- 15 Eylül 2019
- 11
- 8
- 6
- 41
- Konu Sahibi Mavikelebek0134
lütfen bana da ulaşır mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüm kalbimle inşallah diyorum allah perişan etsin nasıl annelik hakkını bosbyere çalıp paralarımı yediyse onunda sevdiklerinden çıksınevet doğru diyorlar.shov tvye haberlere cıkmış..saçlarını kestirerek hastayım tr'ye dönmeyeceğim diye bir video çekip ortadan kaybolmuş..her seyi kapatmış.kendisine ve çalışanlarına ulaşılamıyor..halbuki bundan 15 gün önce spor yaparken. müzeleri gezerken abd'de yemek yerken videoları vardı...nedense hasta olduğuna bile inanmıyorum...boyle yerleri de iyi takip eder kendisi..okuyorsa bunu da okusun...senden çıkmasa bile 2 karından -resmi ve imam nikahlı- olan 5 çocugundan çıkmayack mı bunlar? hakkımı helal etmiyorum ve hayatımdaki ilk defa beddua ediyorum...allah öteki dünyaya bırakmasın bu dünyada çektirsin sana...
O kadar kötü durumda mı Rahim? Histereskopide çok iyi olmakla övünüyordu?çok geçmiş olsun bende mağdurum ve hakkımı asla helal etmiyorum haram olsun her kuruşum banada senin spontan gebeliğin olur dedi rahim darvdedi ameliyat etti akabinde git gel en sonunda eşim tüp bebek istiyoruz dedi bize verdiği cevap şok sizin çocuğunuz olmaz donor alin dedi ve yardımcı okurum dedi ordan çıkışımı dün gibi hatırlıyorum yikilmistim sonrasında başka dr gittim ve bu allahin cezası rahimi bozmuş kalp şekline getirmis rahim çökmüş ve öylede kaldi umarım en ağır cezayı alır beter olsun kimin hayallerini çaldıysa
ben sürecimi anlatayım size.. ilk giderken dedimki eşime: "bu adam her geleni ameliyat ediyormuş.bana da ameliyat derse hayatta olmam." ama dedi..bende ona dedim ki :benim rahim filmi 15 dr gördü,hepsi prof. alanında cok iyi uzmanlar.hiçbiri böyle bisey demedi..o da bana dediki: madem oyle niye düşük yapıyormuşsun.bilinemeyen sebep yok ben sana söylüyorum.rahmin dar olduğu için düşük yapıyorsun.bunu düzeltmezsek cocuk 3 ay, en cok 5 ay yaşar. doğsa bile sakat olur beynine baskı yapar..bende cok korktum.ne kaybederimki bir operayon dedim. operasyon oldum.çok iyi gecmişti.3 ay sonra yapışıklık var bi daha deyince ben başka dra gittim.dr yeni bir rahim filmi istedi ama ben çektiremedim cünkü tüm rahmim yapışmıstı ve sıvıyı içeri almıyordu.baska bir dr histeroskopi yapalım dedi.histeroskopiyi yaptıktan sonra özür dileyerek bir sey yapamadığını cok ciddi bir yıpranma olduğunu ve düzelemeyeceğini söyleyip parayı iade etti.ve dediki rahmin tamamen kazınmış.ben ne yapsam boş sana umut vermek paranı almak istemiyorum.bence taşıyıcı anneliği düşünmelisin.şok oldum .tüm umutlarım tükendi mustafa acet ben bunu düzelticem dedi..üzerine 5 histeroskopi daha yaptı..2.den para aldı ama diğerlerinden çok almadı hastane masrafları fln diye yarısını aldı..açık konuşmak gerekirse beni üzen para kısmı değildi ama aradan 3.sene gecti..ve ben başka dra gidemez oldum duyacaklarımdan korktuğum için..O kadar kötü durumda mı Rahim? Histereskopide çok iyi olmakla övünüyordu?
embriolar başka hastanelerde olduğu için sorun yok.izinsiz alamaz.kliniğinde saklama ortamı olmadığından çeşitli hastanelerin laboratuvarlarında duruyordu. bu da hastanenin sorumluluğunda olduğundan onları izinsiz alamaz.Merhaba arkadaşlar mağdurlara çok geçmiş olsun diyorum. Ben de gitmeyi düşünmüştüm kendisine fakat direk ameliyat diyor diye vazgeçmiştim yalnız instagramda takip ettiğim bir kişiydi kendisi. İyi ki gitmemişim diyorum. Böyle birşey hiç aklıma gelmezdi. Ailesine düşkünlüğününçok takdir ediyordum. Her hafta sonu anne babasını ziyarete gitmesi çok hoşuma gidiyordu. Benim merak ettiğim döndürülmüş embriyolara ne oldu? Mağdur arkadaşlar yazarsanız sevinirim
Histereskopi de yücel karaman iyidir. Daha önce duydunuz mu? Keşke 5 defa aynı kişiye histereskopi yaptırmasaydınız. Şu an da tamamen yapışık mı?ben sürecimi anlatayım size.. ilk giderken dedimki eşime: "bu adam her geleni ameliyat ediyormuş.bana da ameliyat derse hayatta olmam." ama dedi..bende ona dedim ki :benim rahim filmi 15 dr gördü,hepsi prof. alanında cok iyi uzmanlar.hiçbiri böyle bisey demedi..o da bana dediki: madem oyle niye düşük yapıyormuşsun.bilinemeyen sebep yok ben sana söylüyorum.rahmin dar olduğu için düşük yapıyorsun.bunu düzeltmezsek cocuk 3 ay, en cok 5 ay yaşar. doğsa bile sakat olur beynine baskı yapar..bende cok korktum.ne kaybederimki bir operayon dedim. operasyon oldum.çok iyi gecmişti.3 ay sonra yapışıklık var bi daha deyince ben başka dra gittim.dr yeni bir rahim filmi istedi ama ben çektiremedim cünkü tüm rahmim yapışmıstı ve sıvıyı içeri almıyordu.baska bir dr histeroskopi yapalım dedi.histeroskopiyi yaptıktan sonra özür dileyerek bir sey yapamadığını cok ciddi bir yıpranma olduğunu ve düzelemeyeceğini söyleyip parayı iade etti.ve dediki rahmin tamamen kazınmış.ben ne yapsam boş sana umut vermek paranı almak istemiyorum.bence taşıyıcı anneliği düşünmelisin.şok oldum .tüm umutlarım tükendi mustafa acet ben bunu düzelticem dedi..üzerine 5 histeroskopi daha yaptı..2.den para aldı ama diğerlerinden çok almadı hastane masrafları fln diye yarısını aldı..açık konuşmak gerekirse beni üzen para kısmı değildi ama aradan 3.sene gecti..ve ben başka dra gidemez oldum duyacaklarımdan korktuğum için..
mantıklısı bu zaten ama dediğim gibi psikolojim alt üst olmuştu başka dr a gitmeye tekrar aynı seyleri duymaya korktum..rahim filmi çektirmeye bile korktum..neyseki bu adamdam kurtulduk da mecburen yeni bir sürece gireceğim..Histereskopi de yücel karaman iyidir. Daha önce duydunuz mu? Keşke 5 defa aynı kişiye histereskopi yaptırmasaydınız. Şu an da tamamen yapışık mı?
En son kime histereskopi oldunuz?bu hafta randevu aldım yeni bir film çektirip ne durumda olduğunu öğreneceğim.ama tahminimce yapısıklıkları açtı ama asıl dokuya zarar verdiği için endemetrium kalınlaşmıyor.bu arada ben düzenli adet gören biriyken artık 1-2 gün damla şeklinde adet görür oldum..yani cok sağlıklı bir rahmim olduğunu düşnmüyorum
2 yıldır başka dra gidemedim korkudan..son histeroskopiyi de acet yaptıEn son kime histereskopi oldunuz?
Rahim maalesef çok hassas ve iyi yapılmayan cerrahi müdahalelerle toparlanması zor. Benim de bir kürtaj sonrası yeterlikalınlığa ulaşamayan rahmim var. Yaklaşık 1.5 sene de pek bir yol katedemedim. Kesinlikle rahmi güvenli olmayan ellere emanet edip gereksiz müdahaleler yaptırmamak gerekiyor.3
2 yıldır başka dra gidemedim korkudan..son histeroskopiyi de acet yaptı
Ahhhh çok geçmiş olsun.ben sürecimi anlatayım size.. ilk giderken dedimki eşime: "bu adam her geleni ameliyat ediyormuş.bana da ameliyat derse hayatta olmam." ama dedi..bende ona dedim ki :benim rahim filmi 15 dr gördü,hepsi prof. alanında cok iyi uzmanlar.hiçbiri böyle bisey demedi..o da bana dediki: madem oyle niye düşük yapıyormuşsun.bilinemeyen sebep yok ben sana söylüyorum.rahmin dar olduğu için düşük yapıyorsun.bunu düzeltmezsek cocuk 3 ay, en cok 5 ay yaşar. doğsa bile sakat olur beynine baskı yapar..bende cok korktum.ne kaybederimki bir operayon dedim. operasyon oldum.çok iyi gecmişti.3 ay sonra yapışıklık var bi daha deyince ben başka dra gittim.dr yeni bir rahim filmi istedi ama ben çektiremedim cünkü tüm rahmim yapışmıstı ve sıvıyı içeri almıyordu.baska bir dr histeroskopi yapalım dedi.histeroskopiyi yaptıktan sonra özür dileyerek bir sey yapamadığını cok ciddi bir yıpranma olduğunu ve düzelemeyeceğini söyleyip parayı iade etti.ve dediki rahmin tamamen kazınmış.ben ne yapsam boş sana umut vermek paranı almak istemiyorum.bence taşıyıcı anneliği düşünmelisin.şok oldum .tüm umutlarım tükendi mustafa acet ben bunu düzelticem dedi..üzerine 5 histeroskopi daha yaptı..2.den para aldı ama diğerlerinden çok almadı hastane masrafları fln diye yarısını aldı..açık konuşmak gerekirse beni üzen para kısmı değildi ama aradan 3.sene gecti..ve ben başka dra gidemez oldum duyacaklarımdan korktuğum için..
Ohhh çok iyi o zamanembriolar başka hastanelerde olduğu için sorun yok.izinsiz alamaz.kliniğinde saklama ortamı olmadığından çeşitli hastanelerin laboratuvarlarında duruyordu. bu da hastanenin sorumluluğunda olduğundan onları izinsiz alamaz.
iyi ki gitmemişsiniz..Öncelikle cok geçmiş olsun mağdur arkadaşlara
Yurt dışında yaşıyorum birgün mesaj yazdım geri dönüp beni aradı benim amh düşük durumu anlattım telefonda hemen gelmelisin ameliyat olmalısın dedi korunun dedi hamile kalırsan cocugun ölür yada sakat doğar dedi bende nasıl yani burdaki doktor öle demedi dedim beni tersledi ozaman ona git beni arama dedi yemin ederim dövmekten beter etti eşim aldı telefonu hocam nasıl konusuyorsunuz dedi konuscak birşey yok dedi telefonu çat kapattı o an dondum birşey demedim son anda kurtuldum ben yoksa bende gidicektim sadece paylaşmak istedim
Evet iyiki ama üzüntümü anlatamam Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah cok zor yıllardır cocuk hasreti çekiyorum Allahım isteyen herkese versin Aminiyi ki gitmemişsiniz..
düşünün normal sorun olmayan rahimleri bozuyor herkezin rahimi sorunlumu ama işte o kadar inandırıcı konuşup vaatler veriyorki anne olmakmicin kim ne dese yapar halde buluyorsunuz kendinizi 2016 da oldum histeroskopu 2017 de başka dr gittim rahim üstten çökmüş dedi 2019 başka dr kalp şeklin de dedi belkide coke coke yapışmış olabilirmi diye düşünmekten kendimi alamadım burdaki arkadaşları okuyunca 10 aydır gitmiyorum dr falan bıraktım her şeyi ama bu durum kafama takıldı kontrol için gidicem dr mecburen düzenli ader olan arkadaşım var oda ona histeroskopu oldu ve adetleri bozuldu 2 senedir düşünün adam her şeyi mahvediyor o kadar sinirliyimki elinde güzel olan ne varsa allah alsın defala4ca insanları o ameliyat masasına yatmak zorunda birakiyorO kadar kötü durumda mı Rahim? Histereskopide çok iyi olmakla övünüyordu?