• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acetto klinik - Dr. Mustafa ACET

Hanımlar ben de kürtaj sonrası rahim inceliği yaşayan bir hastayım. Hasar görmüş endometriumun canlanması çok zor. Yaklaşık 1.5 senede pek bir yol katedemedim. Bu tedavi sürecinde prof. Dr. Yücel Karamanın histereskopiyi Türkiyede iyi yapan birkaç hekimden biri olduğunu öğrendim. Yücel hocanın kendi camiası da onu bu konuda otorite olarak kabul ediyor. Benim tedavi gördüğüm merkezin tüp bebek sorumlu hekimi kendi bile bana dokunmak istemeyip direkt ona gönderdi. Yakın bir arkadaşımın aile dostu olan yine profesör bir tüp bebek hekimi histereskopi olmam gerekiyorsa muhakkak ona gitmem gerektiğini söyledi. Yücel hoca tabi ki mucize yaratmayacak ama bu konuda bir işlem gerekiyorsa gideceğiniz adres o olmalı. 26 bin TL ye yapılan histereskopi çok abartı bir rakam. Yücel hoca bunun 1/3 fiyatına yapıyor ki o dönem bana bu fiyat bile abartı gelmişti. Bir arkadaş Bülent aturaş a gideceğim demiş. Bülent bey de para odaklı bakıyor hastalarına Her gelen hastaya prp uygulamak istiyor. İster rtahim ister yumurta olsun. Hastanın yaşı ilerliyor zaman kısıtlı gibi bir endişesi yok. Yani o da hem paranızı hem zamanınızı alıyor. Bunlar benim bu yollardan geçmiş olan bir arkadaşınız olarak tavsiyelerim. Yaşadıklarınız çok üzücü dediğim gibi hasar görmüş endometriyum toparlayamıyor kendini tıp bu konuda çaresiz. O nedenle bilinçli hareket edip kendimizi emin ellere bırakmak şart. Allah hepimize şifa versin. Bizi bu hallere sokanlar da Allahlarından bulsun.
amin inşallah malesef bir çoğu bu işi ticarete dökmüş mesela ben bir dr daha gittiğimde uğraşma dedi paranı yerler canında yazık başka bir dr da deney3lim dedi denedik olsun en azından denendi dedim artık çocuktan ziyade sağlığımı dusunur olsun hem bedenen hem zihnen dr lar yüzünden piskolojim de bozuldu

Bende 1,5 sene önce falan gitmiştim acetto beyefendiye. Bana da herkese Dedigi gibi histeroskopi olman gerek. Yoksa hamile kalsan bile bebeğini 4 aylıkken kaybedersin demişti. Tabiki ameliyat olmadım. Bi çok doktora gitmiştim ameliyatlık Bi durumun Yok demişti. Ben arkadasım vasıtasıyla gitmiştim. Bu arada arkadasım histeroskopi sonrası hamile kalıp cocugunu doğurdu. Artık şans miydi bilemiyorum..
Not:şu an benimde 9 aylık bir kızım var çok şükür..

Bu rahimle hamile kalmazsın kalsan da dış gebelik olur düşük olur rahim taşımaz. Her gidenin duyduğu kelimeler. Ama hocam başka doktor gerek yok dedi onlar anlamaz rahimi, herkes yapamaz. Ve en iyi o durumları yaşayanlar anlar. Öyle güzel kullanıyorlar ki bi ümit evlat sahibi olmak isteyen insanları. Bende histeroskopi oldum . Bu ikna muayenesi yarım saat sürerken ameliyat sonrası 5 dk bile sürmedi o zaman pişman olmuştum. Hamile kalanlar oldu onların sesi daha çok duyuldu ama negatif olanlar hep bastırıldı. Hasta olup gitmiş olsa bile ki inanmıyorum ; geride insanlar öyle bırakılmaz. Yaptıklarını temize çekmez.

Banada rahmin boyu kısa bu şekilde hamile kalamazsın kalsan bile düşer dedi ve Temmuz ayında histereskopi oldum ve sonrasında ameliyat kontrolü bile yapılmadı tatile gitti ve geri dönüşü olmadı zaten burada yazan yorumları okudukça korkularım daha da arttı ve ne yapacağımı nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilemiyorum.😓

Banada rahmin boyu kısa bu şekilde hamile kalamazsın kalsan bile düşer dedi ve Temmuz ayında histereskopi oldum ve sonrasında ameliyat kontrolü bile yapılmadı tatile gitti ve geri dönüşü olmadı zaten burada yazan yorumları okudukça korkularım daha da arttı ve ne yapacağımı nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilemiyorum.😓
Rahim filmi çektirin bence.

Çok geçmiş olsun. Bence başka bir dr araştırın ve biran önce ona görünün. Kontrolünüz yapılsın. İnşallah rahimde bir problem oluşmamıştır.
Peki ama arkadaşlar birsürü de video paylaşıyordu hamile kalan. Hatta kendiliğinden kalanlar bile vardı. Bunlar tesadüfmüydü

yeni bir dr git ve durumu anlat canım neyi, bekliyorsun

Çok geçmiş olsun. Bence başka bir dr araştırın ve biran önce ona görünün. Kontrolünüz yapılsın. İnşallah rahimde bir problem oluşmamıştır.
Peki ama arkadaşlar birsürü de video paylaşıyordu hamile kalan. Hatta kendiliğinden kalanlar bile vardı. Bunlar tesadüfmüydü
İnş tek temennim birkaç gündür doktor araştırıyorum İstanbul’dan ama güvenim kalmadı önce bu yaşadığım şoku atlatmam lazım .

İnş tek temennim birkaç gündür doktor araştırıyorum İstanbul’dan ama güvenim kalmadı önce bu yaşadığım şoku atlatmam lazım .
Bence bir hastane dr u bulun derim. Benim artık klinik dr larına güvenim kalmadı. Bende son tüp bebeğimi bir klinikte yaptım ve bu olay olunca hep empati yaptım. Kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm. Hastanedeki dr lar daha güvenilir bence

Bence bir hastane dr u bulun derim. Benim artık klinik dr larına güvenim kalmadı. Bende son tüp bebeğimi bir klinikte yaptım ve bu olay olunca hep empati yaptım. Kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm. Hastanedeki dr lar daha güvenilir bence
Kesinlikle haklısınız bende aynı şekilde düşünüyorum

Histereskopi ameliyatlarında Yücel Kahraman iyi diye okudum yorumlarda ama başka doktor Öneriniz olursa lütfen söyleyin

hastane dr ları tüp merkez dr larından farkı yok bence bu adam zaten hastanedeydi bir cok kişiyi ameliayt ettiğinde pardon bictiginde son bi kaç senedir klinik açtı iyice milleti sonurme icinmis hangisiniyi kotu fikir vermem ama sunu solim allah iyilerle karsilastirsin merhametli olsun bir olay anlatım bir dr gittim bu adam ameliyat ettikten sonra merkezdeki dr rahim çökmüş dedi başka hastane dr gittim rahimde polip var dedi ordan başka hastane tüp bebek dr hayır polip değil rahimnkalp şeklin de onunn ucg3ni dedi kime güvencem ben

hastane dr ları tüp merkez dr larından farkı yok bence bu adam zaten hastanedeydi bir cok kişiyi ameliayt ettiğinde pardon bictiginde son bi kaç senedir klinik açtı iyice milleti sonurme icinmis hangisiniyi kotu fikir vermem ama sunu solim allah iyilerle karsilastirsin merhametli olsun bir olay anlatım bir dr gittim bu adam ameliyat ettikten sonra merkezdeki dr rahim çökmüş dedi başka hastane dr gittim rahimde polip var dedi ordan başka hastane tüp bebek dr hayır polip değil rahimnkalp şeklin de onunn ucg3ni dedi kime güvencem ben
Sürekli en başa sarıyoruz evet herkes farklı şeyler söylüyor ve biz ümitle başlayıp hep daha kötü sonuçlarla karşılaşıoz.

Sürekli en başa sarıyoruz evet herkes farklı şeyler söylüyor ve biz ümitle başlayıp hep daha kötü sonuçlarla karşılaşıoz.
şu anki endişem bazı a4kadaslar yapışıklık yaşıyor coke çöke inşallah bende bu durum oluşmaz olabilirmi böyle bir şey haftaya de gidicem sırf bunu taktığım için

şu anki endişem bazı a4kadaslar yapışıklık yaşıyor coke çöke inşallah bende bu durum oluşmaz olabilirmi böyle bir şey haftaya de gidicem sırf bunu taktığım için
Bende aynı durumdayım sizinle ameliyat sonrası ne rahim ne durumda hiç bi bilgim yok ve bu beni çok korkutuyor

Back