraman olur...
Karalıyorsunuz demiyorum ama o caresizlikle insanlar herseyden etkileniyor o süreçte çokça yazılanları okudum çok kararsız kaldım ama onda da şansımı denemek istedim... sonucta bu adam tüp bebek dr u ve tüp bebek yapmıyor sonuna kdar şartları zorluyor normal olabilmesi için istese uğraşmaz sonuçta hakkında birsürü söylenti var bunlarla uğraşmaz tüp bebek yapar gecer...bence asıl sormamız gereken neden gittiğimiz her dr direk tüp bebek diyor? Bunu arastırmalıyız çözüm sadece tüp mü?? Ki ben gittiğimde kafamda tüp bebek vardı direk tüp yapmak istiyorum risk almak istemiyorum dedim “azosperm olmadığı sürece yada anne de bi problem olmadığı sürece gereksiz hormon yüklemesine karsıyım” dedi...
Bana da sebepsiz infertilite dendi ve başka şehirlerdeki çok meşhur proflara da gittim...
Ama acettoya gittikten sonra mantığın çok farklı oldugunu daha iyi anlıyorsunuz...
2yıl bekleme sebebiniz varmıydı? Mustafa beyin böyle bu kadar süre bekleyeceğini sanmiyorum 8ay 1yıl verdi bana olmazsa o zaman tedavi dedi şükür gerek kalmadı....
İstiyorum ki herkes faydalansın herkes bu güzelliği tatsın çaresizlikle yorum arayanlar olumlu yorumları da görsünler ben tek de değilim çok kişiye de şahidim...dilerim birilerine umut olur,sebep olurum...