Bende Medipol hastanesinde çalışırken Mustafa Bey e (sanırım o zaman 3000 tl civarı idi) histeroskopi yaptırdım. Ama benim operasyonum başarılı geçti gerçi o kendiliğinden gebelik bekliyordu histereskopi sonrası. Ama tüp bebek ile hamile kalabildim Şişli Memorial Hastanesinde... Kendisini kadınlar külübü " Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet." sayfasından bulmuştum yüzlerce sayfa olumlu yorum var bakabilirsiniz başka sayfalarda da çok güzel yorumlar okudum hatta bu başlığın ilk sayfalarında bende çok güzel yorumlar yapmışım
belki de hepimiz bu yüzden inandık yaptırdık. Operasyon sonrasında odaya gelip ezberlediği cümleleri (operasyon çok güzel geçti her şey mükemmel vs.) söyleyip odadan çıkarken asistanına "haydi
A ankr_25 in odasına gidelim şimdi" deyince şok oldum çünkü zaten benim odamdaydı ve orada güvenim kayboldu kendisine, herkese aynı konuştuğunu anladım. Ama yine de kontrole gittim gittiğimde 3 boyutlu baktı 10 üzerinden 9 puan verdi rahime ofis histeroskopi gerekebilir tekrar gel dedi ama gitmedim. Hatta sonrasında tüp bebek tedavisine başlayınca rahim filmi çektirdim ve sonucu ona gönderdim mutlaka muayene etmem lazım gel dedi yine. İyi ki gidip onun eline düşmemişim. Ama rahim filmi sonucunu Şişli Memorial hastanesi tüp bebek bölüm başkanı Semra Hanım beğendi hakkını yemeyeyim.Tekrar operasyona gerek yok dedi direkt tüp bebek tedavisine başladık ve birincide olumlu sonuç aldım çok şükür. Bu arada Semra Hanım Mustafa Bey in hocasıdır. Herkese tekrar çok geçmiş olsun. Belki de gitmesi hayırlı oldu artık daha fazla can yakamayacak...