Çok geçmiş olsun yazdıkların yaşadıkların benimkiyle aynı gibi bende mustafa acet mağduruyum
İlk görüşmede ameliyat dedi hemde rahim filmi istemeden ve görmeden ,muayene sonucu sadece
ve biz hemen kabullendik nasıl kabullendiğimize halen düşündükçe sinir oluyorum...
Ameliyat oldum bir dünya para tabii ,bunun yanı sıra giden keşke sadece para olsaydı ,kan değerlerim düşükken beni ameliyata aldı ve ben 2 sene kendime gelemedim panik atak oldum ölüm korkusu halende üzerimden atamadım yaşam kalitem düştü.yani sağlığımdan oldum.o bahsettiğin balon bende on gün kaldı ve sonrası bana tekrar ameliyat dedi.
Uzun bir süre kendime gelemediğim için tüp bebek denemelerimize ara vermek zorunda kaldık.sonrasında oraya adım bile atmıyacağım dedimm
Araştırdım prof e gitmeye karar verdik ve gittik rahim filmime baktılar muayene kan tahlilleri vs...sonuç ; rahim çok kötü transfer edilen embriyolara yazık olur sol taraf hiç yok sağ alan çok dar.bence kesinlikle mustafa acet ten sonra oldu elimde maalesef ameliyat öncesi rahim filmim yok
Yoksa bende dava açardım hatta telefonla ameliyat öncesi rahim görüntülerimi istedim ama yok dediler
Yazarken bile sinirlerim bozuldu
Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah ,umarım sende de bir çaresi vardır ben şimdi yine ameliyat olacağım ama bu sefer emin ellerdeyim
Hayırlısı artık.