Acetto klinik - Dr. Mustafa ACET

Karalıyorsunuz demiyorum ama o caresizlikle insanlar herseyden etkileniyor o süreçte çokça yazılanları okudum çok kararsız kaldım ama onda da şansımı denemek istedim... sonucta bu adam tüp bebek dr u ve tüp bebek yapmıyor sonuna kdar şartları zorluyor normal olabilmesi için istese uğraşmaz sonuçta hakkında birsürü söylenti var bunlarla uğraşmaz tüp bebek yapar gecer...bence asıl sormamız gereken neden gittiğimiz her dr direk tüp bebek diyor? Bunu arastırmalıyız çözüm sadece tüp mü?? Ki ben gittiğimde kafamda tüp bebek vardı direk tüp yapmak istiyorum risk almak istemiyorum dedim “azosperm olmadığı sürece yada anne de bi problem olmadığı sürece gereksiz hormon yüklemesine karsıyım” dedi...
Bana da sebepsiz infertilite dendi ve başka şehirlerdeki çok meşhur proflara da gittim...
Ama acettoya gittikten sonra mantığın çok farklı oldugunu daha iyi anlıyorsunuz...
2yıl bekleme sebebiniz varmıydı? Mustafa beyin böyle bu kadar süre bekleyeceğini sanmiyorum 8ay 1yıl verdi bana olmazsa o zaman tedavi dedi şükür gerek kalmadı....
İstiyorum ki herkes faydalansın herkes bu güzelliği tatsın çaresizlikle yorum arayanlar olumlu yorumları da görsünler ben tek de değilim çok kişiye de şahidim...dilerim birilerine umut olur,sebep olurum...

Eşimin ve benim tüm değerlerimiz gayet iyiy di. Mustafa hoca bu değerlerle normal yolla gebelik olur ama histeroskopi şart dedi ben de tmm dedim. Bana 4 ay sonra hamile kalırsın ama kalamazsan gel dedi. Bende 1 sene bekledim, hamile kalamadım yanına gidecektim ama yeni yerinde fiyatların çok uçuk olduğunu öğrenince vazgeçtim sonuçta denemediğim bir tüp bebek kalmıştı onu denerim dedim yaklaşık 1 sene araştırdım ve şişli memorialde karar kıldım. Yaşım da genç ti sebebsiz olunca beklemeyi tercih ettim sonra olmayınca tüp bebeğe karar verdim . Gerek Mustafa Acet gerek se Semra hoca sebebsiz dedi. Sonuçta Rabbim nasip etti , doktorlar vesile . Açıkcası ben tüp bebekten korkuyordum ve hep onun dışında tedavi yöntemi aradım, hem zaman kaybı oldu benim için hem de maddi kayıp oldu. Bu kadar strese gireceğime direk tüp bebek olurdum daha iyiy di

en son gebeymissin. dogumun oldu mu insallah?

Merhabalar sizin tedaviniz ne durumda benim buay transfer yapilacak gönul hanm ve günseli hnm takip ediyo günseli hanim eşimin velisi olduğu icin biraz daha iletisimli olduk histeroskopimi de semra hanım yaptı

Merhabalar sizin tedaviniz ne durumda benim buay transfer yapilacak gönul hanm ve günseli hnm takip ediyo günseli hanim eşimin velisi olduğu icin biraz daha iletisimli olduk histeroskopimi de semra hanım yaptı
Ben şu an hamileyim Allah nasip ederse Ekim ayında doğumum olacak. Benim transferimi günseli hanım yaptı. Histeroskopi ise Mustafa Acet yapyı

Ben şu an hamileyim Allah nasip ederse Ekim ayında doğumum olacak. Benim transferimi günseli hanım yaptı. Histeroskopi ise Mustafa Acet yapyı
Sinkar canım çok sevindim hamiş olmana. Biz senle yıllar evvel histeroskopi konusunda bayaa dertleşmiştik. Arada bakıyordum çünkü kendim kadar tüm bu sıkıntıyı yaşayanların da bir an evvel hamile kalmasını diliyordum. Hamilelik haberleri umut oluyordu. Hamdolsun ben eylül 2017 de aldım kucağıma. Çocuktan bakamıyorum tabi eskisi kadar. Sen de sağlıklı hayırlı bir şekilde kavuşursun inşaallah

Tesekkur ederim cnm amin inş... Sende sağlıklı şekilde meleğini büyütürsün inş

Merhaba kızlar.. çok uzun zamandır giremiyordum klube.. geçenlerde mustafa acet hakkında bişeyler görünce nette yazmak gereği duydum..burda hepimizin amacı bebişlerimizle mutlu olmak başka da bi derdimiz yok.. hepimizde birbirimizi çok iyi anlıyoruz aynı yollardan geçtik.. işte sırf bu yüzden yaşadkklarımı bilmeye hakkınız var ve benimde anlatmak boynumun borcudur.. ben mustafa aceti asla kimseye tavsiye etmiyorum.. Histereskopi olmuştum rahim yapısından dolayı yılmaz güzel adında bi dr’a, aradan 3 ay geçti bebeğim olmayınca sabırsızlanıp mustafa acetinde ününü duyup, 450 tl muayene parası verip muayene oldum.. bu rahim hiç olmamış tekrar ben yapacam dedi.. konuştu konuştu tavırlar bi sert, bi soğuk, bi normalleşiyor ben algılayamıyorum artık ne oluyor,ben ağlamaya başladım eşim yanımdaydı şok olduk.. sonra eşime döndü endişe etmesin histereskopi yapyım 4 aya bebek olur dedi.. ama ben onun müdahalesine gerek kalmadan allahıma şükürler olsun ki 15 gün sonra kendiliğinden mustafa acetin asla olmaz dediğinin, hatta hamile kalsanda yaşamaz dediğinin, erken doğum olur dediğinin, sakat olur dediğinin, tam tersine hamile kaldım..çok da güzel sağlıklı bi kızım oldu şükürler olsun..aradan çok uzun zaman geçti..unutmak isteyince düşünmüyosun kötü anıları ama unutamamışımda..aslında olayımız kendisiyle bukadar değildi ama uzatmak istemedim..ben gidecek gitmeyi düşünen buralarda fikir almak için deneyimli kişileri okuyan, arkadaşlarıma asla kendisini tavsiye etmem..ne paranızı, ne zamanınızı, ne umutlarınızı bağlamayın.

Bir kac gun once gittim muayenehanesine...
Internetten cok arastirdim zor vakalarin doktoru oldugunu iyi bir doktor oldugunu anlayabiliyorum...Yalniz durumu iyi olanlar ve birikimi olanlar rahatca gidebilor ona suphe yok.Cunku paran yetismiyosa suratina bile bakmiyolar soyleyim...
Giriste hemen 500 tl muayene ucreti veriyosunuz... ona ok...Bir gorevli tedavi hikayenizi olusturmak icin sizinle gorusuyor fakat anlam veremedigim bir sekilde 2016 da memorial semra kahraman tarafindan yapilmis olan ayrintili laparoskopi ve histereskopi sonucuma kesinlikle bakmadilar
Neyse simdi mustafa bey bakar icerse dedim ...Ayni tavirla bir cope atmadiklari kaldi...Daha onceki operasyonunuz beni ilgilendirmiyor dedi ve yeniden yapacagini soyledi... Arkadaslar tup bebek fiyatlari gayet normal bisi yok 10.000 tl ilaclarla beraber 13-14 bini bulur dediler.Tamam dedik...Eyvallah sıkıntı yok... Ama ameliyatlar 21 000 tl

Son düzenleme:
Siz semra hocada tüp bebek oldunuz mu? Mustafa Acette histeroskopi oldum işe yaramadı. Şişli memorial de tüp bebek yaptırdım şu an kızım kucağımda 5 aylık Allah isteyen herkese nasip etsin

Siz semra hocada tüp bebek oldunuz mu? Mustafa Acette histeroskopi oldum işe yaramadı. Şişli memorial de tüp bebek yaptırdım şu an kızım kucağımda 5 aylık Allah isteyen herkese nasip etsin
Memorial da laporoskopi ve histeroskopi + iki kez tup bebek transfer negatif sonucum var ...
Bende acetto ya gitmek istiyodum...Tekrar laparoskopi ve histereskopi yapicam diyince gucum yetmedi malesef...
Baska yerede gitmek istemiyorum su an ama kafam cok karisik

Sorununuz neydi acaba? zaten histeroskopi ve laparoskopi olmuşsunuz bundan sonra tüp bebekle deneme yapmak... . Benimde ilk denemem negatifti 2. Deneme ile hamile kaldım. Eğer 2. De Negatif olsaydı 3. Denemeyi de Memorial de yaptırırdım. Bana güven veren merkez oldu... Bazen hersey kısmet biz kul olarak elimizden geleni yapacağız gerisi Rabbimin takdiri

canım laparoskop, ve histeroskopimi 21000 tuttu memorialdemi birde?

Merhabalar doktorun herkesin rahminde sorun bulması çok garibime gitti. Rahim filmlerinizin görüntüsünü bana atabilrmisinz kendimle karşılaştırma yapmak istiyorum acaba bende de var mı sorun diye

canım laparoskop, ve histeroskopimi 21000 tuttu memorialdemi birde?
Memorial da digil ACETTO sadece laparoskopi ve histereskopi ameliyati 21000 dedi ilaclarla beraber tup bebek tedavi 13000 tl ayri ucret yani ACETTO 33-35000 arasi ucret istiyor ve buna degdiklerini hem basarili olucaz hemde ucuz olucaz yok oyle diyolar (aynen boyle)
Ha senin gucun olmadigini anlayinca hemem baska merkezlerde basarilar gibi ukala bi ifadeyle karsilasiyorsunuz direk mustafa beyin kendi ifadeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…