Hanımlar ben de kürtaj sonrası rahim inceliği yaşayan bir hastayım. Hasar görmüş endometriumun canlanması çok zor. Yaklaşık 1.5 senede pek bir yol katedemedim. Bu tedavi sürecinde prof. Dr. Yücel Karamanın histereskopiyi Türkiyede iyi yapan birkaç hekimden biri olduğunu öğrendim. Yücel hocanın kendi camiası da onu bu konuda otorite olarak kabul ediyor. Benim tedavi gördüğüm merkezin
tüp bebek sorumlu hekimi kendi bile bana dokunmak istemeyip direkt ona gönderdi. Yakın bir arkadaşımın aile dostu olan yine profesör bir tüp bebek hekimi histereskopi olmam gerekiyorsa muhakkak ona gitmem gerektiğini söyledi. Yücel hoca tabi ki mucize yaratmayacak ama bu konuda bir işlem gerekiyorsa gideceğiniz adres o olmalı. 26 bin TL ye yapılan histereskopi çok abartı bir rakam. Yücel hoca bunun 1/3 fiyatına yapıyor ki o dönem bana bu fiyat bile abartı gelmişti. Bir arkadaş Bülent aturaş a gideceğim demiş. Bülent bey de para odaklı bakıyor hastalarına Her gelen hastaya
prp uygulamak istiyor. İster rtahim ister yumurta olsun. Hastanın yaşı ilerliyor zaman kısıtlı gibi bir endişesi yok. Yani o da hem paranızı hem zamanınızı alıyor. Bunlar benim bu yollardan geçmiş olan bir arkadaşınız olarak tavsiyelerim. Yaşadıklarınız çok üzücü dediğim gibi hasar görmüş endometriyum toparlayamıyor kendini tıp bu konuda çaresiz. O nedenle bilinçli hareket edip kendimizi emin ellere bırakmak şart. Allah hepimize şifa versin. Bizi bu hallere sokanlar da Allahlarından bulsun.